Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
("وووواااووو!!!
بابا شما دیگه چه تمرکزی کردین رو گرافیک..
مطمعن باشید اخرش هم بازی رو میگیرید.بازی میکنید..از گرافیک و کل بازی لذت میبرید.
حالا حتما بابد برید توی معده این بافت ها تا ببینید که تسکچر ها ضعیفن و بی کیفیتن و...?!!!
خب با همین حالکه مطمعنم(ubisoft)کارشو درست انجام میده..
خود بازی و گیم پلی جذاب رو بچسبید بابا
با روحیه کامل برید بازی رو بخرید.

من برام یه سئوالی پیش اومده ؟! کانر با کت آبیا همکاری میکنه و با قرمزا میجنگه ؟ یا برعکس یا با هردو یاره ؟:دی
دلیلشو نگفتن ؟
موقع راه رفتن میشه شلیک کرد ؟
طبق گفته های نویسندگان بازی، تمپلار ها در هر دو طرف درگیری حضور دارن و کانر با اینکه طرفدار نیروهای آمریکایی نیست و به ارتش میهن پرست ها نمیپیونده اما آرمان های اونا رو به مال خودش نزدیکتر میبینه.

بحث در مورد محتویات دیسک دوم اشکالی داره؟!؟
پس اینجا نگیم کجا بگیم....!؟

بالاخاره دیسک دوم بخش افلاین داره یا نه؟!
بگیریم یا نه؟

("وووواااووو!!!
بابا شما دیگه چه تمرکزی کردین رو گرافیک..
مطمعن باشید اخرش هم بازی رو میگیرید.بازی میکنید..از گرافیک و کل بازی لذت میبرید.
حالا حتما بابد برید توی معده این بافت ها تا ببینید که تسکچر ها ضعیفن و بی کیفیتن و...?!!!
خب با همین حالکه مطمعنم(ubisoft)کارشو درست انجام میده..
خود بازی و گیم پلی جذاب رو بچسبید بابا
با روحیه کامل برید بازی رو بخرید.

بالاخره یه نفر پیدا شد حرف درست و حسابی زد!!!!!:)

بحث در مورد محتویات دیسک دوم اشکالی داره؟!؟
پس اینجا نگیم کجا بگیم....!؟

بالاخاره دیسک دوم بخش افلاین داره یا نه؟!
بگیریم یا نه؟
نگفتیم اشکال داره یا نه گفتیم پست اولم بخونید بد نیست :)
ببین داستان مخصوص به مولتی پلیر رو داره که زیاد مهم نیست مولتی پلیر این بازیه پولیه به قیمت 800 پوینت مایکروسافت میباشد

فک کنم نخودیه :d
با قرمزا میجنگه ولی این قرمز ها کجایی ان خدا میدونه :d
نه باو.
تو یه تریلرش نشون داد که میره یه فرمانده که آبی پوشیده بود رو میکشه.همونی که برای اولین بار بدون کلاه نشونش میده
فکر کنم کلا با همه مشکل داره:d

نسخه بازیت برنمکسه یا 97 درصد ؟
اگه دومیه بعد از نصب بازی از تو داشبورد یه اهنگ بذار بعد برو تو بازی اهنگو قطع کن
اگه برنمکسه سی دی خرابه
اگه کلا نصب نمیشه هم بازیم خرابه :دی
نکته کلیدی *: :دی منظور از سی دی همون دی وی دیه :دی

خیلی جالبه، هیچ کس تو این 35 صفحه از تجربیات خودش در مورد انجام این بازی نگفته، ولی فکر کنم 34 صفحه در مورد DVD 2 بحث شده، تو رو خدا جمعش کنین، خواهشاً هر کس این بازی را تهیه کرده، یک توضیحی بده.

آقا من صبح بازی را گرفتم در یک کلام همه چیز عالیه گرافیک ، گیم پلی ، داستان همه چیز و به نظر من نسبت به شماره های قبلی خیلی بهتر شده فقط بگیرید بازی کنید که اگر بازیش نکنید نصف عمرتون بر فناست حالا دیگه خود دانید

خیلی جالبه، هیچ کس تو این 35 صفحه از تجربیات خودش در مورد انجام این بازی نگفته، ولی فکر کنم 34 صفحه در مورد DVD 2 بحث شده، تو رو خدا جمعش کنین، خواهشاً هر کس این بازی را تهیه کرده، یک توضیحی بده.
یکی از بچه ها اومد دقیق توضیح داد دیگه :دی
میگه 100 روش برای مبارزه دارید ! ( منظورش اینه که تعدادش زیاده :دی )
گیمپلی روون داره
بعد میگه رُل کاننر کلا باعث میشه اتزیو رو فراموش کنی :دی
یادش بخیر چقدر سر تلفظ : requescat in pace اتزیو با بچه ها میخندیدیم :دی

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

یه سئوال اساسی و مهم :
بمب و ساختنش بطور کل حذف شده ؟ ( اگه شده که خدا رو شکر :دی )
بجای هوک بلید چیزی اضافه نشده ؟ مثلا تبرشو بزنه تو سطوح بره بالا :دی ( تو سنگای کوه مثلا :دی * )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or