Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میتونم برای گیم پلی فوق العاده ، جذاب و غیر تکراری به این بازی بالاترین تمره رو بدم
ولی برای باگهای وحشتناک مثل رد شدن لباس کاراکتر از وسط بدن اسب و صندلی پایین ترین نمره :|
در عین حال طراحی تکسچر و بافتها عالی انجام شده لامصب ، نمود اصلیش رو میتونید تو پوست افراد ببینید ....
خب باگ هستش دیگه بازی بزرگتر شده طبیعی هم هست باگ داشته باشه:d
خوش به حالت من 1 هفته هستش سفارش دادم هنوز نیومده:((

من لباسمو عوض میکنم توو کات سین ها باز همون لباس سفیده تنشه!!!واقعاً عجیبه سازنده های بازی به این عالی ای و مهمی به این چیزای به ظاهر ریز دقت نکردن........یکی دیگه ام همین فرو رفتن لباسا توو اشیا!

مشکل من اینه که نمیدونم کجا باید رفت تا بشه صحبتاشون رو گوش داد و تا وارد شعاع میشم میفهمم و حرکت میکنن . جای خاصی باید رفت ؟؟
اون مرحله در برف که اون زنه سرخ پوست رو پیدا میکنی بعد با ید بری یه جایی که دو تا توپ هست چیکار باید کرد من توپ ها رو خنثی میکنم ولی اون دو نفر که با هم حرف میزنن چی؟؟؟ نمیشه به حرفاشون گوش داد یا کشت .ممنون میشم کمک کنید
اونا مدام حرکت میکنم تو هم باید سعی کنی همراهشون بری واسه این که نبیننت برو تو بوتها ولی نباید از اون شعاع دایره ای خارج بشی یه کم که بری یه جا میستن و تمام میشه

خب، دیروز این بازی را به اتمام رسوندم، کلاً بازی خوبی بود ولی نمی توان گفت بی نظیر! داستان این بازی از سکانس 10 تا 12 بسیار فوق العاده می باشد و صحنه های بسیار زیبا و دراماتیکی رخ می ده.

کسانی که این بازی را تمام نکردند، به هیچ وجه متن اسپویل رو نخونند.
دوست داشتم Charles Lee را با دست خودمون بکشیم، نه این که به صورت کات سنس نشون داده بشه.

خب، دیروز این بازی را به اتمام رسوندم، کلاً بازی خوبی بود ولی نمی توان گفت بی نظیر! داستان این بازی از سکانس 10 تا 12 بسیار فوق العاده می باشد و صحنه های بسیار زیبا و دراماتیکی رخ می ده.

کسانی که این بازی را تمام نکردند، به هیچ وجه متن اسپویل رو نخونند.
دوست داشتم Charles Lee را با دست خودمون بکشیم، نه این که به صورت کات سنس نشون داده بشه.
اقااونجا که مراحل کانر تموم میشه
با دزموند باید چیکار کنم؟

باید از پله ها بری بالا، و چیز هایی که در طول مراحل کانر بدست آوردی را داخل یک سوراخی قرار بدی، یک در باز می شه، بعد دوباره همین کار را انجام بده تا این که در سوم که آخرین در هست باز می شه و شاهد اندینگ بازی هستی.

من لباسمو عوض میکنم توو کات سین ها باز همون لباس سفیده تنشه!!!واقعاً عجیبه سازنده های بازی به این عالی ای و مهمی به این چیزای به ظاهر ریز دقت نکردن........یکی دیگه ام همین فرو رفتن لباسا توو اشیا!

این فرو رفتن لباس تو اشیا چیزی که تو بیشتر بازی ها هست;)(البته اساسین هر بازی نیست ولی خب)
ایراده خاصی نیست که بشه روی بازی گذاشت

میتونم برای گیم پلی فوق العاده ، جذاب و غیر تکراری در مبارزات به این بازی بالاترین تمره رو بدم
ولی برای باگهای وحشتناک مثل رد شدن لباس کاراکتر از وسط بدن اسب و صندلی پایین ترین نمره :|
در عین حال طراحی تکسچر و بافتها عالی انجام شده لامصب ، نمود اصلیش رو میتونید تو پوست افراد ببینید ....

خوشحالیم که خوشت اومد از بازی:دی
بازی فوق العاده شده
اما اونی که شما میگی باگ نیست
اون همیشه هست! چیزی ام نیست که از ارزش بازی کم کنه Ubisoft خسیس نشه با یه آپدیت درستش میکنه:دی ولی مثلا اولین مرحله اسلحه رفت رو هوا ! اون باگ بود چون دیگه ندیدم همچین صحنه ای

دوستان سایتی رو نمیشناسین که توش لیست کارهایی که باید تو هر سکانس انجام بدبم تا موفقیت در اون سکانس رو 100% اعلام کنه رو توش نوشته باشه

مثلا تو یه مرحله میگه بدون کشتن کسی جلو برید یا بدون شناسایی شدن عملیات رو تموم کنید و مثل اینها ....

برا این میخوام چون بعضی از اونها رو متوجه نمیشم (زبانم جواب نمیده :d)
با دیکشنری معنی کنم بینم چی میخواد

بازی خوب بود و طبق معمول سری در سطح معقولی نسبت به گرافیک بازیای هم دوره خودش قرار داشت ولی این که گفتن بازی سه سال قبل معرفیش در دست ساخت بوده و ادای اژدهای خفته بودن رو در بیارن بوی یک دروغ تبلیغاتی ازش میاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or