Multi Platform Assassin’s Creed IV: Black Flag

600x-1

Assassin’s Creed 4: Black Flag
ناشر:
Ubisoft
سازنده:
Ubisoft Montreal
دیگر سارندگان :
Ubisoft Annecy
Ubisoft Bucharest
Ubisoft Kiev
Ubisoft Montpellier
Ubisoft Quebec
Ubisoft Singapore
Ubisoft Sofia

سبک:
Action-Adventure
تاریخ عرضه:
2013- 22 November
بالاخره Assassin’s Creed 4: Black Flag توسط Ubisoft تایید شد.
سرپرست نویسندگان داستان Assassin's Creed: Revelations نویسنده اصلی Assassin’s Creed IV می باشد.
بازی در قرن 18 رخ می دهد و داستان Edward Kenway پدر Haytham Kenway را روایت می کند که یک دزد دریایی است.
محل بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag اینبار در کارائیب، در جزایر متعدد از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما خواهد بود.
حدود 50 درصد بازی در دریا اتفاق خواهد افتاد و نبر دریایی نقش مهمی را در ان ایفا می کند و شما قادر به حمل 4 تفنگ و دو شمشیر خواهید بود.
سیستم مبارزات بازی نیز بهبود نسبی داشته است و تمرکز بر روی مخفی کاری نیز بیشتر شده است.
قابلیت شکار ابزیان غول پیکار و مبارزه زیر دریا با کوسه و پیدا کردن گنج هایی که در دریا هستند از قابلیت های هستند که به این نسخه اضافه شده است.
Kenway بی پروا و محاسبه گر ، جذاب و خراب، خوش تیپ و..... است، او در همه چیز عالی خواهد بود انتظار میرود این آدم در نوع خود درجه 1 باشد، او به دنبال "واقعیت و جریان داستان واقعی از دزدان درییایی هست.
نسخه PC لید پلفترم بازی بوده ونه تنها از لحاظ گرافیکی با نسخه Next Gen برابری می کند,بلکه گرافیک و فریم ریت بهتری را نیز دارست.
====================================================================================================

تصاویر بازیAssassin's Creed IV
====================================================================================================
Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

جزئیات نسخه های Collector Edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica
The Buccaneer Edition
  • Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content
The Skull Edition
  • Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content
The Special Edition
This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.
تریلر ها:
28454866042751896088.jpg

Hi-Res H.264 MP4 52.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.3MB Download
90114680206377043713.jpg

HD H.264 MP4 790.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 160.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 41.7MB Download
95383181075398111292.jpg

HD Quicktime 157.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 47.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 11.8MB Download
70313418099330858272.jpg

HD H.264 MP4 273.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4 49.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.6MB Download
سیستم مورد نیاز:
-Operating System: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
-RAM: 2GB for Windows Vista, Windows 7, Windows 8
-Video card: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
-DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
-Disk Space: 30 Gb
-Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
-Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

سیستم پیشنهادی:

-Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better
-RAM: 4GB or more
-Video card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better
Supported video cards at the time of release: Nvidia GeForce GTX 260 or better, GT400, GT500, GT600, GT700 series or AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series
- Note: Latest GeForce drivers tested: 320.49 for all series. Latest Radeon drivers tested: 13.1 for Radeon HD4000, 13.4 for Radeon HD5000 and above.
- Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
کسی این مرحله رو رفته؟(همونی که تو E3 نشون دادن)
یه مرحله هست شبیه به این ولی همین مرحله نیست.
این حرکات رو هم انجام نمیده
72709394075391701513.png

03194263795716541396.png

41903062612584446699.png

58472219861755850647.png

قابلیت فیزیک اضافه شده به بازی به درد خودشون میخوره ... در کمترین حالت ممکنه حدود 20 فریم از بازی کم میکنه. حالا خیلی بازیش بهینه هستش که بیای 20 فریم هم کم کنی دیگه چی میمونه!

من نسخه بلک باکس دارم و یه مشکل عجیب غریب..!! تو بعضی مکان ها مثلا شهر Kingston یه دونه میخونه (Tavern) برای باز کردن هست (طبق اطلاعاتی که بازدن دکمه وسط موس نشون داده میشه).. ولی روی نقشه اصلا محلش نیست تا برم بازش کنم..یامثلا بعضی Fort ها نوشتن که 2 تا ماموریت دریایی دارن(NAVAL CONTRACT) ولی هیچ آرم اسکلتی توی همون مکان نیست که برم Accept رو بزنم و وارد مرحله دریاییش بشم.. کسی این مشکلو نداشته؟؟
من قبلا بازی رو با نسخه ی 15 گیگی تموم کرده بودم و همچین مشکلاتی نداشت..الان اکثره مکانهای روی نقشه تمام فعالیتهاش رو انجام دادم ولی چنتا مکان مثل همون شهر KINGSTON یا چند تا FORT دیگه هستن که هنوز یکی دوتا مورد برای تکمیل شدن مراحلشون باقی مونده که متاسفانه رو نقشه نشون داده نمیشه..خوشحال میشم راهنماییم کنید.

سلام دوستان
کسی این مرحله رو رفته؟(همونی که تو E3 نشون دادن)
یه مرحله هست شبیه به این ولی همین مرحله نیست.
این حرکات رو هم انجام نمیده
72709394075391701513.png
یادمه یک بار دیگه هم یکی این سوال رو پرسید که جوابشو دادم:| شما بودید؟

بله این مرحله توی بازی هست! فقط تغییراتی توش ایجاد شده!
توی تریلری که پخش شد مهمونی بود و بعد ادوارد مهمونی رو ول میکرد و میرفت دنبال چند نفر و یواشکی دنبالشون میکرد که بعد به کشتی حمله میشد!
اما توی خود بازی این مرحله تغییر کرده بود و به این شکل نبود ولی بعد از دنبال کردن اون چند نفر میشد مثل خود تریلر و دقیق همون کاری که توی تریلر میکردیم رو انجام میداد!

در نتیجه این مرحله توی بازی هست و حذفش نکردن و فقط یک سری تغییرات توش ایجاد شده!

خیلی از بازی ها توی تریلراشون چیزایی پخش میشه که اصلا توی بازی وجود نداره!
از جمله بمباران هوایی توی Splinter Cell که توی E3 پخش شد و توی بازی اصلا وجود نداشت و مرحله Jadid که توی E3 به یک شکل بود و توی اصل بازی کاملا به یک شکل دیگه!
پس جای تعجب نداره!

یادمه یک بار دیگه هم یکی این سوال رو پرسید که جوابشو دادم:| شما بودید؟

بله این مرحله توی بازی هست! فقط تغییراتی توش ایجاد شده!
توی تریلری که پخش شد مهمونی بود و بعد ادوارد مهمونی رو ول میکرد و میرفت دنبال چند نفر و یواشکی دنبالشون میکرد که بعد به کشتی حمله میشد!
اما توی خود بازی این مرحله تغییر کرده بود و به این شکل نبود ولی بعد از دنبال کردن اون چند نفر میشد مثل خود تریلر و دقیق همون کاری که توی تریلر میکردیم رو انجام میداد!

در نتیجه این مرحله توی بازی هست و حذفش نکردن و فقط یک سری تغییرات توش ایجاد شده!

خیلی از بازی ها توی تریلراشون چیزایی پخش میشه که اصلا توی بازی وجود نداره!
از جمله بمباران هوایی توی Splinter Cell که توی E3 پخش شد و توی بازی اصلا وجود نداشت و مرحله Jadid که توی E3 به یک شکل بود و توی اصل بازی کاملا به یک شکل دیگه!
پس جای تعجب نداره!
بله خودم بودم ولی دقیق متوجه نشدم خوب واسه ی چی همونی که تو تریلر نشون دادن رو عرضه نکردن اون که بهتر از این بود
راستی تو اون تریلر Thatch زنده موند ولی تو بازی اصلی مرد
تو اون تریلر حرکات جالبی انجام می داد که تو بازی اصلی نمیشه مثلا به یک tavern که می رفتی وقتی نزدیک اون یارو می شدی که می خواست بهت مشروب بده دستاش و میزاشت جلو و با اون یا رو صحبت می کرد
یا مثلا یک جا که 3 نفر ایستادن تو بری کنارشون می تونی باهاشون صحبت کنی ولی در این بازی اصلی فقط کنارشون ایست میکنه
مخصوصا اون جا که داره رد میشه بعد اون مرد به edward مشروب تعارف میکنه بعد edward دستش میبره بالا خیلی صحنه باحالی بود
حالا چرا این حرکات رو از بازی حذف کردن؟اینا بود بازی بهتر نمیشد؟

بله خودم بودم ولی دقیق متوجه نشدم خوب واسه ی چی همونی که تو تریلر نشون دادن رو عرضه نکردن اون که بهتر از این بود
تو اون تریلر حرکات جالبی انجام می داد که تو بازی اصلی نمیشه مثلا به یک tavern که می رفتی وقتی نزدیک اون یارو می شدی که می خواست بهت مشروب بده دستاش و میزاشت جلو و با اون یا رو صحبت می کرد
یا مثلا یک جا که 3 نفر ایستادن تو بری کنارشون می تونی باهاشون صحبت کنی ولی در این بازی اصلی فقط کنارشون ایست میکنه
مخصوصا اون جا که داره رد میشه بعد اون مرد به edward مشروب تعارف میکنه بعد edward دستش میبره بالا خیلی صحنه باحالی بود
حالا شما کل بازی فاکتور گرفتی این تغییرات رو گذاشتی تو پرانتز؟ بی خیال شاید اینجوری صلاح دیدن گیر سه پیچ دادی چرا؟

حالا شما کل بازی فاکتور گرفتی این تغییرات رو گذاشتی تو پرانتز؟ بی خیال شاید اینجوری صلاح دیدن گیر سه پیچ دادی چرا؟
همین چیز های کوچکی که شما میگی بازی رو جذاب تر میکند
اونا که نمی خوان تو بازی بذارن واسه چی به مردم نشون میدن مگه مریضند:p؟
ولی در کل بازی خوبی بود نسبت به نسخه های قبلی هم بهتر بود.

اینا همگی هستند ولی فقط داخل همون مرحله و تمام...:دی

من نسخه بلک باکس دارم و یه مشکل عجیب غریب..!! تو بعضی مکان ها مثلا شهر Kingston یه دونه میخونه (Tavern) برای باز کردن هست (طبق اطلاعاتی که بازدن دکمه وسط موس نشون داده میشه).. ولی روی نقشه اصلا محلش نیست تا برم بازش کنم..یامثلا بعضی Fort ها نوشتن که 2 تا ماموریت دریایی دارن(NAVAL CONTRACT) ولی هیچ آرم اسکلتی توی همون مکان نیست که برم Accept رو بزنم و وارد مرحله دریاییش بشم.. کسی این مشکلو نداشته؟؟
من قبلا بازی رو با نسخه ی 15 گیگی تموم کرده بودم و همچین مشکلاتی نداشت..الان اکثره مکانهای روی نقشه تمام فعالیتهاش رو انجام دادم ولی چنتا مکان مثل همون شهر KINGSTON یا چند تا FORT دیگه هستن که هنوز یکی دوتا مورد برای تکمیل شدن مراحلشون باقی مونده که متاسفانه رو نقشه نشون داده نمیشه..خوشحال میشم راهنماییم کنید.

هان؟؟ ممکنه با آپدیت جدیده حل بشه این مشکل؟

دوستان شما ویوپوینت های اون شهرارو تمامشو آپدیت کردین ؟
منظورم همونایی که میری بالا بعد یه عقابه هم دورت میچرخه و نقشه ی اون منطقه آپدیت میشه

آره داداش..همون شهره کینگستون 9تا برج برای بالا رفتن داشت.انجام دادم.18تا صندوقچه برای Loot کردن داشت،انجام دادم،6تا Shanity برای دنبال کردن داشت انجام دادم..6تا Assassination Contract داشت انجام دادم، تمام Animus Fragment هاش رو هم گرفتم..فقط یک عدد tavern ازون شهر مونده که به رنگ طلایی دربیاد رو نقشه(یعنی همه ی کارهای شهر انجام دادیم).. که نمیاد رو نقشه

نه کی گفته؟کجا تو اون مرحله این کارو میکنه؟
41903062612584446699.png

دوست عزیز حالا چه گیری دادی به این مرحله . خب معولاََ بازیهای تست در نمایشگاه ها و مراسم رو خیلی جذابتر نشون میدن و اکثرا بعدش با کمی تغییر تو بازی قرارش میدن

خیلی مورد های دیگه هم بوده که اینطور چیزا توی تریلر بوده ولی توی بازی اصلی نشون ندادن! حتما یک دلیلی داشته که حذفش کردن!
بعدشم اسپویلرم چیز خوبیه ها :|

مثلا همون مرحله ای که گفتم توی SC BlackList کامل تغییر کرد دلیلش این بود که بعد از نمایش اون تریلر همه طرفدارای بازی اعتراض کردن که چرا کوچکترین مخفی کاریی توش وجود نداشت بعد یوبی سافت کامل اون مرحله رو عوض کرد! و مطمئنن برای این هم دلیلی داشته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or