Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کجا Inject کنم ؟ کدوم فولدر ؟
اینجوری نشوته :
[h=3]How do I get those updates on my XBOX 360 console?[/h]
  1. Update your XBOX 360 console to the latest dashboard version
  2. Get yourself an usb stick with at least 1GB capacity
  3. Format it as a XBOX 360 Memory Unit on your XBOX 360 console via 'Dashboard/System/Storage'
  4. Connect your usb stick to your PC
  5. On your pc, download XTAF (Latest Beta). Big thanks go out to Slasherking823 for this great app.
  6. Run XTAF and click on 'File/Open Drive'. Now move to 'Cache Partition/Cache' and drag your update files into this folder. This will take some seconds.
  7. Connect your usb stick with the XBOX 360 console
  8. If you have a hard drive, open your Memory Settings and move the game title update to your hard drive, otherwise you are good to go
The next time you want to copy updates to your usb stick, start at 6. Your usb stick must be connected with the XBOX 360 console for updates to work.AlternativelyMany newer updates with filenames such as tu00000002_00000000 need to be placed in the Content partition of the hard drive or main memory stick. /partition3/content/0000000000000000/<TITLEID>/000B0000/

دوستان من هیچ مشکل دیر لود شدن تو بازی نداشتم شاید شما بازیرو نصب نکرده بودین اینطوری میشد ؟ یا dvd roome خوب کار نمیکنه
درکا بازی خدایی بود خیلی وقت بود اینقدر به یه بازی وابسته نشده بودم. جای 2 3 بار رفتنو داره

یه سوال از اونایی که سکانس 9 رو تموم کردن
اون جایی که با باباش میره یه جایی بعد باباش توی یه کوچه منتظر میمونه تا ما یکی رو بکشیم
وقتی میکشمش و برمیگردم داخل یه خونه رو نشون میده ولی نمیدونم از کجا باید برم تو
باگه؟ یا اینکه یه راهی داره؟
یه راهنمایی بکنید
به منم جواب بدین

دوستان نمیشه فارسی بذارید طریقه update کردنو؟
میگه که :

How do I get those updates on my XBOX 360 console?

2. ترجمه : اول دشبورد کنسولو به آخرین ورژن بروز کنید.
  3. Get yourself an usb stick with at least 1GB capacity
  4. یک فلش با حداقل حجم 1 گیگ آماده کنید.
  5. Format it as a XBOX 360 Memory Unit on your XBOX 360 console via 'Dashboard/System/Storage'
  6. فلش رو توی 360 قرار بدید و برید ت وقسمت دشبورد، سیستم و Storage اونجا فلشتو بشناسونید به کنسول
  7. Connect your usb stick to your PC
  8. حالا برید و روی پیسی و فلش رو وصل کنید.
  9. On your pc, download XTAF (Latest Beta). Big thanks go out to Slasherking823 for this great app.
  10. برنامه XTAF رو دانلود کنید با تشکر از فلانی به خاطر این برنامه عالیشون :دی.
  11. Run XTAF and click on 'File/Open Drive'. Now move to 'Cache Partition/Cache' and drag your update files into this folder. This will take some seconds.
  12. XTAG رو اجرا کنید روی File و بعد Open Drive کلیک کنید. بریت توی Cache partition/Cache و فایل آپدیت رو بریزید اونجا
  13. Connect your usb stick with the XBOX 360 console
  14. فلش رو به کنسول وصل کنید.
  15. If you have a hard drive, open your Memory Settings and move the game title update to your hard drive, otherwise you are good to go
  16. ااگر کنسول شما هارد داره، تنظیمات مموری رو باز کنید و آپدیت رو از فلش به هاردتون انتقال بدید و بقیه مسائل رو جلو برید.
Many newer updates with filenames such as tu00000002_00000000 need to be placed in the Content partition of the hard drive or main memory stick. /partition3/content/0000000000000000/<TITLEID>/000B0000/
برای فایل هائی که به پسوند مثل
tu00000002_00000000 هستند شما باید فایل رو تو پوشه Content هارد درایور یا مموری تون بریزید در مسیر /partition3/content/0000000000000000/<TITLEID>/000B0000/ . . .

--------------

سلام اگه میشه راه گرفتن تک تک لباس های مخفی بازی رو بگید با تشکر:x
مپ رو که بزنی! تو گزینه ها یکی هست که لیست کار هائی که باید انجام بدی به صورت معمولی مثل نجات یکی گرفتن پر های عقاب و . . .
اونجا پائینش یه Reward زده اون نوشته مثلن فلان کارهارو بکنی Reward اش میشه فلان لباس :دی.

این آپدیت رو ریختم خیر سرش مثلن بهتر شد، سرعت لود محیط یک کم بالاتر رفت و یک کم به نظر میاد بهتر شده ولی aa خیلی رفت تو باقالی :|.
حیف مموری 10 ام وگرنه بیخیال میشدم وایمیسادم نسخه پیسی اش بیاد :|.
والا نه به هیلو 4 که ته تکسچر و گرافیک بود نه به این که یا افت فریمه یا باگ :|.

دوستان من الان سکانس 5 هستم .
به کانر رسیدم و هیدن بلید هم گرفته ...
ولی لباس اساسین ها رو نداره .
کار خاصی باید بکنم یا تو ادامه بازی خودش میگیره ؟

نه کار خاصی لازم نیست در طول داستان خودش بت میده

@ Miesam

داری چیو با این مقایسه میکنی ؟ :| .
یه بار دیگه ببینم به Halo توهین میکنی همینجا داغونت میکنم :d

ممکنه به خاطر تحریم ها لباس کم آوردن به تو نرسیده! حالا بدون لباس ادامه بده اگر مواد اولیه برسه تا آخر بازی یکی بهت میدن وگرنه مجبوری با کشتی بری قاچاقی یکی برداری از بندر بیاری :دی. :-".
داری چیو با این مقایسه میکنی ؟ :| .
یه بار دیگه ببینم به Halo توهین میکنی همینجا داغونت میکنم :d
بلاخره میشه بحث کرد درباره اشون که :-".

بلاخره میشه بحث کرد درباره اشون که

Nope نمیشه بحث کرد >:)

اپدیت ریختم اصلا انگار نه انگار هیچی تغییر نکرد همه باگ هاش به کنار این افت فریم هم به کنار . با این وضع فروشش افت پیدا میکنه حسابی
امار فروشش هم هیچ کدومشون مثل هم نیستند مثلا یوروگیمر گفته تخمین 3.5 میلیون فروش رو دادن اونور Vg247 گفته 3.5 میلیون یونیت فروخته

خلاصه تمومش کردم.ولی به گرده AC II نمیرسید.هیچ شخصیته زنی تو بازی نبود.خسته شده بودم آخراش.اصلا نمیدونم رفتن به خاطرات کانر برای چی بود.فقط اون کلید.معلوم نشد آخرش چی شد...چی بگم آخه.این همه انتظار آخرش این...

میگه که :

How do I get those updates on my XBOX 360 console?

2. ترجمه : اول دشبورد کنسولو به آخرین ورژن بروز کنید.
  3. Get yourself an usb stick with at least 1GB capacity
  4. یک فلش با حداقل حجم 1 گیگ آماده کنید.
  5. Format it as a XBOX 360 Memory Unit on your XBOX 360 console via 'Dashboard/System/Storage'
  6. فلش رو توی 360 قرار بدید و برید ت وقسمت دشبورد، سیستم و Storage اونجا فلشتو بشناسونید به کنسول
  7. Connect your usb stick to your PC
  8. حالا برید و روی پیسی و فلش رو وصل کنید.
  9. On your pc, download XTAF (Latest Beta). Big thanks go out to Slasherking823 for this great app.
  10. برنامه XTAF رو دانلود کنید با تشکر از فلانی به خاطر این برنامه عالیشون :دی.
  11. Run XTAF and click on 'File/Open Drive'. Now move to 'Cache Partition/Cache' and drag your update files into this folder. This will take some seconds.
  12. XTAG رو اجرا کنید روی File و بعد Open Drive کلیک کنید. بریت توی Cache partition/Cache و فایل آپدیت رو بریزید اونجا
  13. Connect your usb stick with the XBOX 360 console
  14. فلش رو به کنسول وصل کنید.
  15. If you have a hard drive, open your Memory Settings and move the game title update to your hard drive, otherwise you are good to go
  16. ااگر کنسول شما هارد داره، تنظیمات مموری رو باز کنید و آپدیت رو از فلش به هاردتون انتقال بدید و بقیه مسائل رو جلو برید.
Many newer updates with filenames such as tu00000002_00000000 need to be placed in the Content partition of the hard drive or main memory stick. /partition3/content/0000000000000000/<TITLEID>/000B0000/
برای فایل هائی که به پسوند مثل
tu00000002_00000000 هستند شما باید فایل رو تو پوشه Content هارد درایور یا مموری تون بریزید در مسیر /partition3/content/0000000000000000/<TITLEID>/000B0000/ . . .

--------------
من اینکارو کردم !
update رو فلش اومد ولی تو xbox مینویسه incomplete یه علامت تعجب زرد رنگ نشونم میده
چیکار کنم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or