Multi Platform Assassin’s Creed IV: Black Flag

600x-1

Assassin’s Creed 4: Black Flag
ناشر:
Ubisoft
سازنده:
Ubisoft Montreal
دیگر سارندگان :
Ubisoft Annecy
Ubisoft Bucharest
Ubisoft Kiev
Ubisoft Montpellier
Ubisoft Quebec
Ubisoft Singapore
Ubisoft Sofia

سبک:
Action-Adventure
تاریخ عرضه:
2013- 22 November
بالاخره Assassin’s Creed 4: Black Flag توسط Ubisoft تایید شد.
سرپرست نویسندگان داستان Assassin's Creed: Revelations نویسنده اصلی Assassin’s Creed IV می باشد.
بازی در قرن 18 رخ می دهد و داستان Edward Kenway پدر Haytham Kenway را روایت می کند که یک دزد دریایی است.
محل بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag اینبار در کارائیب، در جزایر متعدد از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما خواهد بود.
حدود 50 درصد بازی در دریا اتفاق خواهد افتاد و نبر دریایی نقش مهمی را در ان ایفا می کند و شما قادر به حمل 4 تفنگ و دو شمشیر خواهید بود.
سیستم مبارزات بازی نیز بهبود نسبی داشته است و تمرکز بر روی مخفی کاری نیز بیشتر شده است.
قابلیت شکار ابزیان غول پیکار و مبارزه زیر دریا با کوسه و پیدا کردن گنج هایی که در دریا هستند از قابلیت های هستند که به این نسخه اضافه شده است.
Kenway بی پروا و محاسبه گر ، جذاب و خراب، خوش تیپ و..... است، او در همه چیز عالی خواهد بود انتظار میرود این آدم در نوع خود درجه 1 باشد، او به دنبال "واقعیت و جریان داستان واقعی از دزدان درییایی هست.
نسخه PC لید پلفترم بازی بوده ونه تنها از لحاظ گرافیکی با نسخه Next Gen برابری می کند,بلکه گرافیک و فریم ریت بهتری را نیز دارست.
====================================================================================================

تصاویر بازیAssassin's Creed IV
====================================================================================================
Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

جزئیات نسخه های Collector Edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica
The Buccaneer Edition
  • Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content
The Skull Edition
  • Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content
The Special Edition
This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.
تریلر ها:
28454866042751896088.jpg

Hi-Res H.264 MP4 52.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.3MB Download
90114680206377043713.jpg

HD H.264 MP4 790.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 160.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 41.7MB Download
95383181075398111292.jpg

HD Quicktime 157.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 47.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 11.8MB Download
70313418099330858272.jpg

HD H.264 MP4 273.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4 49.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.6MB Download
سیستم مورد نیاز:
-Operating System: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
-RAM: 2GB for Windows Vista, Windows 7, Windows 8
-Video card: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
-DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
-Disk Space: 30 Gb
-Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
-Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

سیستم پیشنهادی:

-Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better
-RAM: 4GB or more
-Video card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better
Supported video cards at the time of release: Nvidia GeForce GTX 260 or better, GT400, GT500, GT600, GT700 series or AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series
- Note: Latest GeForce drivers tested: 320.49 for all series. Latest Radeon drivers tested: 13.1 for Radeon HD4000, 13.4 for Radeon HD5000 and above.
- Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.

آخرین ویرایش:
احتمالا باید برم تو یه ساختمونی جایی؟
دقیقا :d منم تمام کلیدها رو دیشب تونستم تکمیل کنم حالا این سری که برم توی بازی حتما میرم سراغ این Outfit چون اینجوری که توضیح داده ضدگلوله میشیم:
had the ability to deflect metal projectiles
وارد جزیره که شدی به سمت مقر Assassin ها برو بعد میرسی به آبشار، اونجا رو بالا نرو. سمت چپ یه ورودی هستش که وقتی میری داخلش یه راهرو مارپیچ کوتاه داره آخرشم به دری که پشتش Mayan Outfit قرار داره ختم میشه

دیشب رفتم تمامی Oufit های مخصوص رو به علاوه Pistol Sword امتحان کردم و نظرم:
Templar Armor ===> ظاهرا گفته کمتر ما باید Damage بخوریم منتهی یه سرباز معمولی سه تا ضربه زد همون مثل قدیم کلی از سلامتی کم شد!
Stealth Outfit ===> به هیچ وجه تاثیرش محسوس نیست و هنوزم دیده شدن توسط دشمنان به هوش مصنوعی نامتعادل اونها بر میگرده!
Mayan Outfit ===> از شر تیرهای مزاحم تیراندازهای روی برج و کاپیتان ها خلاص میشیم ولی خوب کاربردش همیشگی نیست و نسبت به زحمتی که کشیده میشه به نظرم کمه!
Pistol Sword ===> یه شمشیر قبل از اینکه بخوام Pistol Sword رو آزاد کنم داشتم که دقیقا مشخصاتش یکی بود منتهی گفتم بگیرمش بلکه همونطور که گفته فینیشر های انفجاری داشته باشیم (به یاد فینیشرهای بی نظیر Ezio با تپانچه مخفی). بعد یه دفعه دیدیم چقدر مسخره! صدای اسلحه که به زور و خیلی خفیف در میاد، بعد از آتش هم چندثانیه تکونی نمیخوریم!
کلا اگر کسی به دنبال آزاد کردن این آیتم ها هستش بایستی بگم که فقط وقت تلف کنی قلمداد میشه چون واقعا هیچ چیز محسوسی رو حس نمی کنید

دیشب رفتم تمامی Oufit های مخصوص رو به علاوه Pistol Sword امتحان کردم و نظرم:
Templar Armor ===> ظاهرا گفته کمتر ما باید Damage بخوریم منتهی یه سرباز معمولی سه تا ضربه زد همون مثل قدیم کلی از سلامتی کم شد!
Stealth Outfit ===> به هیچ وجه تاثیرش محسوس نیست و هنوزم دیده شدن توسط دشمنان به هوش مصنوعی نامتعادل اونها بر میگرده!
Mayan Outfit ===> از شر تیرهای مزاحم تیراندازهای روی برج و کاپیتان ها خلاص میشیم ولی خوب کاربردش همیشگی نیست و نسبت به زحمتی که کشیده میشه به نظرم کمه!
Pistol Sword ===> یه شمشیر قبل از اینکه بخوام Pistol Sword رو آزاد کنم داشتم که دقیقا مشخصاتش یکی بود منتهی گفتم بگیرمش بلکه همونطور که گفته فینیشر های انفجاری داشته باشیم (به یاد فینیشرهای بی نظیر Ezio با تپانچه مخفی). بعد یه دفعه دیدیم چقدر مسخره! صدای اسلحه که به زور و خیلی خفیف در میاد، بعد از آتش هم چندثانیه تکونی نمیخوریم!
کلا اگر کسی به دنبال آزاد کردن این آیتم ها هستش بایستی بگم که فقط وقت تلف کنی قلمداد میشه چون واقعا هیچ چیز محسوسی رو حس نمی کنید
OutFit فقط اونی که باید 60000تا بدی با پوست وال سفید بسازی باحاله...

دوستان یه نقد نوشتم خوشحال میشم بخونید و نظر بدید:

بازی‌سنتر | نقد و بررسی اعضا | PC | Assassin’s Creed IV: Black Flag | اندر حکایات یک قاتل!!

این آپدیت جدید 700 مگابایتی که اومده چیا داره کسی میدونه؟؟؟؟؟
کلید option رو بزنید و update history رو هم انتخاب کنید مینویسه
SINGLE-PLAYER:
Fixed a bug with Abstergo Challenges not completing correctly (kill every type of animal, use every weapon, etc.)
Fixed a bug where infinite loading occurs when attempting to replay some missions (particularly affecting “A Governor No Longer” Mission)
Fixed a bug where Edward would continue to hold the blowpipe in his left hand throughout the game
Fixed rare crashes and freezes
Fixed a bug in Sequence 12

ONLINE:
Fixed a bug where Community Challenge rewards were not being awarded properly (Community Challenges will resume shortly!)
Fixed a bug where Uplay Rewards were not available after redemption
Fixed a bug where Player Stats were not submitted on game quit

MULTIPLAYER:
NEW MAPS ADDED: Fort Saint-Mathieu and Plantation
Fixed a bug on the Wolfpack income
Fixed rare crashes and freezes
Fixed crashes on the Big Events
Fixed the icon for the "Professional" Abstergo Grade
Fixed a situation where Abstergo rank appeared as undefined for unranked friends in Abstergo Network menu
Fixed bugs in Wolfpack menus
Ladders now award players with appropriate amount of points
Fixed a bug where one group remained stuck on character selection if the other group leader quit the group while in the lobby
Fixed the situation where the title remained stuck after unplugging the Ethernet Cable and having the Character Pack installed
Fix on Timephase Ability to prevent affected players from climbing and jumping
Add a delay before re-opening a door/lift with unstoppable equipped
Change the size of the capture zone on Artifact Assault
Fixed a situation where two groups sometimes couldn't join each other
Fixed a situation where you could see the Animus Shield during respawn
Fixes on Wolfpack extra-objectives
Rebalancing between Knives and Teleport Abilities
Fixed a bug where the compass disappears after Minor Hack has been used on NPCs
Fixed a bug where members of the same clan could be split up in the lobby
Fixed a bug where a clan group remained stuck in the character selection screen after the second clan returned to search for a session
Fixed a situation where the player became invisible when he tried to teleport with the artifact
Fixes applied to Uplay linking
Several fixes applied to the HUD
Fixed a bug where player's decoy could be seen running in mid-air in a specific location in Prison
Fixes on the rewards and unlocks
Fix on the challenge system. The fix resets all challenge progress but you'll keep your unlocked content

ظاهرا ه مشکلاتی برای بخشه انلاین به بار اورده ! باید منتظره پچه بعدی باشیم !

نسخه کالکتوزش گیر میاد ؟؟؟ تو تهران یا فرانسه میتونم بگیرم

راستی باری واسه PS4 من تصاویر رو دیدن خیلی با PS3 فرقی نداره پس چرا نمره های متا رو PS4 انقدر بالاتره ؟؟

همون یه ذره فرقش هم بازی رو بهتر کرده D:
1080 و فریم ریت ثابت ( انصافا فریم ریت ps3 خیلی جالب نیست ) همچنین از نظر کیفیت texture ها و کنتراست رنگی و aa مثله pc هست که به زیبای بازی اضافه میکنه. در کنارش افکتهای بارون - فیزیکه گیاهان - امواجه دریا - دود و اینا و .... همه روی ps4 واقعا عالی هست !
البته بازی که کلا برای نسله قبل طراحی شده و به واسطه یه سری افکتها و .... برای نسل جدید گسترش داده شده اما به نظره من اگر امکانش هست روی 4 بری بهتره 3 رو نخری :)
به نظرم جا هم داشت راحت بازی روی 60فریم کنن اما به نظر میرسه وقت برای بهینه سازی نبوده ....

دوستان من بازی تازه شروع کردم اولش گیر کردم موندم باگه یا من پیدا نکردم جایی تو مااموریت ها نوشته راهی برای رفتن به هاوانا پیدا کن من کل جزیره گشتم چیزی پیدا نکردم یه کمک میدید

دوستان من بازی تازه شروع کردم اولش گیر کردم موندم باگه یا من پیدا نکردم جایی تو مااموریت ها نوشته راهی برای رفتن به هاوانا پیدا کن من کل جزیره گشتم چیزی پیدا نکردم یه کمک میدید
آساسین ـــه رو که میکشی،بعدش باید بری یه مرده لبه ساحله نگهبانا دورش کردن..بگیر نجاتش بده با کشتیش از جزیره شاخو بکش..!!:d

نسبت به قبلی از هر لحاظ ،حتی فریم دهی بسیار بسیار بهتر بود ولی میشد بهترتر بشه
و راحتترین تغییر توش میتونست از نظر اب و هوایی مناطق باشه چون اختلاف جغرافیایی مناطق زیاد بود ولی تغییر اب و هواشون کم بود همشون تو حالت استوایی و مدیترانه ای بودن و یه دو تا باگ هم بهش برخوردیم
و بعضی از جزایرش اصلا بازی نشد و فقط برای کالکشن بود که ارزش رفتن به اونجاها رو نداشت
در مجموع 8.5 نمره معقولانه ای هست
و نکته مثبتش داشتن هیجان بود

خب تا اونجایی رفتم که کشتی گرفیتم زدیم به دل دریا
بازی خوبیه فقط برایی من یکی از مشکلات دیر لود شدن اشیا داخل بازی و یه باگ تا حالا خوردم

شما مولتی پلیرم بازی میکنید دوستان ؟ اگه امکانش هست بگید چطور ارزیابی میکنید مولتی پلیرش رو
این سری یوپلی رو PCمنهدم شد زیاد نتونستم تجربه کنم مولتیشو .

از ساعت 1 تا الان داشتم بازی میکردم بازی عالیه فقط یه مشکل این بیشتر مراحل تو دریا زیاد حال نمیده من زمینی دوست دارم !!!!!!
زمینی میخواستی از نسخه 1 تا ACIII وجود داشت! دیگه باید قید زمینی رو بزنی!
تقریبا 70 درصد بازی تو دریاست! بعدشم تو هنوز اولاشی! اولاش کشتی هیچ قابلیت خاصی نداره و هیچ کار خاصی نمیتونی باهاش بکنی! وقتی کشتی آپگرید بشه و کامل با بازی آشنا بشی و بتونی به جنگ کشتی های غول بری میفهمی دریا سه برابر خشکی جذابیت داره! البته مراحل خشکی هم خیلی داره! ولی در کل بازی بر اساس داستان دریایی هست!
منم وقتی بازی رو شروع کردم گفتم من اصلا با دریا و کشتی حال نمیکنم یعنی همش میخواد همینطوری باشه؟ وقتی ادامه دادم فهمیدم بخش دریاییش بشدت روش کار شده و به بهترین نحو ممکنه ساخته شده! ACIII هم کشتی و دریا داشت ولی من حالم از بخش دریاییش بهم میخورد اما عاشق بخش دریایی این نسخه هستم! :x

اگه همین دریا رو نمیداشت دوباره بعد از نسخه III که پر افت ترین نسخه AC بود نمیتونست خودشو بکشه بالا و به یکی از بهترین بازی های سال تبدیل بشه! همه ی اینا رو به داشتن بخش دریایی مدیونه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or