Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من ماموریت های بازی یه مقدار حالت سره کاری پیدا کرده!!! درسته؟!!!
همش میگه برو دنبال این، برو اینور، برو .....
امیدوارم ادامه بازی حالت بهتری پیدا کنه، الان که سکانس 6 هستم فقط از جو بازی و اسم Assassin بودن بازی لذت میبرم.

سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی رو تا آخر رفتم و مراحل homestead رو شروع کردم-ولی یه جاش گیر کردم که میگه ((به big dave در نیویورک کمک کن)) هر جا رو تو نیویورک گشتم چیزی نبود.شما میدونید باید چه کار کنم؟

سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی رو تا آخر رفتم و مراحل homestead رو شروع کردم-ولی یه جاش گیر کردم که میگه ((به big dave در نیویورک کمک کن)) هر جا رو تو نیویورک گشتم چیزی نبود.شما میدونید باید چه کار کنم؟

کلا شما هر ماموریت Homestead که بگیری , توی نقشه مشخص میکنه که کجا باید انجامش بدی . ممکنه مثل خیلی جاهی دیگه باگ شده باشه
من معمولا همون موقع که ظاهر میشد این ماموریتها رو میرفتم و وقتی یکیش ظاهر نمیشد , ماموریت اصلی میرفتم و بعدا میدیدم که ظاهر شده

برادر باید بری اون مغازه اصلیه چیزایی رو که بت گفته براش بگیری.....

من در سری های قبلی چنین مشکلی ندیده بودم
ولی این یکی مشکل دوربین داره به شدت
اولا نقاط کور زیاد داره توی مبارزات
در ثانی یهو وسط مبارزه دوربین میره عقب یه ستون و تو فقط ستون رو میبنی :d
تا طبقه زیر داری مبارزه میکنی دوربین یهو میاد بالا کف طبقه ی بالا رو نشون میده !!!
تو اون زیرو نمیبینی دیگه !!
جز اینها به اون صورت مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or