Multi Platform Assassin’s Creed IV: Black Flag

600x-1

Assassin’s Creed 4: Black Flag
ناشر:
Ubisoft
سازنده:
Ubisoft Montreal
دیگر سارندگان :
Ubisoft Annecy
Ubisoft Bucharest
Ubisoft Kiev
Ubisoft Montpellier
Ubisoft Quebec
Ubisoft Singapore
Ubisoft Sofia

سبک:
Action-Adventure
تاریخ عرضه:
2013- 22 November
بالاخره Assassin’s Creed 4: Black Flag توسط Ubisoft تایید شد.
سرپرست نویسندگان داستان Assassin's Creed: Revelations نویسنده اصلی Assassin’s Creed IV می باشد.
بازی در قرن 18 رخ می دهد و داستان Edward Kenway پدر Haytham Kenway را روایت می کند که یک دزد دریایی است.
محل بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag اینبار در کارائیب، در جزایر متعدد از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما خواهد بود.
حدود 50 درصد بازی در دریا اتفاق خواهد افتاد و نبر دریایی نقش مهمی را در ان ایفا می کند و شما قادر به حمل 4 تفنگ و دو شمشیر خواهید بود.
سیستم مبارزات بازی نیز بهبود نسبی داشته است و تمرکز بر روی مخفی کاری نیز بیشتر شده است.
قابلیت شکار ابزیان غول پیکار و مبارزه زیر دریا با کوسه و پیدا کردن گنج هایی که در دریا هستند از قابلیت های هستند که به این نسخه اضافه شده است.
Kenway بی پروا و محاسبه گر ، جذاب و خراب، خوش تیپ و..... است، او در همه چیز عالی خواهد بود انتظار میرود این آدم در نوع خود درجه 1 باشد، او به دنبال "واقعیت و جریان داستان واقعی از دزدان درییایی هست.
نسخه PC لید پلفترم بازی بوده ونه تنها از لحاظ گرافیکی با نسخه Next Gen برابری می کند,بلکه گرافیک و فریم ریت بهتری را نیز دارست.
====================================================================================================

تصاویر بازیAssassin's Creed IV
====================================================================================================
Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

جزئیات نسخه های Collector Edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica
The Buccaneer Edition
  • Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content
The Skull Edition
  • Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content
The Special Edition
This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.
تریلر ها:
28454866042751896088.jpg

Hi-Res H.264 MP4 52.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.3MB Download
90114680206377043713.jpg

HD H.264 MP4 790.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 160.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 41.7MB Download
95383181075398111292.jpg

HD Quicktime 157.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 47.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 11.8MB Download
70313418099330858272.jpg

HD H.264 MP4 273.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4 49.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.6MB Download
سیستم مورد نیاز:
-Operating System: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
-RAM: 2GB for Windows Vista, Windows 7, Windows 8
-Video card: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
-DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
-Disk Space: 30 Gb
-Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
-Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

سیستم پیشنهادی:

-Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better
-RAM: 4GB or more
-Video card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better
Supported video cards at the time of release: Nvidia GeForce GTX 260 or better, GT400, GT500, GT600, GT700 series or AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series
- Note: Latest GeForce drivers tested: 320.49 for all series. Latest Radeon drivers tested: 13.1 for Radeon HD4000, 13.4 for Radeon HD5000 and above.
- Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال
من ریجین 3 رو دارم که یه سری کد داره
این کد 60 دقیقه ایی رو اگه بزنم پیزی رو باید دانلود کنم یا توی خود دیسک هست چون سرعت اینترنتم کمه
ممنون

دوستان یه سوال
من ریجین 3 رو دارم که یه سری کد داره
این کد 60 دقیقه ایی رو اگه بزنم پیزی رو باید دانلود کنم یا توی خود دیسک هست چون سرعت اینترنتم کمه
ممنون
DLC بازی جداست باید دانلود بشه
فکر کنم 750 مگ یا 1 گیگ بود.

اين مشكل خريد از لايو حل شده ؟
چون من ميخوام X1 بخرم و همچنين اين بازي رو هم باهاش بخرم و بعدش ميخوام DLC اين بازي رو خريداري كنم .
ميخواستم بدونم الان راحت ميتونم از لايو خريد كنم يا نه؟

اين مشكل خريد از لايو حل شده ؟
چون من ميخوام X1 بخرم و همچنين اين بازي رو هم باهاش بخرم و بعدش ميخوام DLC اين بازي رو خريداري كنم .
ميخواستم بدونم الان راحت ميتونم از لايو خريد كنم يا نه؟
باید رو مودم خونتون چیز پی ان نصب کنی وگرنه نمیتونی

چرا این بازی اینقدر خوبه ؟!:x
الان دارم برا 100 درصد کردنش می رم ولی تو شهر هاوانا یکی از مراحل فرعی رو نمیدونم چی کنم! همون مراحلی که باید وارد منطقه ای بشی و اون شخصی که کلید خونه رو داره بکشی و انبار ( که تو نقشه آیکونش عکس خونه هست) رو غارت کنی وکلی آیتم چپاول کنی!
دقیقا تو قسمت جنوب شرقی هاوانا و دم یک اسکله ی کوچیک هست وارد اونجا که میشم شخص صاحب کلید نیست ! دکمه ی v رو هم که می زنم تمام دشمنا قرمز رنگ هستن و طلایی رنگی موجود نیست همه رو هم کشتم و جیبهاشون رو هم خالی کردم ولی باز هم خبری از کلید نیست! مراحل دیگه رو رفتم و دوباره هم اومدم باز هم نبود! چی باید کرد؟!

چرا این بازی اینقدر خوبه ؟!:x
الان دارم برا 100 درصد کردنش می رم ولی تو شهر هاوانا یکی از مراحل فرعی رو نمیدونم چی کنم! همون مراحلی که باید وارد منطقه ای بشی و اون شخصی که کلید خونه رو داره بکشی و انبار ( که تو نقشه آیکونش عکس خونه هست) رو غارت کنی وکلی آیتم چپاول کنی!
دقیقا تو قسمت جنوب شرقی هاوانا و دم یک اسکله ی کوچیک هست وارد اونجا که میشم شخص صاحب کلید نیست ! دکمه ی v رو هم که می زنم تمام دشمنا قرمز رنگ هستن و طلایی رنگی موجود نیست همه رو هم کشتم و جیبهاشون رو هم خالی کردم ولی باز هم خبری از کلید نیست! مراحل دیگه رو رفتم و دوباره هم اومدم باز هم نبود! چی باید کرد؟!

این مراحل برای غارت انبار تو اکثر لوکیشن ها هست..شما نقشه رو باز کن..برو روی عکس عقاب که همون نزدیکای انباره و از Fast Travel استفاده کن بعدش کل منطقه دوباره برات Load میشن...بدون اینکه از سیستم Fast Travel استفاده کنی برو صاحب کلید رو پیدا کن و بکشش و کلید و بگیر و غارت کن و فرار کن:d

قبل از همه ی این کارها باید مطمئن بشی که انبار فعاله یا نه...برو رو نقشه..فلش رو ببر رو نماد انبار اگه نوشته باشه Full یعنی اجازه داری غارتش کنی..وگرنه که باید راتو بگیری بری
احتمال 80 درصد هم میدم که شستش خبردار شده و فهمیده دنبالشی فرار کرده....یه کم صبر کن برمیگرده به محل حادثه:d

من هم به سلامتی ۱۰۰٪ کردم بازی رو ...
نزدیک ۲ ماه باهاش زندگی کردم ...

بازی های زیادی رو این قدر براشون وقت گذاشتم و ۱۰۰٪ کردم ولی این تنها بازی ای بود که اول تمام مراحل جانبی و کارهای مختلف رو ۱۰۰٪ کردم و بعدش main story بازی رو !! یعنی وقتی داشتم مرحله آخر رو می رفتم بازی ۹۶٪ بوود ...
این یعنی عظمت و شکوه دنیای جذاب بازی ...

واقعا یک شاهکار بووووود ...

الان دارم DLC های بازی رو می رم ...

راستی حتما سریال بی نظیر black sails رو هم ببینید ...
فضای این سریال فوق العاده شبیه به این بازی هست ... شخصیت های مشابه زیادی دارند ...
سریال خیلی خوش ساخت و خوبی هست که هفته پیش season اول سریال با ۸ قسمت به اتمام رسید ... ساخت شبکه استارز هم می باشد ...

یا حق .

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
کسایی که هنوز این سری رو میکوبونن انگار هیچ وقت به این تاپیک سر نزدن :دی
حالا جالب اینجاست نسخه قبلی بیشترا فحش میدادن ولی اینجا تقریبا همه از بازی خوششون اومده!

بنظرم حیفه این کشتی رانی فوق العاده عالی توی نسخه بعدی استفاده نشه! تازه توی این نسخه پخته و کامل شد و واقعا 80 درصد لذت بازی به کشتی رانیش بود اگه توی نسخه بعدی نباشه واقعا ظلمه!
حداقل یک بخش کوچیکی رو باید بهش اختصاص بدن!

چی این بازی شما رو اینقد مجذوب خودش کرده نمیدونم !
اصلا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم :-&:-&:-&
خوب برای اینکه بعد از یک ساعت پاکش کردی!
حداقل بازی تا موقعی که کشتیت رو آپگرید نکنی و کشتی و محیط اپن ورد دریایی نیاد زیر پات بازی خسته کنندس!
مخصوصا اول که اون گیم پلی تکراری رو روی توی ساحل میبینی آدم فکر میکنه تا آخر بازی میخواد همینطوری خسته کننده باشه ولی وقتی پا به دریا و جنگای دریاییش میزاری میبینی چه شاهکاریه :x

من هم به سلامتی ۱۰۰٪ کردم بازی رو ...
نزدیک ۲ ماه باهاش زندگی کردم ...

بازی های زیادی رو این قدر براشون وقت گذاشتم و ۱۰۰٪ کردم ولی این تنها بازی ای بود که اول تمام مراحل جانبی و کارهای مختلف رو ۱۰۰٪ کردم و بعدش main story بازی رو !! یعنی وقتی داشتم مرحله آخر رو می رفتم بازی ۹۶٪ بوود ...
این یعنی عظمت و شکوه دنیای جذاب بازی ...

واقعا یک شاهکار بووووود ...

الان دارم DLC های بازی رو می رم ...

راستی حتما سریال بی نظیر Black Flag رو هم ببینید ...
فضای این سریال فوق العاده شبیه به این بازی هست ... شخصیت های مشابه زیادی دارند ...
سریال خیلی خوش ساخت و خوبی هست که هفته پیش season اول سریال با ۸ قسمت به اتمام رسید ... ساخت شبکه استارز هم می باشد ...

یا حق .

Black Sails البته:d

دوستان این کشتی های نیمه غرق شده رو باید چکار کرد که با علامت مشکی رتگ روی نقشه نشون داده؟ نه بالاش میره و نه میره داخلش.

اونا غرق شدن و غنائم شون رفته زیر آب.
گیم پلی اصلی رو ادامه بده تا به مرحله ای برسی که وسیله ای به اسم Diving Bell بهت بده . از اونجا به بعد دیگه می تونی دنیای زیر آب رو هم در نوردی !!!!!

کسایی که هنوز این سری رو میکوبونن انگار هیچ وقت به این تاپیک سر نزدن :دی
حالا جالب اینجاست نسخه قبلی بیشترا فحش میدادن ولی اینجا تقریبا همه از بازی خوششون اومده!

بنظرم حیفه این کشتی رانی فوق العاده عالی توی نسخه بعدی استفاده نشه! تازه توی این نسخه پخته و کامل شد و واقعا 80 درصد لذت بازی به کشتی رانیش بود اگه توی نسخه بعدی نباشه واقعا ظلمه!
حداقل یک بخش کوچیکی رو باید بهش اختصاص بدن![/QUOTE]

کاش آرزوی حداقلی ات برآورده شه! :d چون دیگه حالم از کشتی داره بهم میخوره! اصلا این بازی اساسین نبود. شبیه ساز کشتی های قدیمی بود.!

حرف شما دیگه خیلی باحاله !!!
اون وقت مثلا اونجا ها ش که باید یه فرد رو یه ربع تو خیابونا تعقیب کنی و به قول شما (( اساسینی (!) )) هم هست ؛ خیلی جذاب ه ؟!!!!

دوست من تنوع تو بازی ای که هرسال داره میاد ، حرف اول رو می زنه !!! همون نکته ای که اکتیویژن مثکه نمی خواد بفهمه و به قول شما هر سال یه کال آف (( کال آف ی (!) )) می ده بیرون !!!!

این بازی و تنوع با شکوه اقیانوس ش ، نکته ای بود که یوبیسافت با هوشمندی کامل پیادش کرد و واقعا امیدوارم به این زودی بیخیال ش نشه !!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or