Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان جوگير نشن بازي از لحاظ گرافيكي مشكلاتي داره مثل هميشه كه اشاراتي بهش ميكنم...
نكات مثبت:
انيميشن ها ي پويا وروون از جمله انيميشن هاي راه رفتن و مبارزه و...مخصوصا در زمان مبارزه انيميشن هاي بازي بسيار نرمو وروون و متنوع هست...
بالا بودن سطح جزئيات كاراكترها از جمله تكون خوردن طبيعي تر لباسها و موشن كپچر بهتر صورت ها...
تعامل بيشتر كاراكتر از لحاظ فيزيكي با محيط اطراف وسطح جزئيات بالاتر محيط در مقايسه با نسخه هاي قبلي و ...
نكات منفي:
افت فريم بازي در اكثر محيط هاي شلوغ...
رزوليشن sub hd , نداشتن aa قوي...
تكسچرهاي ضعيف و نورپردازي نه چندان خوب...
در كل بازي از لحاظ گرافيكي در سطح انتظارات من نبود و به غير از انيميشن ها تفاوت فاحشي نسبت به نسخه هاي قبلي نديدم.

---------- نوشته در 03:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 AM ارسال شده بود ----------

راستي اين نقدي كه دوستمون گذاشتن كاملا معتبره و من هم تو3 ساعتي كه اين بازي رو انجام دادم دقيقا با اين مشكلات روبه رو شدم از جمله...
دربعضي مواقع هوش مصنوعي دشمنان در حد هويج و كاملا گيج ميزنه.
بارها شاهد اين بودم كه اسحله هايي كه بر روي زمين افتاده بودن روي هواشناور بودن.
و در بعضي مواقع در هنگام بالارفتن از روي ديوارها كاركاتر نميتونست لبه بعدي ديوار رو بگيره.
خلاصه بازي از لحاظ گرافيگي و گيم پلي باگ قابل توجهي داره .

این نکات مثبت و منفی که شما نوشتید به نظر من نکات مثبتش نسبت به نکات منفیش کاملا برتر و بهتره. در مورد این متن هم کاملا مشخصه که طرف اومده معدود اشکالات و باگ های بازی رو برجسته کرده و روشون مانور داده. من منکر وجود باگ نیستم ولی در بازی با چنین ابعاد وسیع و محیط های بزرگی وجود چند تا باگ به نظر من طبیعی هستش. بعید می دونم بازی با این ابعاد، بدون باگ ساخته شده باشه!!!!!!!!!!!!!
و اما در مورد گرافیک
ممکنه که گرافیک نسبت به AC های قبلی تغییر نکرده باشه (که بعید میدونم!!!!!!!!!!!) ولی ابعاد بازی چند برابر نسخه های قبلی هستش و تعداد زیاد انیمیشن و هوش مصنوعی خوب این نسخه رو کاملا متمایز می کنه.

اگر عاشق AC باشید این اشکالات جزیی اصلا به چشم نمی یاد:d:d

دوستان ببخشید یه سوال:
این محتوای دیسک دومه گویا:

Disc 2: Go Online : Online | Custom Match : Online | Wolfpack : Offline | The Abstergo Story : Online | Training : Offline | Events : Online | Uplay : Online

که گویا 2 تا محتوای افلاین داره...
میشه دقیق توضیح بدین چی هستن؟ مهم نیستن؟ مخصوصا" Training .

دوستان نگفتم گرافیکش به پروتایپ 2 نمیرسه هیچی نیست از نظر گرافیک وگرنه گیم پلی وداستانش وموسیقی هاش خیلی عالی هست ولی گرافیک مسخره است

---------- نوشته در 02:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن دوستانی که بازی کردن این بازی خودش کنسولو اپدیت نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اساتید کسی اگه تو تهران جایی میشناسه که اورده باشه ... یه آدرس تلفن بهم پ.خ کنه ممنون میشم ... :دی
راستی هنوز کسی نمیدونه که برای مولتی باید آنلاین پس خرید یا نه؟

در ضمن دوستانی که بازی کردن این بازی خودش کنسولو اپدیت نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه بازي رو گذاشتم مستقيم رفت داخل خود بازي هيچ آپديتي رو انجام نداد.
این نکات مثبت و منفی که شما نوشتید به نظر من نکات مثبتش نسبت به نکات منفیش کاملا برتر و بهتره. در مورد این متن هم کاملا مشخصه که طرف اومده معدود اشکالات و باگ های بازی رو برجسته کرده و روشون مانور داده. من منکر وجود باگ نیستم ولی در بازی با چنین ابعاد وسیع و محیط های بزرگی وجود چند تا باگ به نظر من طبیعی هستش. بعید می دونم بازی با این ابعاد، بدون باگ ساخته شده باشه!!!!!!!!!!!!!
و اما در مورد گرافیک
ممکنه که گرافیک نسبت به AC های قبلی تغییر نکرده باشه (که بعید میدونم!!!!!!!!!!!) ولی ابعاد بازی چند برابر نسخه های قبلی هستش و تعداد زیاد انیمیشن و هوش مصنوعی خوب این نسخه رو کاملا متمایز می کنه.

اگر عاشق AC باشید این اشکالات جزیی اصلا به چشم نمی یاد:d:d
دوست عزيز جوري يوبي از گرافيك بازي تعريف ميكرد كه آدم فكر ميكرد با يكي از بهترين گرافيك هاي نسل طرفه ولي اصلا اينطور نبود و گرافيك بازي در حدو اندازه هاي گفته شده اصلا نبود در ضمن وسعت بازي هم اون قدر كه فكر ميكنين بزرگ نيست اگر شما اسكايريم رو بازي كرده باشي وسعت محيطش چند ده برابر اساسين 3 ولي از لحاظ گرافيكي و گيم پلي همچين باگ هاي تابلويي مثل اساسين 3 نداره...
هوش مصنوعي بازي هم در حد خيلي بالايي قرار نداره.
ولي در كل گرافيك هنري و زيبايي داره.

دلم خواست.

tumblr_mcgazjjERM1r0btzeo1_1280.jpg

من اینجا میگم که بدونید :)
هر پستی که شامل موارد زیر باشه به مدیریت میگم :
اسپپویل داستان
دیسک دو چیه ؟
اپدیت فلانه؟
شما هم دیدید بگید.
--------------------
بلاخره نظر هرکی یه چیزه یکی از گرافیکش خوشش میاد یکیم نمیاد
وقتی کانر از بعضی سطوح بالا نمیره حتما یوبی با یه اپدیت درستش میکنه شایدم نسخه لیک شده اینجوریه
آقا یکی چندتا عکس درست و حسابی بزاره بیبینیم، خودمون قضاوت کنیم... به نظرتون نسخه PCشو بگیرم؟ بخاطر گرافیک میگم...​

فکر نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشه ولی بخاطر داستانشم که شده فعلا رو 360 ـشو بگیر :دی

آخرین ویرایش:
خب بازی به دستم رسید و در مورد گرافیک بازی باید بگم که نسبت به ac:r پیشرفت داشته مخصوصا تو چهره پردازی .و در مبارزات هم افکت خون ریزی خیلی خوب کار شده و در مورد گیم پلی میشه گفت تا اینجا کار که جلو رفتم عالی بوده سیستم مبارزات خیلی خوب کار شده و بسیار انتخاب های زیادی به شما میده و هوش مصنوعی هم عالی نیست ولی قابل قبوله و صداگذاری و داستان هم مثل همیشه عالی هستند.
و اما در مورد اون دوستی که بازی رو با اسکایریم مقایسه میکنه باید گفت این بازی با اسکایریم سبکش فرق میکنه و نمیشه این دو بازی رو با هم مقایسه کرد(اگه اینجوریه منم میخوام با مورتال کمبت مقایسش کنم:d) ac در سبک خودش بهترین بوده وهست و ac3 نسخه دیگری از این سری عالیه که واقعا ایراد چشمگیری نداره و این رو هم باید شما در نظر بگیرید که بازی رو بازی میکنید که هیچ update روش نصب نیست پس حتما با اومدن اولین update خیلی از این باگ هایی که گفتید بر طرف میشه;)

آخرین ویرایش:
من كه بازي رو گذاشتم مستقيم رفت داخل خود بازي هيچ آپديتي رو انجام نداد.

دوست عزيز جوري يوبي از گرافيك بازي تعريف ميكرد كه آدم فكر ميكرد با يكي از بهترين گرافيك هاي نسل طرفه ولي اصلا اينطور نبود و گرافيك بازي در حدو اندازه هاي گفته شده اصلا نبود در ضمن وسعت بازي هم اون قدر كه فكر ميكنين بزرگ نيست اگر شما اسكايريم رو بازي كرده باشي وسعت محيطش چند ده برابر اساسين 3 ولي از لحاظ گرافيكي و گيم پلي همچين باگ هاي تابلويي مثل اساسين 3 نداره...
هوش مصنوعي بازي هم در حد خيلي بالايي قرار نداره.
ولي در كل گرافيك هنري و زيبايي داره.
در این مورد باید بگم که اون RPG هست و AC بازی OW ـه!
در ضمن دیگه سوپر فن های اسکایریم هم منکر باگ های زیاد و اعصاب خورد کنش نمی‌شن!
در مورد گرافیک:
assassins-creed-31.jpg

220338-1328046200.jpg

هر دو محیط جنگلی ـه و به نظر میاد در هر دو بازی هم قسمت کوتاهی تو جنگا اتفاق بیافته!

در این مورد باید بگم که اون RPG هست و AC بازی OW ـه!
در ضمن دیگه سوپر فن های اسکایریم هم منکر باگ های زیاد و اعصاب خورد کنش نمی‌شن!
در مورد گرافیک:
assassins-creed-31.jpg

220338-1328046200.jpg

هر دو محیط جنگلی ـه و به نظر میاد در هر دو بازی هم قسمت کوتاهی تو جنگا اتفاق بیافته!

یعنی میگی اساسین کرید 3 از دومین بازی برتر پارسال بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟=))=)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or