Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بخش داستانی رو تموم کردی؟لباس آبی ها(استقلال طلبان امریکا) میفتن دنبالت یا قرمزا(ماموران بریتانیا)؟؟؟؟

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

نه تموم نکردم! مموری 11 هستم! لباسی که از فروشگاه میخرم تنمه! بریتانیاییا میوفتن دونبالم!
راستی یه باگ یا اشتباه عجیب هم اینه که با اینکه لباس نیویورک نتمه! سیاهه! تو کات سین ها همون لباس سفید اساسین ها تنشه!!

نه تموم نکردم! مموری 11 هستم! لباسی که از فروشگاه میخرم تنمه! بریتانیاییا میوفتن دونبالم!
راستی یه باگ یا اشتباه عجیب هم اینه که با اینکه لباس نیویورک نتمه! سیاهه! تو کات سین ها همون لباس سفید اساسین ها تنشه!!
(از صبح تاحالا سرور سایت خراب بود؟)
این باگ نیست کلا مدلش همینه، هر لباسی تنت باشه بازم تو کات سینس ها همون لباس اصلی رو نشون میده.

(از صبح تاحالا سرور سایت خراب بود؟)
این باگ نیست کلا مدلش همینه، هر لباسی تنت باشه بازم تو کات سینس ها همون لباس اصلی رو نشون میده.

به نوعی باگه دیگه! مدلشه یعنی چی؟؟ اشتباهه به هر حال!
آقا این تونل زیرزمینی ها چیه؟ تهش رسیدم به یه در باید با یه پروژکتور مانند تصویر بندازی رو دره! بعد تصویر ها رو جابجا کنیم! چیکارش کنم اونو؟؟

چون کات سین ها Pre-Render هست اینجوریه. باگ محسوب نمیشه، یه جورایی کم کاری ـه تیم سازنده س که کات سین ها رو Real-Time درست نکردن.
حالا زیادم مهم نیست. بازی رو بچسب. ;)

دوستان اینو چه کنم؟ فقط بوستون تونل داره؟

نه توی نیویورکم هست باید بگردی و همه در هایی که اون تونل ها بهش منتهی میشه رو پیداکنی(که میشن همون fast travelها)،اون معما رو هم خودت حل کنی بهتره(توش یه سری اصول ماسونری هست!!)

نه توی نیویورکم هست باید بگردی و همه در هایی که اون تونل ها بهش منتهی میشه رو پیداکنی(که میشن همون fast travelها)،اون معما رو هم خودت حل کنی بهتره(توش یه سری اصول ماسونری هست!!)

ممنون! فقط برا فست تراول؟؟ آره فهمیدم برا نیویورک که کاملآ فراماسونی بود! حرم تک چشم و ...
اونو حل کردم ولی برا بوستون هرچی میزنم نمیشه!
یه سوال دیگه!! لباسا چجوری به دست میاد؟؟

"Just For Fun"
عکسی که به مناسبت یه Touchdown ـه فوق العاده تو بازی ـه دیشب تیم های Ravens و 49ers (مسابقات NFL) روی صفحه ی فـــــــــیــــــس بــــــــوک یوبیسافت قرار گرفته. حیفم اومد نبینید، خوراک ـه بک گرانده. :دی
به قول خودشون: This is what we Saw

سایز بزرگ

ممنون! فقط برا فست تراول؟؟ آره فهمیدم برا نیویورک که کاملآ فراماسونی بود! حرم تک چشم و ...
اونو حل کردم ولی برا بوستون هرچی میزنم نمیشه!
یه سوال دیگه!! لباسا چجوری به دست میاد؟؟

با انجام یه سری ماموریت ها،من میخواستم روش کسبشون رو بزارم ولی واقعا وقت نمیکنم.
توی اینترنت Assassin's creed III outfits رو سرچ کنید روش های کسبش میاد فقط باید یه ذره انگلیسیتون خوب باشه.:)

در این قسمت یه جا هست که آموزش شکار داره میبینه ومیگه snarو baitرو باهم ترکیب کن و ازش برای گرفتن حیوان استفاده کن من غذا(bait) میریزم وتله(snar) رو هم کار میزارم اما اتفاقی نمی افته یکی میشه بگه دقیقا باید چیکار کنم؟

در این قسمت یه جا هست که آموزش شکار داره میبینه ومیگه snarو baitرو باهم ترکیب کن و ازش برای گرفتن حیوان استفاده کن من غذا(bait) میریزم وتله(snar) رو هم کار میزارم اما اتفاقی نمی افته یکی میشه بگه دقیقا باید چیکار کنم؟
بعدش باید بری اونورتر پنهان شی! زیر شاخ و برگا یا بین بوته ها!!

بعدش باید بری اونورتر پنهان شی! زیر شاخ و برگا یا بین بوته ها!!

من لای شاخ وبرگ هم پنهان شدم اما حیونه اومد غذا رو خورد بعدشم رفت،به ریش ما خندید،به نظرت ممکنه باگ بازی باشه که تله میزارم یهو از تو نفشه غیب میشه،میشه دقیقا بگی چطوری اینکارو کردی؟

من لای شاخ وبرگ هم پنهان شدم اما حیونه اومد غذا رو خورد بعدشم رفت،به ریش ما خندید،به نظرت ممکنه باگ بازی باشه که تله میزارم یهو از تو نفشه غیب میشه،میشه دقیقا بگی چطوری اینکارو کردی؟

والا من تله گذاشتم غذا نمیدونم ریختم یا نه! بعد رفتم اونورتر رو شاخه درخت! بعد یکم اتظار علامت اومد رو نقشه! رفتم دیدم یه خرگوش تو تلست!

*یه باگ دیدم افتضاح: از رو ساختمون پریدم با هیدن بلید سبازه رو بکشم! پرید روش سربازه پهن شد رو زمین بدنش 10 متر کش اومد اصلآ افتضاح...
ولی غیر 2-3 تا باگه اینجوری عالییییییه بازی!!

آقا این لباس الطائر چجوری باز میشه؟؟ لباس اساسین و لباس کاپیتان کشتی و اون سرخپوستی رو باز کردم! این یکی نمیدونم چی کار کنم!!
از بس بازی باگ داشت و بد بود من همون داستانیشو بزور رفتم ولی فکر کنم برای الطیر باید بازی رو 100 درصد کنی، لباس اتزیو هم فکر کنم باید از uplay بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or