Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تو بخش 6 هستم هنوز مغازه برای خرید شمشیر و بقیه چیزها باز نشدن اصلا" مغازه تو بازی هست؟

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

اساسین چطوری استخدام کنم؟

اون علامت های £ توی نقشه فروشگاه هستن که توشون میتونی آیتم هاتو بفروشی یا آیتم هایی مثل اسلحه بخری،برای تشکیل برادری هم که منجر به فرمانبری اساسینا ازت میشه باید معمریت های liberation رو انجام بدی که توی نقشه هستن اگه هم نبود تو اینترنت بگردی عکس نقششون هست.

دوستان الآن که دارم این کامنت رو میزارم بازیم 94% شده...برید کلا کف کنید...اگه کسی بیشتر سینک کرده بگه تا روم کم شه...حاظرم سیوم رو هم آپلود کنم برا اونایی که باور نمیکنن ولی مرد باشین و راستش رو بگین چند درصد سینک کردین؟؟

دقیقا میشه بپرسم چندتا از لباسا رو گرفتی؟؟

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

96.5% و مطمئنم دوستانی هستن که بیشتر از من هم هستن، من Revelation رو میخواستم 100 کنم به خاطر LT3 نتونستم چون دیسکم LT2 بود، این یه خورده ای هم که مونده واسه همون دو تا لباسیه که نگرفتم.

96.5% و مطمئنم دوستانی هستن که بیشتر از من هم هستن، من Revelation رو میخواستم 100 کنم به خاطر LT3 نتونستم چون دیسکم LT2 بود، این یه خورده ای هم که مونده واسه همون دو تا لباسیه که نگرفتم.

منم بازیم امروز شد 96%،بنظرت دیگه چی مونده من 3تا لباس ندارم!

خوب من تازه بازی رو شروع کردم تازه لباس رو پوشیده به امید اینکه منم 100 درصد کنم ...
بازی به نظرتون از کسلی در میاد؟

آخرین ویرایش:
خوب من تازه بازی رو شروع کردم تازه لباس رو پوشیده به امید اینکه منم 100 درصد کنم ...
متاسفانه نه!
فقط سکانس 2 قشنگ بود و 3 سکانس آخر!
بقیش خوابت می‌گیره:|
من همون روزی که بازی اومده بود خریدمش و تازه دیروز تمومش کردم!
تا سکانس 4 رو تو همون هفته اول رفتم و تا دیروز فقط بعضی وقت ها یه سکانس می‌رفتم ولی دیروز که رسیدم به آخرش، یک دفعه هر 3 سکانس رو رفتم و بازی رو تموم کردم!
در کل اگر کل بازی مثل سکانس 2 و 3 سکانس آخر بود خیلی موفق تر می‌شد!

ولی به نظرم اگه بازی رو مثل Red Dead بود که واسه سفر کردن اینهمه وقت نمیبرد به نظرم خیلی بهتر بود...

Fast travel چیز خوبیه!!!

---------- نوشته در 08:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:56 PM ارسال شده بود ----------

اگه واقعا اسسین باز باشی از تک تک لحظات بازی لذت میبری...بستگی به خودت داره،من هنوز که هنوزه یه موقعایی تواین بازی چیزای جدید میبینم و یاد میگیرم*!*

---------- نوشته در 09:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:58 PM ارسال شده بود ----------

اگه میشه بگو مینی گیم راجع به چی هست یا چطوریه!!اصلا I have no idea که کدوم مینی گیم رو میگی*!*

خیلی هم خوبه من که به شدت دارم با بازی حال میکنم! دیروز یه دسته گرگ بهم حمله کردن همه رو کشتم! امروزم 2تا خرس و 3تا شیر کوهی و چندتا گوزن شکار کردم! فکر کنم آخرای بازی منقرض شن حیونای بازی! اولین اساسینی که به غیر از داستانه اصلی دارم بقیه جاهاش هم میگردم کامل!!

خیلی هم خوبه من که به شدت دارم با بازی حال میکنم! دیروز یه دسته گرگ بهم حمله کردن همه رو کشتم! امروزم 2تا خرس و 3تا شیر کوهی و چندتا گوزن شکار کردم! فکر کنم آخرای بازی منقرض شن حیونای بازی! اولین اساسینی که به غیر از داستانه اصلی دارم بقیه جاهاش هم میگردم کامل!!

چندتا لباس فعال داریکه میشه پوشید؟چند درصدی؟

چندتا لباس فعال داریکه میشه پوشید؟چند درصدی؟

اصلآ لباس از کجا باید انتخاب کرد؟ 30% هستم الان! همون لباس اولی هستش هنوز! میگم من بیشتر از اینکه خط داستانی رو برم دارم میپلکم تو بازی!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or