Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فن منظورت چیه ؟ ببین کلا اینجوریه مبارزات : با b باید گارد بگیری تا حمله میکنن
با a خلع سلاح میکنه
با x حمله و کشتن

حالا با هر سلاحی انتخاب کنی مبارزات همین جوره با این 3 کلید
البته بعد از B با Y هم میکوبه زمین و یه تیر توی دلش خالی میکنه و با B دوباره هم دشمنو پرت میکنه یه طرف

دوستان چرا سختش میکنین؟
تو قسمتی که کرفتینگ میکنین یه twin hustles فکر کنم میسازین همین دو تا اضافه میشه...ربطی به لباس نداره یا به rb یا هر چیز دیگه ای

میدونم.ولی توی new york نیست مثل اینکه!!

توی هر منطقه 3 تا فروشگاه هست که برای یه اچیومنت باید همه اش رو هم پیدا کنی .
برای من دوتاش روی نقشه اومد اما سومی نیومد و فقط وقتی در رو باز کردم و رفتم تو , روی نقشه اومد.
محل دقیقش رو باید از روی یه مپ توی اینترنت گیر بیاری

دوستان تو اون مرحله که با دوستمون رو اسب هستیم باید چیکار کنیم و میگه یه جای سبز رنگ بری ؟؟؟
مر30
باید بری به اون محدوده سبز و RB رو بزنی تا اون یارو بهت بگه از کدوم طرف بری، وقتی به یه دهکده رسیدی RB که بزنی با دست یه خونرو نشون میده که مقصدت همونجاست، 4بار این کار ادامه داره.
.
.
سوال: تو Homestead چجوری میتونم افراد رو آپگرید کنم؟ مثلا میخوام چیزی بسازم داخل عکس یارو زده 3 یعنی لول 3 دیگه؟
سوال، تو قسمت پرورش اساسین وقتی برای یه ماموریت یه ستاره 3تا اساسین میذارم احتمال پیروزی 80% هست کسی امتحان کرده که جوجه اساسینا موفق میشن یا نه؟ نمیرن:d
سوال: بهترین آپگرید برای کشتی چیه؟ (به غیر از Canon)

آخرین ویرایش:
دوستان شرمنده !

من الان اول بازی هستم اما یه چیزی اصابم رو خورد کرده . با ایکس باکس که بازی میکنی نمیدونم چجوری فن بزنم ؟

یعنی RT رو با B میزنم اما فن نمیزنه . چیکار کنم ؟

من هم اول بازی روی کانتر اتک خیلی مشکل داشتم ولی همین که بیشتر جلو رفتم واسه خودم یه چیزی کشف کردم اونم اینکه اگه موقع حمله که مثلث قرمز نشون داده میشه B رو نگه داری تا زمانی که ضربه دشمن فرود بیاد بازی تو حالت اسلوموشن میره و دو حالت رو میتونی انتخاب کنی اینکه اعدام یا رد کردن دشمن

---------- نوشته در 09:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:30 AM ارسال شده بود ----------

از بچه ها کسی میتونه ترجمه صحبت های پایانی دزموند و مینروا و جونو رو بزاره ممنون

دوست خوب در کل صحبت از اینه که مینرا به دزموند میگه که جونو رو آزاد نکنه (با همون دست زدن به کره ) ولی جونو میگه که بین راه بد و بدتر ،بد رو انتخاب کنه و با مرگی سریع و آسان همه رو راحت کنه
که حتما میدونید دزموند هم دستش رو تا آخر فرو میکنه تو کره(که عمرا با واقعیت هم خونی نداره چرا که جون عزیزه ) و همه چیز به آتش کشیده میشه

---------- نوشته در 09:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 AM ارسال شده بود ----------

میدونم.ولی توی new york نیست مثل اینکه!!

تو همه شهر ها همونطور که دوستمون editehsan گفتن هست ولی توی نیویورک باید با راه رفتن و گشت و گذار خودت پیداش کنی در غیر این صورت روی نقشه دیده نمیشه به محض اینکه از در وارد و خارج بشی بر روی نقشه میاد

---------- نوشته در 09:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 AM ارسال شده بود ----------

من واقعا خیلی برای ubi soft و تیمش متاسفم چرا که 30 دقیقه من و دستگاه من رو سر کار گذاشتن تا اینکه لیست انتهایی سازندگان بازی تموم بشه و بازی سیو بشه و هیچ گونه دگمه ای برای کات کردن این مسئله تعبیه نشده بود در حالی که در بزرگترین پروژه ها هم میبینیم که گیمر مجبور نیست تمام لیست سازندگان رو تحمل کنه اونم با سرعت 1 خط در ثانیه در کل خیلی رو اعصاب من رفت این مسئله

آخرین ویرایش:
باید بری به اون محدوده سبز و RB رو بزنی تا اون یارو بهت بگه از کدوم طرف بری، وقتی به یه دهکده رسیدی RB که بزنی با دست یه خونرو نشون میده که مقصدت همونجاست، 4بار این کار ادامه داره.
.
.
سوال: تو Homestead چجوری میتونم افراد رو آپگرید کنم؟ مثلا میخوام چیزی بسازم داخل عکس یارو زده 3 یعنی لول 3 دیگه؟
سوال، تو قسمت پرورش اساسین وقتی برای یه ماموریت یه ستاره 3تا اساسین میذارم احتمال پیروزی 80% هست کسی امتحان کرده که جوجه اساسینا موفق میشن یا نه؟ نمیرن:d

شما باید ماموریتهایی که برای HomeStead هست رو بری تا لولشون بره بالا . البته برای دست یافتن به Recip های بیشتر باید کارهای دیگه ای هم بکنی . منتها چون من همه کارها رو انجام دادم دقیقا نمیدونم کدوم ها باعث گرفتن Recip ها میشه اما
فکر کنم گرفتن Page ها کمک میکنه .
بله با 80% هم امکانش هست . یعنی شما 80% شانس انجام ماموریت رو داری . اما ممکن هم هست که اون فرد زخمی بشه و یه مدت کوتاهی نتونه ماموریت بره
سومی رو نمیدونم چون من همه رو انجام دادم . برای 100% کردن ماموریتها خیلی خیلی بهتره که همه رو بگیری

.
.

اون توپ های اتشین که 19000 تا قیمتش بود فک کنم
با اپگرید کردن بدنه کشتی(damage کمتری بگیره)

من با یه پروفایل به لایو وصل شدم و آپدیت بازی رو گرفتم. می خوام بدونم این آپدیت کلی هستش یا برای پروفایل های دیگه هم باید آپدیت انجام بشه?

من با یه پروفایل به لایو وصل شدم و آپدیت بازی رو گرفتم. می خوام بدونم این آپدیت کلی هستش یا برای پروفایل های دیگه هم باید آپدیت انجام بشه?
آپدیت ها تا جایی که من می‌دونم مربوط به پروفایل و Save خود بازی ـه که اون هم به نام پروفایلتون ثبت می‌شه!

---------- نوشته در 07:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------

=))
این کار رو انجام بدید یه بوقلمون با لباس آسسین ها به دست میاد:دی=))
  1. Go to the Homestead Manor
  2. Go stealthy on the outer walls
  3. Whistle to call the turkey
  4. Press Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B(O), A(X) as fast as you can!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or