Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من سه چهار هفته پیش که بازی را گرفتم سکانس اولش را تموم کردم و بعد درگیر هیلو و کال آف و هیتمن و ... شدم و اصلا نرفتم سراغ این بازی و امروز دوباره نشستم پاش .

یادمه تو مرحله کشتی یه سری فنون شمشیر بازی یاد داد ، من الان اکثرشون را یادم رفته ، کسی میتونه اونارو بهم بگه ؟

یه چیزه دیگه ، امروز که یه کمی بازی کردم یه سری باگ در حد فاجعه دیدم مثل اینکه تفنگ دشمن رو هوا معلق میموند یا مثلا مردم از داخل شخصیت من رد میشدن و ... چرا این همه باگ تو بازی وجود داره ؟ طبیعیه این باگ ها ؟ یعنی همه باهاش مواجه شدن ؟

1- اگه تو Xbox بازی میکنی فنی که یادمه و فک میکنم اون سکانس یاد میده این هست: وقتی سربازا میخوان با تفنگ بزننت باید زود به یکی از سربازا نزدیک بشی(هر کدوم که میخوای) A رو بزنی تا اونو کاور خودش کنه.:hide:

2- آره منم با این باگا مواجه شدم ولی اگه یکمی بازی کنی و بری سکانس های بعدی باگش رفع میشه.

سلام دوستان من الان سکانس 11 هستم ولی متاسفانه هنوز نمیدونم چطوری پول خوب دربیارم و بیشتر پوست حیوانات رو میفروشم یا صندوق باز میکنم
دوستان چطوری میتونم اساسینس ها رو به ماموریت بفرستم و اینکه چطوری پول دربیارم
یه سوال دیگه اسلحه از کجا باید تهیه کرد توی نقشه بیشتر جاها که علامت زده رو دیدم ولی اسلحه فروشی رو نمیدونم کدومه

سلام دوستان من الان سکانس 11 هستم ولی متاسفانه هنوز نمیدونم چطوری پول خوب دربیارم و بیشتر پوست حیوانات رو میفروشم یا صندوق باز میکنم
دوستان چطوری میتونم اساسینس ها رو به ماموریت بفرستم و اینکه چطوری پول دربیارم
یه سوال دیگه اسلحه از کجا باید تهیه کرد توی نقشه بیشتر جاها که علامت زده رو دیدم ولی اسلحه فروشی رو نمیدونم کدومه
درمورد پول دراوردن تو پستهای قبلی اشاره شده ولی درمورد اساسین پروری باید RB رو نگه داری و X رو بزنی تا وارد منوی ماموریتا بشه، بهد ماموریتای یک ستاره رو انتخاب کن و باتوجه به شانس پیروزیشون 2،3تایی بفرستشون برن.
اساحه رو هم باید از جنرال استور بخری که تو هر منطقه 3تا هست

الان داشتم بازی میکردم یکدفعه بازی به حالت صحنه اهسته دراومد و محیط بازی تار شد!!حتی منو بازی هم به صورت صحنه اهسته در اومد!منم همینطوری وایسادم تا یکی بیاد منو بکشه و وقتی که خونم نزدیک صفر بود دوباره خوب شد!!
راستی من توی گرفتن یکی از trinket ها تو frontier گیر کردم.تو غرب frontierه و یه دریاچه هم نزدیکشه و گویا زیر زمینه.اگه میتونید راهنمایی کنید.

دوستان کسی mapـی برای NY داره که liberation mission ها رو مشخص کرده باشه؟قسمت شمال و غرب نیو یورک viewpoint ندارن, منم وقت ندارم برم همه جا رو بگردم.
ممنون

راستی من توی گرفتن یکی از trinket ها تو frontier گیر کردم.تو غرب frontierه و یه دریاچه هم نزدیکشه و گویا زیر زمینه.اگه میتونید راهنمایی کنید.

اگه اونی باشه که تو دره هست باید از سمت جنوب و از لابه لای درختا بهش نزدیک بشی، اگه هم که تو غار زیرزمینی هست به مرکز اون trinket یه یه دایره رو دور بزن تا ور.دیشو ببینی

دوستان کسی mapـی برای NY داره که liberation mission ها رو مشخص کرده باشه؟قسمت شمال و غرب نیو یورک viewpoint ندارن, منم وقت ندارم برم همه جا رو بگردم.
ممنون

فکر نکنم مپی باشه و لی ترجیحا اونجاهایی که پیج ا هست برو شانسی گیرت میاد، اگه در طول خیابونها هم بری افرادی که درحال زورگیری هستن رو میبینی، تو مزرعه ها هم بری اون کشاورزارو میبینی

سلام شرمنده دوستان یه سوال دیگه چطوری باید اساسینس گیر بیاریم من یه دونه بیشتر ندارم توی نقشه یه سری مکان به نام assassins control هست که اونجا وقتی میرم یه نفر رو میگه باید بکشی ممنون میشم پاسخ بدید

برای به دست آوردن اساسین باید ماموریت های liberation mission رو انجام بدی. هر دو یا سه ماموریت رو که تو هر منطقه انجام بدی یه محلی رو تو نقشه تعیین می کنه (liberation contract) باید بری اونجا با یه نفر صحبت کنی. بعد اون بهت یه ماموریت میده و وقتی اون ماموریت رو انجام بدی اون نفر میشه یکی از اساسین های شما.

بازی از لحاظ گرافیک و داستان خوب بود اما از لحاظ باگ که دیگه دم یوبی سافت گرم رکورد زده بود:-&

توروخدا اینو ببینین : [video]http://uplod.ir/kjcmr06ruh9h/2012-12-02-021.zip.htm[/video]

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or