Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نميشهاصلا نميتونم اون مرحله رو رد كنم اااه

Sent from my iphone
ببینید دوست عزیز.به چنتا نکته اولا دقت کن.
1.از هیچ اسلحه ای ساتفاده کن و فقط با دست دشمنانت رو بکش.
2.هیچوقت از جلو حمله نکن و صبر کن تا دشمن وقتی پشتش رو به شما کرد بهش حمله کنید و از پشت خفه اش کنید.
3.سعی کنید همون قسمت قبل از گوش کردن برید توی علوفه قایم بشید و دشمنتون رو تویه علوفه ها بکشید(تویه علوفه ها قایم بشید و به محض اومدن دشمن در نزدیکی شما دکمه ضربدر رو بزنید)
بعد قبل از این که اون 2 نفر که باید صداشون رو بشنوید از پله بالا رفته وبرید روی سقف،بالای سرو اون دو نفر.بعد که حرفهاشون رو گوش کردید مراقب باشید متوجه شما نشن.به محض زرد شد بالای سرشون جاتون رو تغییر بدید.بعد پشت چادرها یه ماموری هست اونو از پشت بزنید و دشمنی دیگه بالای پله ها داره نگهبانی میده اونم از پشت سر بزنید.و بعد توپ رو از کار بندازید و از داخل چادر نقشه رو بردارید و اگر خواستید توپ دوم رو خنثی کنید و اگر نخواستید هم سریع خودتون رو به زن سرخپوست برسونید و بقیه داستان...

درود به همگی .
اقا بعد از اینکه سومین Assassin ( همون شخص به ظاهر پزشک که سومین فرد از Assassin هایی است که بدست میاریم ـشون ! و توی هدشات کردن مهارت داره) رو پیدا میکنیم ، ماموریت های پیدا کردن 4 امین Assassin دست اموز رو باید شروع کرد . با یافتن علامت های روی نقشه ( همون دو پرگار برعکس ـی که به نوعی نشانه ی Assassin هاست ) و شروع ماموریت های مذکور باید فردی رو تعقیب کرد که با شروع تعقیب و رسیدن به محلی که سربازان Red Coat مشاهده میشود که شخص مورد نظر پیش سربازان میره که نه با گوش کردن حرفهاشون و نه با کشتن ـشون مرحله ها به پایان نمیرسه . اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ! پیشاپیش ممنون
این مشکل رفع شد .
حالا میخواستم بدونم لباسی چیزی در این نسخه ( به غیر از لباس فعلی ) برای کانر باز نمیشه ؟ و اینکه تعداد Assassin ها رو چطور میشه افزایش داد ؟ ( تا به الان 4 تا از این Assassin ها دارم ! ) لازم ب ذکره که شهر نیویورک به تازگی باز شده و Assassin های این بخش ( که دو تا بودن گرفته شده ) . ممنون میشم جواب بدید .

من هر کاری می کنم تعداد و ظرفیت واگن ها رو تو قسمت crafting زیاد کنم پیام می ده inventory full (با این که تجهیزات لازم رو دارم). نمی دونم باید چی کار کنم؟ یکی از واگن هام هم به صورت attacked در اومده یعنی بهش حمله شده و من متوجه نشدم. الان از این واگن نمی تونم استفاده کنم و قابل حذف شدن هم نیست.!!!!!!!!!!!!!!

یعنی هیشکی این مرحله رو رد نکرده ؟؟؟؟ تو اون مرحله که تو نیویورک باید یه نفر رو بگیری چطوری باید گرفتش خیلی سری میدوه من هر کاری کردم نتوستم بگیریم سرعتش خیلی زیاده ؟؟؟ .

یعنی هیشکی این مرحله رو رد نکرده ؟؟؟؟ تو اون مرحله که تو نیویورک باید یه نفر رو بگیری چطوری باید گرفتش خیلی سری میدوه من هر کاری کردم نتوستم بگیریم سرعتش خیلی زیاده ؟؟؟ .

اونجا که تازه میری نیویورک دنبال یکی میکنی؟اگه آره دنبالش برو از یه درهایی میره که بازه و کات سین داره.فقط دنبالش برو

ماموریت فرعی یا اصلی? وقتی بهش نزدیک شی کانر اتوماتیک باید بگیرتش اگه نشد درحال دویدن b رو بزن شیرجه میره روش

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اونجا که تازه میری نیویورک دنبال یکی میکنی؟اگه آره دنبالش برو از یه درهایی میره که بازه و کات سین داره.فقط دنبالش برو
اره همونجا هست ولی خیلی سریع میدوه هر چقدر میرم دونبالش دور خودش میچرخه ؟؟؟ چجوری باید بهش برسم تا بتونم بگیرمش ...مر30 از جوابت .

اره همونجا هست ولی خیلی سریع میدوه هر چقدر میرم دونبالش دور خودش میچرخه ؟؟؟ چجوری باید بهش برسم تا بتونم بگیرمش ...مر30 از جوابت .

من خودم بار اول رد کردم.تا اونجا که یادمه فقط دنبالش کردم و هر جا که رفت منم رفتم.هیچ وقت بهش نمیرسی اگه ردش کنی خودت میبینی.فقط سعی کن با سرعت دنبالش بری چون به هیچ وجه بهش نمیرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or