mmansori85
کاربر سایت
یکم سخته.منم بار یازده یا دوازدهم تونستم رد کنم.
من الآن بازیم دست رفیقمه،ازش میگیرم و فردا جواب میدم بهت،،،،البته اگه بتونم...

خیر. دنباله ی Brotherhood نسخه ی Revelations هست. بعدش AC3. در مورد لوسی هم میفهمی.من چند وقت پیش برادرهودش رو تموم کردم واقعا قشنگ بود مخصوصا از نظر تاریخی .بازی اموزنده ای بود و مراحل انقلابی که بپا کردن پیشبرد داستان خیلی جالب و منظم بود
ب جز اخرش که تخیلی شد من خوشم نیومد .این الان دنباله برادر هوده ؟ چون داستانش نصفه تموم شد اخر بازی ی جوری که گویا ادامه داره و علت اینکه لوسی خائن در اومد و ...

کجاش رو میگید شماها؟؟ من که تمامه مراحل رو دفعه اول رفتم! جایه پیچیده ای نداشت!!
اقا این دی ال سی The Tyranny of King Washington The Infamy حرف نداره ..الان تازه اپیزود 1 هستم شدیدا توصیه میشه بازیش کنید ...o:-) ....لباسش پوستین گرگه خیلی جالبه...
عزیز من،شما نمیخواد حتما دنبال یارو بری.اون اولین کوچه رو میره دست راست.تو دومی رو برو و بدو سمت همون کوچه ای که پله داره.قبل پله یه smok bombبنداز که مامورای دیگه نتونن بزننت.بعد سریع برو روی نرده بشین و صبر کن یارو برسه.وقتی دورش سفید شد RT نگه دار و B رو بزن.کارش تموم.مشكل من اين است كه هيچ حركتى به سمت اون مامور نمى كنه يكم بيشتر توضيح مى دى!
اگه داستان برات مهم باشه حتما باید بقیه ی نسخه ها رو بازی کنی و متوجه بشی بعد بیای سراغ این نسخه.یه سوال فنی در مورد بازی :
من تنها نسخه ای از بازی رو که تموم کردم AC1 بود.بقیه رو نشد تا آخر برم.خواستم بدونم AC3 هم ادامه ی نسخه های قبلیه یا میشه بدون توجه به نسخه های قبلی بازیش کرد ؟
ممنون.
قطعا توصیه میکنم The Tyranny of King Washington رو بگیری. American Nightmare رو PC موجوده.اقا من Point دارم Assassin's Creed 3: The Tyranny of King Washington یا Alan Wake : American Nightmare بگیرم
البته الان خیلی شیفته Assassin هستم و دارم بازی رو 100% تموم میکنم