Multi Platform Assassin’s Creed IV: Black Flag

600x-1

Assassin’s Creed 4: Black Flag
ناشر:
Ubisoft
سازنده:
Ubisoft Montreal
دیگر سارندگان :
Ubisoft Annecy
Ubisoft Bucharest
Ubisoft Kiev
Ubisoft Montpellier
Ubisoft Quebec
Ubisoft Singapore
Ubisoft Sofia

سبک:
Action-Adventure
تاریخ عرضه:
2013- 22 November
بالاخره Assassin’s Creed 4: Black Flag توسط Ubisoft تایید شد.
سرپرست نویسندگان داستان Assassin's Creed: Revelations نویسنده اصلی Assassin’s Creed IV می باشد.
بازی در قرن 18 رخ می دهد و داستان Edward Kenway پدر Haytham Kenway را روایت می کند که یک دزد دریایی است.
محل بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag اینبار در کارائیب، در جزایر متعدد از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما خواهد بود.
حدود 50 درصد بازی در دریا اتفاق خواهد افتاد و نبر دریایی نقش مهمی را در ان ایفا می کند و شما قادر به حمل 4 تفنگ و دو شمشیر خواهید بود.
سیستم مبارزات بازی نیز بهبود نسبی داشته است و تمرکز بر روی مخفی کاری نیز بیشتر شده است.
قابلیت شکار ابزیان غول پیکار و مبارزه زیر دریا با کوسه و پیدا کردن گنج هایی که در دریا هستند از قابلیت های هستند که به این نسخه اضافه شده است.
Kenway بی پروا و محاسبه گر ، جذاب و خراب، خوش تیپ و..... است، او در همه چیز عالی خواهد بود انتظار میرود این آدم در نوع خود درجه 1 باشد، او به دنبال "واقعیت و جریان داستان واقعی از دزدان درییایی هست.
نسخه PC لید پلفترم بازی بوده ونه تنها از لحاظ گرافیکی با نسخه Next Gen برابری می کند,بلکه گرافیک و فریم ریت بهتری را نیز دارست.
====================================================================================================

تصاویر بازیAssassin's Creed IV
====================================================================================================
Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

جزئیات نسخه های Collector Edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica
The Buccaneer Edition
  • Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content
The Skull Edition
  • Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content
The Special Edition
This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.
تریلر ها:
28454866042751896088.jpg

Hi-Res H.264 MP4 52.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.3MB Download
90114680206377043713.jpg

HD H.264 MP4 790.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 160.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 41.7MB Download
95383181075398111292.jpg

HD Quicktime 157.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 47.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 11.8MB Download
70313418099330858272.jpg

HD H.264 MP4 273.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4 49.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.6MB Download
سیستم مورد نیاز:
-Operating System: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
-RAM: 2GB for Windows Vista, Windows 7, Windows 8
-Video card: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
-DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
-Disk Space: 30 Gb
-Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
-Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

سیستم پیشنهادی:

-Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better
-RAM: 4GB or more
-Video card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better
Supported video cards at the time of release: Nvidia GeForce GTX 260 or better, GT400, GT500, GT600, GT700 series or AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series
- Note: Latest GeForce drivers tested: 320.49 for all series. Latest Radeon drivers tested: 13.1 for Radeon HD4000, 13.4 for Radeon HD5000 and above.
- Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.

آخرین ویرایش:
تریلر جدید را دیدم واقعا نا امید کننده بود حداقل از نظر من که ac1 بیشتر بهم چسبید.
نسخه چهارم دقیقا عین نسخه سومه از گرافیکش گرفته تا گیم پلی یعنی یک ذره هم تغییری نکرد......اگه به دویدن بازیکن روی سقف ها نگاه کنید اصلا روان نیست و مثل این می مونه که هی لق لق میخوره.........ولی نسخه اول بازی خیلی خیلی قشنگ میدوید روی ساختمان ها........
جالبه این یوبی سافت اکثر محیط هایی که تو فارکرای 3 داشته را برای این بازی گذاشته که نخواهند وقت صرف طراحی از اول محیط ها و ساختمان و تکسچرها و گیاه کنند.....
قسمت مبارزات هم زیاد تغییر نکرده و یکم انیمشین هاش عوض شده .....طراحی کرکتر دقیقا عین کارنره ....لباسش عین اونه موهاش کلاهش را بر میداره میذاره...

تریلر جدید را دیدم واقعا نا امید کننده بود حداقل از نظر من که ac1 بیشتر بهم چسبید.
نسخه چهارم دقیقا عین نسخه سومه از گرافیکش گرفته تا گیم پلی یعنی یک ذره هم تغییری نکرد......اگه به دویدن بازیکن روی سقف ها نگاه کنید اصلا روان نیست و مثل این می مونه که هی لق لق میخوره.........ولی نسخه اول بازی خیلی خیلی قشنگ میدوید روی ساختمان ها........
جالبه این یوبی سافت اکثر محیط هایی که تو فارکرای 3 داشته را برای این بازی گذاشته که نخواهند وقت صرف طراحی از اول محیط ها و ساختمان و تکسچرها و گیاه کنند.....
قسمت مبارزات هم زیاد تغییر نکرده و یکم انیمشین هاش عوض شده .....طراحی کرکتر دقیقا عین کارنره ....لباسش عین اونه موهاش کلاهش را بر میداره میذاره...
گیم پلی بازی که اصلا نیاز به جدید شدن نداره!
گیم پلی نسخه سوم عالی بود ولی تنها مشکلی که داشت این بود که از حالت قدیمی بازی درش آوردن و دکمه هاشو عوض کردن که خیلی بد شد!

شباهتی هم که به فارکرای 3 داره بخاطر اینه که همه محیط ها توی جزایر مختلفه و فارکرای 3 هم توی جزیره بود! دلیل نمیشه بلند کرده باشن! چون انجین بازی کاملا با فارکرای 3 فرق داره!

فقط من تنها انتظاری که از بازی دارم اینه که طراحی مراحل یک چیزی باشه در حد ACII یا Brotherhood و شخصیت پردازیشم مثل Ezio خوب باشه نه مثل این یارو کانر بچه قرتی :دی
گرافیک و گیم پلی بازی نقص خاصی نداره! و اصلا نیاز به تغیر کردن نداره!

بنظر من تریلر آخر راضی کننده بود ولی تا موقعی که بازی نکنم نمیتونم نظر جدی بدم :دی

Assassin Contract بازی هم درست مثل نسخه های قبلی بازی شده! و عاشق این قسمتشم
:دی
بعد از تموم کردن ACII یا BH بود ( دقیق یادم نیست کدوم بود :دی ) که تا 1-2 ماه فقط داشتم Assassin Contract های بازی رو رد میکردم! با اینکه تکراری بود و.لی حال میداد!
که میرفتی بالای پشت بوم خونه و در یک قفس کبوتر رو باز میکردی و یک پیغام توی نامه بود که پیام میداد فلان نفرو بکشی! که دقیق همونو از توی این نسخه اعمال کردن دقیق به همون شکل!
توی ACIII نبود!

مثل اینکه میشه تو بخش مولتی روابط عاشقانه داشت ، درسته ؟ :دی

یعنی چی ؟ دقیقاََ تو کجای مولتی پلیر میخوان رابطه عاشقانه جا بدن ؟
تو مولتی پلیر زن و مرد به خون هم تشنه اند

- - -ویرایش - - -

دوستان کم لطفی هم نکنید . گرافیک واقعاََ پیشرفت زیادی داشته .
گیم پلی هم اینقدر تنوع پیدا کرده و هیچ مشکلی توش نمیبینم

گیم پلی بازی که اصلا نیاز به جدید شدن نداره!
گیم پلی نسخه سوم عالی بود ولی تنها مشکلی که داشت این بود که از حالت قدیمی بازی درش آوردن و دکمه هاشو عوض کردن که خیلی بد شد!

شباهتی هم که به فارکرای 3 داره بخاطر اینه که همه محیط ها توی جزایر مختلفه و فارکرای 3 هم توی جزیره بود! دلیل نمیشه بلند کرده باشن! چون انجین بازی کاملا با فارکرای 3 فرق داره!

فقط من تنها انتظاری که از بازی دارم اینه که طراحی مراحل یک چیزی باشه در حد ACII یا Brotherhood و شخصیت پردازیشم مثل Ezio خوب باشه نه مثل این یارو کانر بچه قرتی :دی
گرافیک و گیم پلی بازی نقص خاصی نداره! و اصلا نیاز به تغیر کردن نداره!

بنظر من تریلر آخر راضی کننده بود ولی تا موقعی که بازی نکنم نمیتونم نظر جدی بدم :دی

Assassin Contract بازی هم درست مثل نسخه های قبلی بازی شده! و عاشق این قسمتشم
:دی
بعد از تموم کردن ACII یا BH بود ( دقیق یادم نیست کدوم بود :دی ) که تا 1-2 ماه فقط داشتم Assassin Contract های بازی رو رد میکردم! با اینکه تکراری بود و.لی حال میداد!
که میرفتی بالای پشت بوم خونه و در یک قفس کبوتر رو باز میکردی و یک پیغام توی نامه بود که پیام میداد فلان نفرو بکشی! که دقیق همونو از توی این نسخه اعمال کردن دقیق به همون شکل!
توی ACIII نبود!

تفاوت من و شما تو اینه که شما با نسخه سوم حال کردی من نه ..........

در مورد فارکرای 3 هم بحث بلند کردن نیست بحث اینکه یوبی سافت با عرضه سالانه ac وقت این کار را نداره بخواد محیط ها از اول طراحی کنه و اومده با یک تیر 2 تا نشون زده...تو ac1 طراحی از اول شده بود نسخه دوم هم 80 درصدش و سوم هم حدود 70 درصد ولی این چهارم اکثرش تلفیقی از محیط های نسخه دوم و سوم و فارکرای 3 هست ...

شما اگه تریلر را دیده باشین انگار دقیقا تو محیط فارکرای 3 داری سوم شخص بازی میکنی خیلی جاهاش آشناست و این به نظر من جالب نیست.
در مورد گرافیک هم نمیگم عیبی داره ولی به جد شبیه ac3 و فاکرای 3 هست .

شبیه بودن محیط به خاط اینه که هر دو تو مناطق استوایی هستن
پس یوبی سافت این همه استودیو سراسر جهان داره ، دارن چیکار میکنن ؟
هرکدوم طراحی قسمتی از محیطها و مپ ها رو به عهده میگیرن
برای مثال این غاری تو تریلر آخری دیدیم رو شعبه سنگاپور ساخته بود
بعد اصلاََ موتور این دو بازی با هم فرق داره و نمیشه تو هم دیگه استفاده بشه

تفاوت من و شما تو اینه که شما با نسخه سوم حال کردی من نه ..........

در مورد فارکرای 3 هم بحث بلند کردن نیست بحث اینکه یوبی سافت با عرضه سالانه ac وقت این کار را نداره بخواد محیط ها از اول طراحی کنه و اومده با یک تیر 2 تا نشون زده...تو ac1 طراحی از اول شده بود نسخه دوم هم 80 درصدش و سوم هم حدود 70 درصد ولی این چهارم اکثرش تلفیقی از محیط های نسخه دوم و سوم و فارکرای 3 هست ...

شما اگه تریلر را دیده باشین انگار دقیقا تو محیط فارکرای 3 داری سوم شخص بازی میکنی خیلی جاهاش آشناست و این به نظر من جالب نیست.
در مورد گرافیک هم نمیگم عیبی داره ولی به جد شبیه ac3 و فاکرای 3 هست .

اتفاقا نمیدونم شما چطوری به پست من نگاه کردی که فکر کردی من با نسخه سوم حال کردم! برو چند تا صفحه قبلو بخون! من اونجا هم ایرادات ACIII رو نوشتم و گفتم اگه این نسخه هم بخواد مثل ACIII بشه واقعا افتضاح میشه!!!

دوباره هم میگم! منم تریلرو چند بار دیدم بعله! ولی بنظر من اصلا اونطوری که شما فکر میکنی نیست! فارکرای 3 تو جزیره بود اینم تو جزیرس! هر گردی که گردو نیست!!!
قضیه FC3 و ACIV مثل RAGE و MadMax میمونه! که هنوز تریلر اول Mad Max نمایش داده شد اینقدر پشت سرش گفتن اینا دارن از Rage تقلید میکنن و مپو بلند کردنو ... اینا!

انجین فارکرای 3 Dunia 2 بود انجین این Anvil Next هست! کلا با هم فرق دارن! فقط یک مورد میمونه که اینا از مپای اون بازی واسه این انجین خروجی گرفته باشن که خیلی احتمالش پایینه!
بعدش اگه کپی هم کرده باشن اونقدرا واسشون فرق نمیکنه! چون بیشتر بازی وسط دریاست و یا وسط شهره! که FC3 اصلا شهر نداشت!!!

اتفاقا نمیدونم شما چطوری به پست من نگاه کردی که فکر کردی من با نسخه سوم حال کردم! برو چند تا صفحه قبلو بخون! من اونجا هم ایرادات ACIII رو نوشتم و گفتم اگه این نسخه هم بخواد مثل ACIII بشه واقعا افتضاح میشه!!!

دوباره هم میگم! منم تریلرو چند بار دیدم بعله! ولی بنظر من اصلا اونطوری که شما فکر میکنی نیست! فارکرای 3 تو جزیره بود اینم تو جزیرس! هر گردی که گردو نیست!!!
قضیه FC3 و ACIV مثل RAGE و MadMax میمونه! که هنوز تریلر اول Mad Max نمایش داده شد اینقدر پشت سرش گفتن اینا دارن از Rage تقلید میکنن و مپو بلند کردنو ... اینا!

انجین فارکرای 3 Dunia 2 بود انجین این Anvil Next هست! کلا با هم فرق دارن! فقط یک مورد میمونه که اینا از مپای اون بازی واسه این انجین خروجی گرفته باشن که خیلی احتمالش پایینه!
بعدش اگه کپی هم کرده باشن اونقدرا واسشون فرق نمیکنه! چون بیشتر بازی وسط دریاست و یا وسط شهره! که FC3 اصلا شهر نداشت!!!

این چندتا جمله را هر کسی بخونه تو ذهنش این تصور به وجود میاد که شما خیلی با ac3 حال کردید...
"گیم پلی بازی که اصلا نیاز به جدید شدن نداره!
گیم پلی نسخه سوم عالی بود ولی تنها مشکلی که داشت این بود که از حالت قدیمی بازی درش آوردن و دکمه هاشو عوض کردن که خیلی بد شد!"

متفاوت بودن موتورپایه ها هیچ تائیری تو حرف من نداره...شما وقتی یک سری محیط ها و درخت ها و سبزه ها را آماده داری import کردنش به موتورپایه جدید که هیچ کاری نداره ..مثلا محیط های فارکرای 3 حدود 70 درصدش با فاکرای 2 متفاوته و این دلیلی هست که بین این نسخه 2 و 3 چندین سال فاصله افتاد...
به هر حال اگه حالش را داشتم سعی میکردم چندتا تصویر شبیه به تریلر از بازی فارکرای 3 بگیرم که شباهت ها را احساس کنید.

شبیه بودن محیط به خاط اینه که هر دو تو مناطق استوایی هستن
پس یوبی سافت این همه استودیو سراسر جهان داره ، دارن چیکار میکنن ؟
هرکدوم طراحی قسمتی از محیطها و مپ ها رو به عهده میگیرن
برای مثال این غاری تو تریلر آخری دیدیم رو شعبه سنگاپور ساخته بود
بعد اصلاََ موتور این دو بازی با هم فرق داره و نمیشه تو هم دیگه استفاده بشه

اصلا از عمد این کار را کردند که نخواند از اول طراحی کنند.بیشتر اعضا کل استدیو های یوبی سافت دارند روی این بازی و یه سری دیگه کار میکنند ولی عمرا هیچ کدام از استدیوها نمی تونند یه بازی open world را سالانه عرضه کنه که طراحیهاش از اول باشه .....
قبلا هم گفتن import کردن محیط ها از این موتورپایه به این موتورپایه کار چند روزه حالا یوبی سافت بیاد خیلی مرام بزاره جای یه سری از محیط ها را جا به جا کنه همین..

این نظر شخصی منه ولی اکثر محیط های که تو تریلر دیدم برام یه جورایی آشنا بود ..

مثلا این تو این عکس درخت ها , سبزه ها , سنگ ها ,تکسچرها دقیقا عین fc3 فقط یه تفنگ اول شخص میخواد.
image_assassin_s_creed_iv_black_flag-22573-2670_0010.jpg

آخرین ویرایش:
من که محیطی این شکلی تو فارکرای ندیدم
البته با توجه به حرفای شما منکر امکان استفاده از مدلهای اولیه فارکرای این تو نمیشم اما هرگز نمی تونید محیطی شبیه فارکرای تو ac4 پیدا کنید . اینو شرط میبندم

من که محیطی این شکلی تو فارکرای ندیدم
البته با توجه به حرفای شما منکر امکان استفاده از مدلهای اولیه فارکرای این تو نمیشم اما هرگز نمی تونید محیطی شبیه فارکرای تو ac4 پیدا کنید . اینو شرط میبندم

من نمیگم محیط این شکلی تو fc3 پیدا میشه اشاره ام به این درخت ها , سبزه ها , سنگ ها ,تکسچرها که دقیقا عین fc3 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or