.sandman.
کاربر سایت
بله عزیز
جای کمرش دوتا تفنگ میخوره اما فقط با به دست میشه تفنگ گرفت
کلا برای هر دست یه سری تجهیزات در نظر گرفته ان
RB رو که بزنی خودت میبینی
میشه بم بگید چطور یه تفنگ دیگه بزنم به کمرش؟
بله عزیز
جای کمرش دوتا تفنگ میخوره اما فقط با به دست میشه تفنگ گرفت
کلا برای هر دست یه سری تجهیزات در نظر گرفته ان
RB رو که بزنی خودت میبینی
البته بعد از B با Y هم میکوبه زمین و یه تیر توی دلش خالی میکنه و با B دوباره هم دشمنو پرت میکنه یه طرففن منظورت چیه ؟ ببین کلا اینجوریه مبارزات : با b باید گارد بگیری تا حمله میکنن
با a خلع سلاح میکنه
با x حمله و کشتن
حالا با هر سلاحی انتخاب کنی مبارزات همین جوره با این 3 کلید
میدونم.ولی توی new york نیست مثل اینکه!!دوستان ارم فروشگاه ها به شکل علامت یورو است
میدونم.ولی توی new york نیست مثل اینکه!!
دوستان تو اون مرحله که با دوستمون رو اسب هستیم باید چیکار کنیم و میگه یه جای سبز رنگ بری ؟؟؟
مر30
دوستان شرمنده !
من الان اول بازی هستم اما یه چیزی اصابم رو خورد کرده . با ایکس باکس که بازی میکنی نمیدونم چجوری فن بزنم ؟
یعنی RT رو با B میزنم اما فن نمیزنه . چیکار کنم ؟
از بچه ها کسی میتونه ترجمه صحبت های پایانی دزموند و مینروا و جونو رو بزاره ممنون
.باید بری به اون محدوده سبز و RB رو بزنی تا اون یارو بهت بگه از کدوم طرف بری، وقتی به یه دهکده رسیدی RB که بزنی با دست یه خونرو نشون میده که مقصدت همونجاست، 4بار این کار ادامه داره.
.
سوال: تو Homestead چجوری میتونم افراد رو آپگرید کنم؟ مثلا میخوام چیزی بسازم داخل عکس یارو زده 3 یعنی لول 3 دیگه؟
سوال، تو قسمت پرورش اساسین وقتی برای یه ماموریت یه ستاره 3تا اساسین میذارم احتمال پیروزی 80% هست کسی امتحان کرده که جوجه اساسینا موفق میشن یا نه؟ نمیرن:d
سوال: بهترین آپگرید برای کشتی چیه؟ (به غیر از Canon)
.باید بری به اون محدوده سبز و RB رو بزنی تا اون یارو بهت بگه از کدوم طرف بری، وقتی به یه دهکده رسیدی RB که بزنی با دست یه خونرو نشون میده که مقصدت همونجاست، 4بار این کار ادامه داره.
.
سوال: تو Homestead چجوری میتونم افراد رو آپگرید کنم؟ مثلا میخوام چیزی بسازم داخل عکس یارو زده 3 یعنی لول 3 دیگه؟
سوال، تو قسمت پرورش اساسین وقتی برای یه ماموریت یه ستاره 3تا اساسین میذارم احتمال پیروزی 80% هست کسی امتحان کرده که جوجه اساسینا موفق میشن یا نه؟ نمیرن:d
سوال: بهترین آپگرید برای کشتی چیه؟ (به غیر از Canon)
آپدیت ها تا جایی که من میدونم مربوط به پروفایل و Save خود بازی ـه که اون هم به نام پروفایلتون ثبت میشه!من با یه پروفایل به لایو وصل شدم و آپدیت بازی رو گرفتم. می خوام بدونم این آپدیت کلی هستش یا برای پروفایل های دیگه هم باید آپدیت انجام بشه?

- Go to the Homestead Manor
- Go stealthy on the outer walls
- Whistle to call the turkey
- Press Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B(O), A(X) as fast as you can!