Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بازی رو الان رو ایکس باکس نصبش تموم شد
چند تا چیز جالب
-سرعت مبارزات و کلا فریم ریت به شدت بالاست
-دقیقا احساس یه آدم کش وحشی یهتون دست می ده ...حسی که موقع بازی هیتمن 2 فقط داشتم
-کنترل بازی برای مبتدی ها آسون و واسه حرفه ای ها سخته (موقع بازی می فهمین چی می گم)
-هر جور حال می کنی بکش 60 مدل کشتن هست .....هر جور روحیه رو ارضا می کنه
-تم نقش آفرینی بازی بسیار کاربردی هست

جمع کنید این بحث DVD رو تورو خدا! همه‌ی تاپیک شده همین.
زیاد هم چیزی رو اسپویل نکنید :دی داستان رو که حتی تو اسپویلر هم سعی کنید ننویسید و چیزای دیگه مثل محیط بازی و شهر و اینا هم تو اسپیلر باشه لطفاً :دی

آقا بعد از اینکه پدر conner مرد باید دستورات دختر شهر دار و گوش بدیم یا پدر روحانی رو؟
راستی یادتون باشه اول بازی وقتی اون 3 تا سربازو کشتین سریع برین مرکز شهر و معموریت نقاش رو انجام بدین تا تو مرحله کشتی سواری بتونین دختر کاپیتان رو تور کنین

Last edited by a moderator:
آقا بعد از اینکه پدر conner مرد باید دستورات دختر شهر دار و گوش بدیم یا پدر روحانی رو؟
راستی یادتون باشه اول بازی وقتی اون 3 تا سربازو کشتین سریع برین مرکز شهر و معموریت نقاش رو انجام بدین تا تو مرحله کشتی سواری بتونین دختر کاپیتان رو تور کنین​

چند پست بالاتر اشاره شده که چیزی رو اسپویل نکنید!حتی چیزای پیش پا افتاده و اونایی که از قبل اعلام شده بودند:d

خواهشا از تگ اسپویلر استفاده کنید!

پ.ن:انقدرم از ماجراهای خریدتون پست ندید:d:|اسم تاپیک "در جستجوی AC III" نیست که:d

راستی یادتون باشه اول بازی وقتی اون 3 تا سربازو کشتین سریع برین مرکز شهر و معموریت نقاش رو انجام بدین تا تو مرحله کشتی سواری بتونین دختر کاپیتان رو تور کنین

گند زدی به حسمون بابا :| حداقل بنویس اسپویلر هست الان من کلا حالم گرفته شد ...

وای خدای من انقدر تنوع کشتن رو تو شخصیت Connor بردن بالا که حد نداره. تا الان 100 نفری رو کشتم بدون اغراق باید بگم: 1-سرعت انجام حرکات و تعویض سلاح هاش فوق العاده ست 2-می تونم بگم این 100 نفر رو به 100 شکل مختلف کشتم.
تو یه صحنه ی بسیار زیبا سربازی که با تفنگ روی من نشونه رفته بود رو دویدم به سمتش خیلی زیبا با سرنیزه ی اسلحش گلوش رو جر دادم. وای خدای من عالیه.....
اینو بازی کنید دیگه رشادت های اتزیو یادتون می ره. ارزش 100 بار بازی کردن رو داره...
د بسه دیگه:|
اورانیوم که غنی نکردی هی مای از بازی تعریف میکنی و دل بقیه رو ...

اینجور مواقعه که ایکس باکس هنرنمایی می کنه و پی اس داران مستضعف (خودم رو میگم :دی) باید اندر کف بازی باشن تا برای PC بیاد ... :دی
الهی خوردتون نبشه ... :|:دی

دوستان جوگير نشن بازي از لحاظ گرافيكي مشكلاتي داره مثل هميشه كه اشاراتي بهش ميكنم...
نكات مثبت:
انيميشن ها ي پويا وروون از جمله انيميشن هاي راه رفتن و مبارزه و...مخصوصا در زمان مبارزه انيميشن هاي بازي بسيار نرمو وروون و متنوع هست...
بالا بودن سطح جزئيات كاراكترها از جمله تكون خوردن طبيعي تر لباسها و موشن كپچر بهتر صورت ها...
تعامل بيشتر كاراكتر از لحاظ فيزيكي با محيط اطراف وسطح جزئيات بالاتر محيط در مقايسه با نسخه هاي قبلي و ...
نكات منفي:
افت فريم بازي در اكثر محيط هاي شلوغ...
رزوليشن sub hd , نداشتن aa قوي...
تكسچرهاي ضعيف و نورپردازي نه چندان خوب...
در كل بازي از لحاظ گرافيكي در سطح انتظارات من نبود و به غير از انيميشن ها تفاوت فاحشي نسبت به نسخه هاي قبلي نديدم.

---------- نوشته در 03:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 AM ارسال شده بود ----------

The latest edition of the Polish gaming magazine, CD-Action, includes a lengthy article featuring the upcoming multiplatform title, “Assassin’s Creed 3.” The publication today revealed some of the issues that they ran into while completing the open-world action-adventure video game, including some faults to the A.I. (artificial intelligence), graphics, camera and gameplay).

A.I: The enemy AI is not very great, sometimes you can run away from enemies by running in circles around a hay bale, or soldiers falling to their deaths from rooftops while chasing you, friendly NPCs also don't adjust to your speed very well and sometimes run to you only to stand still for a couple of seconds, then repeating it
Riding horses in the Frontier is not a good idea, horses are described as "incompetent", making free-/treerunning a faster way to travel, though riding helps in winter when the snow slows you down a lot

Graphics: There are visible clipping issues, for example the lockpicks sometimes don't fit in the keyholes, enemies' bodies and weapons sometimes float in the air, and carts sometimes ignore horses "parked" on streets, "ghosting" through them, braids and ponytails also clip through faces

Camera: There are issues with the camera, sometimes it positions itself very poorly and sometimes even stops working (as in you can't move it with the right stick)

Gameplay: The trees in the Frontier feel very artificial, the paths that the branches make poke in the eye more than the ones in the cities. Also, sometimes it is difficult to see the spots you can climb, especially on stone walls. The "wait, I did not want you to do THIS!" freerunning issues return - the journalist mentioned one occasion in which he tried to climb a certain spot for 10 minutes, because the game wouldn't let him climb it, while he eventually succe
راستي اين نقدي كه دوستمون گذاشتن كاملا معتبره و من هم تو3 ساعتي كه اين بازي رو انجام دادم دقيقا با اين مشكلات روبه رو شدم از جمله...
دربعضي مواقع هوش مصنوعي دشمنان در حد هويج و كاملا گيج ميزنه.
بارها شاهد اين بودم كه اسحله هايي كه بر روي زمين افتاده بودن روي هواشناور بودن.
و در بعضي مواقع در هنگام بالارفتن از روي ديوارها كاركاتر نميتونست لبه بعدي ديوار رو بگيره.
خلاصه بازي از لحاظ گرافيگي و گيم پلي باگ قابل توجهي داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or