Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من در Homestead در مرحله های Peg Leg گیر کردم.گفته بودند در بازی زره برای باز شدن وجود دارد و گفتن در این مرحله است ولی من بعد تمام کردن این مراحل فرعی فقط به Shard of Eden دست یافتم.
کجا می توانم زره دیگر را باز کنم؟

اول باید Liberation Mission ها رو بری تا تعداد اسسین هایی که همراهیت میکنن بیشتر بشه. بعدشم میتونی بفرستیشون ماموریت تا Level ـشون بره بالاتر و قوی تر بشن.

خیر. میشه از طریق سایت xbuc.net هم دانلود کنی و با برنامه بریزی رو فلش و بزنی به دستگاه.
Liberation misson کجاست؟

اون تبر assassin دیگه تو دستم نیست!کلا رفته!باید چی کار کنم

جهت راست و چپ رو بزن از لیست واسط بیاره اگر نبود RB بود فکر میکنم RB رو بزن از تو لیست اسلحه ها بیارش تو منو اصلیت که با جهت دادن بتونی انتخابش کنی

من بازیو اپدیت کردم کلا 9 مگ بود. همه چیز درست شد کلاهشم گذاشت سرش! از تو حیواناتم برا من دیگه رد نمیشه! افت فریمو هنوز تست نکردم هروقت مطمن شدم میگم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

خوب،ما هم بالاخره تموم کردیم .
البته رو 65 درصد:d
فقط چنتا سوال دارم !

در آخر بازی دزموند به رحمت خدا میره ؟

این زنیکه که در آخر بازی با دزموند حرف میزنه کیه ؟ ( یکیشون رو که تو نسخه های قبل بود رو میشناسم ...ولی اینو نه:d)

چجوری میشه اساسین تربیت کرد ؟الان 4 تا دارم و همه شون تا آخر Upgrade شدن . ولی یادم رفته چجوری باید تربیت کرد . ( چون 2 تا جای خالی هنوز تو قسمت کنترل شون هست )

تو اون مرحله هاي خيلي اول كه ميريم دزدكي به سربازا گوش ميكنيم و سربازا نبايد مارو ببينن وقتي گوش ميكنيم تموم ميشه اصلا نميتونم برم جاي سبز اونجارو چطور برم؟
(مرحله اي كه زنه ميگه برو تو من بيرونم و اول قايمكي تو كالسكه وارد ميشم.اولا)

Sent from my iphone

دوستانی ک میگن آپدیتی ندیدیم،من دروغ ک نمیگم!اگه قبلا با pc گرفته باشید خوب نمیاد براتون!برید تو ستینگ دستگاه تو سیوای اسسین آپدیتا رو پاک کنید،بعد برید از لایو بگیرید!برا من کلاهش رو سرش اومد!

اینجوری که اساسین و یوبی دارن پیش میرن فک کنم نسخه بعدی توی افغانستان:-o و هدفش کشتن سران القاعده اللخصوص بن لادن>:) هست.فکرش رو بکنید،دزموند لباس ارتش امریکا رو بپوشه:-o و با یه اسنایپ بن لادن رو هدشات کنه:|

دوستانی ک میگن آپدیتی ندیدیم،من دروغ ک نمیگم!اگه قبلا با pc گرفته باشید خوب نمیاد براتون!برید تو ستینگ دستگاه تو سیوای اسسین آپدیتا رو پاک کنید،بعد برید از لایو بگیرید!برا من کلاهش رو سرش اومد!

سلام کلا یه سوال درمورد تایتل ابدیت هادارم .
هرموقع واسه یه بازی تایتل جدید میاد باید اون قبلی رو پاک کنیم و جدیده رو بریزیم ؟ یعنی الان باید اون 17 مگی رو پاک کنم و فقط این 9 مگی رو بریزم وبعد ردیفه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or