Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم همین دیشب کارش تموم شد.واسه فن های اساسین.میزارم..یادگاری از طرف ما.مثلا اگه خواستین میزارید اواتار.
xmt2zb6f9j14lramy4z.jpg
av0sfxewk7bd5p2r8mgn.jpg

آقا چجوری به تعداد اساسین هام اضافه کنم.
این که فقط یه چلغوز بیشتر نداره!
باید جوجه اساسین هارو بفرستی ماموریت تا قوی بشن، با Liberate کردن منطقه ها بهت جوجه اساسین اضافه می کنه که بهتره 3تا که شدن بفرستیشون ماموریت

باید جوجه اساسین هارو بفرستی ماموریت تا قوی بشن، با Liberate کردن منطقه ها بهت جوجه اساسین اضافه می کنه که بهتره 3تا که شدن بفرستیشون ماموریت
آهااااااا.خیلی ممنون.داشتم هی لیبریت میکردم. تموم نمیشد.
این بنده خدا لول 1 بود 14 بار فرستادمش هی مصدوم میشد.:))))))))))

سلام دوستان
من تو چندتا تروفی مشکل پیدا کردم خواستم کمکم کنین:
Eye Witness : Witness a predator killing an enemy (توی این باید حیوان رو بکشم یا سرباز رو؟)
Predator : Hang 5 enemies by using rope darts (توی این باید 5 نفر رو به یک شاخه آویزون کنم؟ لطفا یکم کامل توضیح بدین)
بعد دوتا سوال دیگه :
برای Liberate کردن منظقه باید چه کار هایی رو انجام بدم؟ الان 85 درصده ولی فکر میکنم همه ی کارا رو کردم.
من چند بار مراحل ناو بوستون رو رفتم ولی انگار از توی مرحله های ناو پاک نشد، این مرحله هایی که میری رو نگه میداره؟ (چون دوبار یه مرحله ناو تکراری رفتم و اسماشون رو حفظ نکردم میگم)
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

سلام دوستان
من تو چندتا تروفی مشکل پیدا کردم خواستم کمکم کنین:
Eye Witness : Witness a predator killing an enemy (توی این باید حیوان رو بکشم یا سرباز رو؟)
Predator : Hang 5 enemies by using rope darts (توی این باید 5 نفر رو به یک شاخه آویزون کنم؟ لطفا یکم کامل توضیح بدین)
بعد دوتا سوال دیگه :
برای Liberate کردن منظقه باید چه کار هایی رو انجام بدم؟ الان 85 درصده ولی فکر میکنم همه ی کارا رو کردم.
من چند بار مراحل ناو بوستون رو رفتم ولی انگار از توی مرحله های ناو پاک نشد، این مرحله هایی که میری رو نگه میداره؟ (چون دوبار یه مرحله ناو تکراری رفتم و اسماشون رو حفظ نکردم میگم)
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
Eye Witness برای این اچیومنت باید ببینی که یک حیوون یه سرباز رو می کشه، نیاز نیست کاری کنی فقط باید ببینی
Predator برای این هم باید 5 سرباز رو rope darts بکشی، هرجایی که خواستی
برای Liberate کردن هم باید تو هر منطقه مردمی که نیاز به کمک دارن رو نجات بدی بعد بری تو مسافرخونه اون شهر با اساسین اون منطقه دیدار کنی تا اون ناحیه Liberate بشه
تمام مراحلی رو هم که بری سیو میشه ولی اگه بخوایی دوباره هم میتونی بری

خب بازی به خاطر کنکور تا الان نتونستم انجام بدم...الان که تموم شد حال حرف زدن ندارم<فقط می خواستم ببینم این تاپیک trivia کجا رفته؟کدوم بخشه؟

سلام دوستان یک سوال در مورد یکی از liberate mission تو منطقه نیویورک داشتم عنوانش اینه:plant a false document on a snitch
نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟

بچه ها من الان 5% بازی را رفتم خیلی خوشم امده سوالم اینکه بدونه چلنجها خود داستان بازی طولانی است ؟ حدودا چند ساعت تمام میشه؟
بدونه چلنج ها و گشت و گذار که بازی اصلا مزه نداره ولی فکر کنم تو 8-10 ساعت جمع بشه

دوستان کسی لینک راهنمایی تروفی های بازی رو داره؟
من یکم تروفی هاش رو متوجه نمیشم.
مثلا واسه هنگ کردن با طناب دار باید چیکار کنم؟

روی یه شاخه وایس ،هدف رو انتخاب کن،ا y رو نگه دار!
البته قبلش از سلاح هات طناب رو انتخاب کن...:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or