Multi Platform Assassin’s Creed IV: Black Flag

600x-1

Assassin’s Creed 4: Black Flag
ناشر:
Ubisoft
سازنده:
Ubisoft Montreal
دیگر سارندگان :
Ubisoft Annecy
Ubisoft Bucharest
Ubisoft Kiev
Ubisoft Montpellier
Ubisoft Quebec
Ubisoft Singapore
Ubisoft Sofia

سبک:
Action-Adventure
تاریخ عرضه:
2013- 22 November
بالاخره Assassin’s Creed 4: Black Flag توسط Ubisoft تایید شد.
سرپرست نویسندگان داستان Assassin's Creed: Revelations نویسنده اصلی Assassin’s Creed IV می باشد.
بازی در قرن 18 رخ می دهد و داستان Edward Kenway پدر Haytham Kenway را روایت می کند که یک دزد دریایی است.
محل بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag اینبار در کارائیب، در جزایر متعدد از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما خواهد بود.
حدود 50 درصد بازی در دریا اتفاق خواهد افتاد و نبر دریایی نقش مهمی را در ان ایفا می کند و شما قادر به حمل 4 تفنگ و دو شمشیر خواهید بود.
سیستم مبارزات بازی نیز بهبود نسبی داشته است و تمرکز بر روی مخفی کاری نیز بیشتر شده است.
قابلیت شکار ابزیان غول پیکار و مبارزه زیر دریا با کوسه و پیدا کردن گنج هایی که در دریا هستند از قابلیت های هستند که به این نسخه اضافه شده است.
Kenway بی پروا و محاسبه گر ، جذاب و خراب، خوش تیپ و..... است، او در همه چیز عالی خواهد بود انتظار میرود این آدم در نوع خود درجه 1 باشد، او به دنبال "واقعیت و جریان داستان واقعی از دزدان درییایی هست.
نسخه PC لید پلفترم بازی بوده ونه تنها از لحاظ گرافیکی با نسخه Next Gen برابری می کند,بلکه گرافیک و فریم ریت بهتری را نیز دارست.
====================================================================================================

تصاویر بازیAssassin's Creed IV
====================================================================================================
Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

جزئیات نسخه های Collector Edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica
The Buccaneer Edition
  • Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content
The Skull Edition
  • Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content
The Special Edition
This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.
تریلر ها:
28454866042751896088.jpg

Hi-Res H.264 MP4 52.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.3MB Download
90114680206377043713.jpg

HD H.264 MP4 790.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 160.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 41.7MB Download
95383181075398111292.jpg

HD Quicktime 157.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 47.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 11.8MB Download
70313418099330858272.jpg

HD H.264 MP4 273.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4 49.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.6MB Download
سیستم مورد نیاز:
-Operating System: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
-RAM: 2GB for Windows Vista, Windows 7, Windows 8
-Video card: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
-DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
-Disk Space: 30 Gb
-Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
-Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

سیستم پیشنهادی:

-Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better
-RAM: 4GB or more
-Video card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better
Supported video cards at the time of release: Nvidia GeForce GTX 260 or better, GT400, GT500, GT600, GT700 series or AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series
- Note: Latest GeForce drivers tested: 320.49 for all series. Latest Radeon drivers tested: 13.1 for Radeon HD4000, 13.4 for Radeon HD5000 and above.
- Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.

آخرین ویرایش:
من هم کشتی افسانه ای جنوب شرق نقشه ( Ghost Ship ) رو بردم و نابود کردم ! >:)
همونطور که یکی از دوستان قبلا گفته بود کافیه که برید پشتش , از اون به بعد باید تعقیبش کنید و با توپ بزنید ...
سرعتش زیاد نیس و بین کشتی های Legendary , بنظر میاد که اون ضعیفترینشون باشه !!!
yahoo_4.gif

یه سوال مهم :

دوستان این سطح آخر آپدیتهایی مثه بدنه یا تعداد توپ ها واسه ی شما هم قفله ؟
اگه آره نمیدونین چطور میشه بازش کرد ؟؟؟ ( زده Elite ) :-b

باید نقشه ی گنج پیدا کنی بالای بعضیاشون نوشته plan جلوشم نوشته که چه چیزی رو باز میکنن

اگرم چیزی رو خیلی لازم داشتی برو youtube قشنگ جاشو گفته:d[/QUOTE]
اونا رو بجز دوتاشون باید از اون کشتیای غرق شده ک وسط دریا هستند و با Diving bell میره توش پیدا کرد...اون دوتای دیگه هم توی انلاین وقتی کشتیات رو میفرستی ماموریت بعد از چندتا موفقیت برات میارنشون...

این گنج مختصات 179,593 ( همون جزیره اول بازی ) رو هرچی میگردم پیداش نمیکنم .

از همون ساحل برو تا ته جزیره و اونجا یک غاری هستش...تا ته اون غار ک بری اونجا هستش:دی[حالا اگه یُخده غیردقیق گفتم واسه اینه ک همون اول بازی اینو گرفتم!!!:دی]
اقا من شنیدم برای اینکه بتونی نهنگ شکار کنی باید به اینترنت وصل باشی درسته؟
چجوری میشه یعنی یه دفه نهنگ جلوت ظاهر میشه؟
همه‌ی نهنگا ک نه ولی برای نوعی خاص ب اسم white whale یا همون والِ‌سفید باید انلاین باشی...:دی
من هم کشتی افسانه ای جنوب شرق نقشه ( Ghost Ship ) رو بردم و نابود کردم ! >:)
همونطور که یکی از دوستان قبلا گفته بود کافیه که برید پشتش , از اون به بعد باید تعقیبش کنید و با توپ بزنید ...
سرعتش زیاد نیس و بین کشتی های Legendary , بنظر میاد که اون ضعیفترینشون باشه !!!
yahoo_4.gif
جالبه من اونو آخر از همه زدم:دی...

جالبه من اونو آخر از همه زدم:دی...

بار اول نابودم کرد اما بار دوم خوب پشتش کشتیو نگه داشنم و کارشو ساختم !

همین الان جنوب غربیه رو هم زدم من ! :d
یکمی سختتر از قبلیه بود ... (جنوب شرقیه رو بار دوم زدم , اینو بار 6-5 ! #:-s )
سمت چپ و راست بدنش کاملا مقاوم بود و باید یا از Mortar استفاده میکردم یا میرفتم پشتش و از Ram استفاده میکردم !!!

دوستان میگن بدون ترینر نمیشه برد , اما شدنیه و فوق العاده لذت بخش b-)
دوتای جنوب رو زدم و حالا نوبت دوتای شماله نقشست که بنظر خیلی سختتر میان :bighug:

آخرین ویرایش:
بار اول نابودم کرد اما بار دوم خوب پشتش کشتیو نگه داشنم و کارشو ساختم !

همین الان جنوب غربیه رو هم زدم من ! :d
یکمی سختتر از قبلیه بود ... (جنوب شرقیه رو بار دوم زدم , اینو بار 6-5 ! #:-s )
سمت چپ و راست بدنش کاملا مقاوم بود و باید یا از Mortar استفاده میکردم یا میرفتم پشتش و از Ram استفاده میکردم !!!

دوستان میگن بدون ترینر نمیشه برد , اما شدنیه و فوق العاده لذت بخش b-)
دوتای جنوب رو زدم و حالا نوبت دوتای شماله نقشست که بنظر خیلی سختتر میان :bighug:
شما برو شمال غرب رو بزن!:d

از همون ساحل برو تا ته جزیره و اونجا یک غاری هستش...تا ته اون غار ک بری اونجا هستش:دی[حالا اگه یُخده غیردقیق گفتم واسه اینه ک همون اول بازی اینو گرفتم!!!:دی]

اتفاقا اون غار رو دیروز پیدا کردم ولی گنج رو نفهمیدم کجاشه:(

- - -ویرایش - - -

ولی این ریش سیاه تو دیوونه بازی دست کمی از ترور نداره ها . یهو عصبانی میشه میپره به جون بقیه:))

درود

تنها راه شکست دادن legendryship ها اینه که نزاری با توپ هاشون بهت شلیک کنن برای این کار باید از پشت تعقیبشون کنی و بزنیشون و زاویه تعقیب نزارید عوض شه

اون مرحله که 2تا کشتی میاد رو هم بینشون قزاز نگیرید و اصلا نزدیکشون نشید اگه اومدن سمتتون فرار کنید اون 2کشتی فقط با mortar و در شرایط خاص با ram یا ضربه با دماغه کشتی از بین میرند حتما mortar با ید آپگرید کامل باشه

دوستان عزیز رویه سیستم زیر منم تمام بازی هارو رون اجرا میکنم با تنظیمات low میخواستم بدونم اینم میتونم بازی کنم یا نه

Intel pentuim g2020 ivy briidge
ram 2gb ddr3 bus 1600
intel hd graphics

دوستان عزیز رویه سیستم زیر منم تمام بازی هارو رون اجرا میکنم با تنظیمات low میخواستم بدونم اینم میتونم بازی کنم یا نه

Intel pentuim g2020 ivy briidge
ram 2gb ddr3 bus 1600
intel hd graphics
اینجا جاش نیست ولی هیچ اطلاعاتی از کارتت ندادی!

بازیم کلا خیلی سنگینه! میتونی ران کنی ولی احتمالا اینقدر واست افت فریم پیدا میکنه که بیزار میشی :دی

کشتی افسانه ای شمال شرق ( Legendary Twins ) و شمال غربیه (Brute) رو هم زدم و نابود شدن ! >:)

در مورد Legendary Twins :
باید درجه سلامتیه جفتشونو با هم کم کنی ! اگه یکیشونو بزنی و اون یکی سالمه سالم باشه اصلا نمیشه برد ...
چون اونی که مونده , میزنه به سرش و خیلی قدرتمند میشه !!! o:-)

میاد دنبالت و اینقدر با Ram کردن میزنه بهت تا نابود شی :d
از رمش هم جا خالی بدی با توپهاش میزنتت چون نزدیکه !

خون جفتشونو که خیلی کم کردی , هر دوشو سریع و بعد از هم میزنی b-)

در مورد Brute :
رمز کار استفاده از رمه و کوبیدن کشتی بهش !
وقتی میره دور که بعد برگرده بیاد بزنه بهت , بهش این اجازه رو میدی !!! رخ به رخ که شدین , تو هم با حداکثر سرعت میدی که بزنی بهش ! مهمترین نکته اینه که لحظه ی آخر قبل از برخورد Space رو نگه داری که خدمه پناه بگیرن !
اینطوری شما حداقل صدمه رو از برخورد میخورین ...

در این میون هم باید از توپهات استفاده کنی و بعد از برخورد , خوب ازش پذیرایی کنی ! >:)
اگه احیانا افتاد دنبالت هم از بشکه های مواد منفجره استفاده میکنی و سرعت رو کم میکنی تا رد شه ...

دیگه کشتی افسانه ایی نموند ! همرو زدم بدون تقلب ... #:-s

به نسبت قدرت بخوام بگم :
1- شمال غربی
2-شمال شرقی
3- جنوب غربی
4- جنوب شرقی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or