Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان نمیدونم سوالم تکراری هست یا نه آخه نمیشد صفحه های قبل رو ببینم!؟
میخوام بدونم کجا باید بریم که حیواناتی رو که کشتیم گوشتشون رو بفروشیم آخه پول هام کمن! میخوام ابزار بخرم! برای مبارزه!؟

سلام دوستان نمیدونم سوالم تکراری هست یا نه آخه نمیشد صفحه های قبل رو ببینم!؟
میخوام بدونم کجا باید بریم که حیواناتی رو که کشتیم گوشتشون رو بفروشیم آخه پول هام کمن! میخوام ابزار بخرم! برای مبارزه!؟
توی هر شهر یک General Store هست باید بری اونجا و بفروشی . . .

-----------------
این باگ های بازی داره دیوونم میکنه، اسبم بین دوتا سخره گیر کرد نفهمیدم اصلن چه طوری سر در آورد از اونجا!!! داشتیم مث آدم میرفتم یهو پرش کرد رفت بین دوتا سخره دیگه پائینم نیمد آخر مجبور شدم پیاده شم خودم بیام.
یه بارم رفت تو یه درخته موند که موند.
یک جا داشتم شناسائی میشدم رفتم بین مردم یه ثانیه نگذشته مردم غیب شدن!
خلاصه که گند زده با این بازی ساختن یوبی سافت، مجبوری مگه بازی رو عرضه کنی وقتی اینقدر شوته؟ :|.

یکی اگه لطف کنه توضیح بده ممنون میشم
اون قسمتهایی که اون مکعب هارو میخوای قرار بدی اون زنه میاد یه چیزایی میگه من دقیق نفهمیدم اگه کسی متوجه شد لطف کنه بگه
اون قسمت آخر هم که مینروا میاد رو اگه میشه یکی کامل توضیح بده

این باگ های بازی داره دیوونم میکنه، اسبم بین دوتا سخره گیر کرد نفهمیدم اصلن چه طوری سر در آورد از اونجا!!! داشتیم مث آدم میرفتم یهو پرش کرد رفت بین دوتا سخره دیگه پائینم نیمد آخر مجبور شدم پیاده شم خودم بیام.
یه بارم رفت تو یه درخته موند که موند.
یک جا داشتم شناسائی میشدم رفتم بین مردم یه ثانیه نگذشته مردم غیب شدن!
خلاصه که گند زده با این بازی ساختن یوبی سافت، مجبوری مگه بازی رو عرضه کنی وقتی اینقدر شوته؟ :|.
میثم این تایتل آپدیتی که اومد رو گرفتی؟
خیلی از مشکلات بازی رو حل میکنه، بازی بدون اون پچ رسما غیر قابل تحمل ـه.
یکی اگه لطف کنه توضیح بده ممنون میشم
اون قسمتهایی که اون مکعب هارو میخوای قرار بدی اون زنه میاد یه چیزایی میگه من دقیق نفهمیدم اگه کسی متوجه شد لطف کنه بگه
اون قسمت آخر هم که مینروا میاد رو اگه میشه یکی کامل توضیح بده
داره در مورد این که چطور قبلا هم این اتفاق ها (نابودی بشر) افتاده و اونا سعی کردن جلوش رو بگیرن و نتونستن توضیح میده
اونجا هم میگن که 2 انتخاب پیش روی دزموند هست: یکی اینکه با لمس کردن اون گوی Juno رو آزاد کنه و از نابودی بشر جلوگیری کنه ولی بعدش مردم مثل ـه برده در خدمتش هستن و Juno بهشون خدایی میکنه، یا لمس نکنه بذاره بیشتر آدم ها از بین برن و بازمانده ها دوباره یه زندگی جدید رو شروع کنن و دزموند هم مثل ـه یه پیامبر میشه، ولی در آخر بازم بین مردم تفرقه میفته و از دزموند متنفر میشن و بازم وضعیت همینجوری میشه.
سلام.
یک سوال در مورد آخر بازی:
در سکانس آخر، قسمتی که از انیموس خارج می شویم، باید چه کار کنم تا بازی را تمام کنم؟
اگه همه ی Power Source ها رو سر جاش گذاشتی نشون میده که میری و اون گردنبند کانر رو در میاری و اون دیوار نورانی رو باز میکنی و بازی تموم میشه.

میثم این تایتل آپدیتی که اومد رو گرفتی؟
خیلی از مشکلات بازی رو حل میکنه، بازی بدون اون پچ رسما غیر قابل تحمل ـه.

داره در مورد این که چطور قبلا هم این اتفاق ها (نابودی بشر) افتاده و اونا سعی کردن جلوش رو بگیرن و نتونستن توضیح میده
اونجا هم میگن که 2 انتخاب پیش روی دزموند هست: یکی اینکه با لمس کردن اون گوی Juno رو آزاد کنه و از نابودی بشر جلوگیری کنه ولی بعدش مردم مثل ـه برده در خدمتش هستن و Juno بهشون خدایی میکنه، یا لمس نکنه بذاره بیشتر آدم ها از بین برن و بازمانده ها دوباره یه زندگی جدید رو شروع کنن و دزموند هم مثل ـه یه پیامبر میشه، ولی در آخر بازم بین مردم تفرقه میفته و از دزموند متنفر میشن و بازم وضعیت همینجوری میشه.

اگه همه ی Power Source ها رو سر جاش گذاشتی نشون میده که میری و اون گردنبند کانر رو در میاری و اون دیوار نورانی رو باز میکنی و بازی تموم میشه.
لینکشو بهم بده بگیرم :|.
والا نمیدونستم اصلن! واقعن دیوانه کنندست :|.

بچه ها هی میگفتن باگ داره , با خودم میگفتم چند تا باگ توی یه بازی Open World مشکلی ایجاد نمیکنه
اما واقعا باگهاش اذیت میکنه . سر دو تا ماموریت خیلی اذیت کرد . مجبور شدم ریست کنم تا درست بشه .
یه جاهایی هم که میخوای فرار کنی میره تو در و دیوار گیر میکنه
اسب هم که چی بگم , اگه خر بود بیشتر از این میفهمید
اگه بخوایم باگهاش رو کنار بگذاریم (که نمیشه :|) , بازی بدی نیست
دوستان اون مینی گیمهایی که توی زادگاهش هست رو بازی کردید ؟ همونا که برای اچیو هست.
بازی اولش , طرف اینقدر سخت بازی میکنه که من چندبار میخواستم دسته رو خرد کنم . کلا یه 3 4 ساعتی بازی کردم تا تونستم ردش کنم

بچه ها هی میگفتن باگ داره , با خودم میگفتم چند تا باگ توی یه بازی Open World مشکلی ایجاد نمیکنه
اما واقعا باگهاش اذیت میکنه . سر دو تا ماموریت خیلی اذیت کرد . مجبور شدم ریست کنم تا درست بشه .
یه جاهایی هم که میخوای فرار کنی میره تو در و دیوار گیر میکنه
اسب هم که چی بگم , اگه خر بود بیشتر از این میفهمید
اگه بخوایم باگهاش رو کنار بگذاریم (که نمیشه :|) , بازی بدی نیست
دوستان اون مینی گیمهایی که توی زادگاهش هست رو بازی کردید ؟ همونا که برای اچیو هست.
بازی اولش , طرف اینقدر سخت بازی میکنه که من چندبار میخواستم دسته رو خرد کنم . کلا یه 3 4 ساعتی بازی کردم تا تونستم ردش کنم
آپدیت داره خوب اوضاع بهتر میشه یه مقداری,من امروز تازه آپیدتشو گرفتم و بازی کردم البته یه نموره تو هم رفتن داره ولی باگ اساسی ندیدم هنوز...

یه سوال از اونایی که سکانس 9 رو تموم کردن
اون جایی که با باباش میره یه جایی بعد باباش توی یه کوچه منتظر میمونه تا ما یکی رو بکشیم
وقتی میکشمش و برمیگردم داخل یه خونه رو نشون میده ولی نمیدونم از کجا باید برم تو
باگه؟ یا اینکه یه راهی داره؟
یه راهنمایی بکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or