Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جالبه از این بازی بیشتر از یک ساعت In-game Footage در اینترنت هست که به طور رسمی و توسط Ubisoft منتشر شده، حالا بعضی ها به جای اون از روی چندتا اسکرین شات که معلوم نیست مربوط به چه زمانی هست و اعتبار اون هم زیر سواله قضاوت میکنند.
این تصاویر حتی از Liberation هم ضعیفتره که با عقل جور درنمیاد "بزرگترین پروژه تاریخ Ubisoft" چنین کیفیت بصری داشته باشه.

دعا کنید فردا تو همه فروشگاهای کشور اومده باشه تا هممون لذت ببریم :)
نمیتونم برای 100 % کردن ماموریتای هر سکانس صبر کنم عطشم زیاده :دی
فکشو بکن تو این 2 هفته من 10 تا امتحانم دارم :| لعنت به درس :دی درود بر بازی :دی

همون طور که دوستمون در بالا این عکس رو قرار دادن بنده هم پیرو فرمایشات ایشون در مورد این عکس
aciii-5.jpg
باید بگم گرافیک روی یک کنسول قابل قبول هست ولی دقت کنید این عکس از بازی روی کنسول ps3 هست و مطمئین باشید روی xbox 360 شاهد جزئیات بالاتر و کیفیت تکستچر بالاتری خواهیم بود همون طور که تو نسخه های قبلی همین بازی و بازهای دیگری از جمله mafia II و batman arkham asylum و.... هم مشاهده کرده ایم.

تو این عکس اون 3 تا سرباز که نزدیک هستند هیچ کدوم کار یکسانی انجام نمیدن و این خودش یه هجم بسیار بالای پردازش نیاز داره که روی کنسول که در اخر نسل خودش هست واقعا عالی هست بنده اصلا هم فن بازی نیستم و هر بازی که خوب باشه ازش نمیگذرم :d

آخرین ویرایش:
غیر ممکنه اون تصاویر برای نسخه ی سوم باشه چون همون نسخه ی اولم گرافیکش 10 برابر این تصاویر بود حتی اون نسخه ایم که برای PSP اومده بودم گرافیکش این نبود مطمئنم بازی بین OW ها بهترین گرافکیی رو که تا به حال بوده به نمایش میذاره چون AC تو تمام نسخه ها گرافیک فوق العاده ای داشته
از انتظار دارم دیوونه میشم بعد از HALO4 برای من مهم ترین بازی ساله فقط امیدوارم همون خاطرات خوش نسخه ی دومو تکرار کنه چون کم تر بازی تو این نسل اونقدر واسم لذت بخش بود

دوستان برای 15 دقیقه رفتم سراغ ایکس باکس فقط و فقط برای این بازی. هیچی از داستانش نمی گم فقط بهتون می گم لحظه لحظه ی عمرتون که این بازی دستتون نیست بر فناست. انقدر گرافیک و ریزه کاری های شخصیتی و محیطی بالاست که دلتون نمی خواد ازش دل بکنید. دقیقا مثل موقعی میمونه که Assassin II اومد اتزیو یه انقلاب بزرگ بپا کرد. حالا هم کنور اسم و رسم این بازی رو بهش برگردونده. فقط می تونم بگم محشره...

اساسین همیشه گرافیکی عالی نداشته ولی در حد خوب است چیکارکنیم برید گرافیک یک بازی اپن ورد مثل پروتایپ 2 رو با این بررسی کنید بیشتر پروتایپ حال میده تااین

داداش من میخوای به نحوی تو سره بازی بزنی برو اول راهشو یاد بگیر بعد بیا بزن تو سر بازی. گرافیک این بازی رقابت تنگا تنگی با بازی هایی همچون رد دد داره.

یک قسمتی از Walkthrough اوایل بازی رو دانلود کردم این عکس ها هم هایپ رو کشیده بودن پائین فکم افتاد خصوصاً امواج دریا و شبیه سازی ـش خارق العادست !
کسی هم که بازی میکنه کفو خون قاطی کرده, OMG, Holy Shit, It`s incredible و... :دی !

دوستان برای 15 دقیقه رفتم سراغ ایکس باکس فقط و فقط برای این بازی. هیچی از داستانش نمی گم فقط بهتون می گم لحظه لحظه ی عمرتون که این بازی دستتون نیست بر فناست. انقدر گرافیک و ریزه کاری های شخصیتی و محیطی بالاست که دلتون نمی خواد ازش دل بکنید. دقیقا مثل موقعی میمونه که Assassin II اومد اتزیو یه انقلاب بزرگ بپا کرد. حالا هم کنور اسم و رسم این بازی رو بهش برگردونده. فقط می تونم بگم محشره...
داداش فقط میتونم بگم تو روحت. :دی
همینجوری کم هایپمون چسبیده بود به سقف و داشتیم واسه بازی له له میزدیم، با این 3 خط نابود کردی ما رو. :x
مدیونی اگه تا فردا شب بازم اینجا پست بدی. :دی

یک قسمتی از Walkthrough اوایل بازی رو دانلود کردم این عکس ها هم هایپ رو کشیده بودن پائین فکم افتاد خصوصاً امواج دریا و شبیه سازی ـش خارق العادست !
کسی هم که بازی میکنه کفو خون قاطی کرده, OMG, Holy Shit, It`s incredible و... :دی !
بده ما هم ببینیم:دی
فعلا فقط یه نفر خریده اون هم دهنش باز مونده:دی
من باید تا 2 شنبه صبر کنم، خدایا رحم کن:دی

بده ما هم ببینیم:دی
فعلا فقط یه نفر خریده اون هم دهنش باز مونده:دی
من باید تا 2 شنبه صبر کنم، خدایا رحم کن:دی

من انشالله همراه با دوستم میرم بخرم. اصلا دارم دیوونه میشم.:دی
فقط و فقط میخوام برم شکار.خودشم توی هوای برفی و بس.:دی

وای خدای من انقدر تنوع کشتن رو تو شخصیت Connor بردن بالا که حد نداره. تا الان 100 نفری رو کشتم بدون اغراق باید بگم: 1-سرعت انجام حرکات و تعویض سلاح هاش فوق العاده ست 2-می تونم بگم این 100 نفر رو به 100 شکل مختلف کشتم.
تو یه صحنه ی بسیار زیبا سربازی که با تفنگ روی من نشونه رفته بود رو دویدم به سمتش خیلی زیبا با سرنیزه ی اسلحش گلوش رو جر دادم. وای خدای من عالیه.....
اینو بازی کنید دیگه رشادت های اتزیو یادتون می ره. ارزش 100 بار بازی کردن رو داره...

وای خدای من انقدر تنوع کشتن رو تو شخصیت Connor بردن بالا که حد نداره. تا الان 100 نفری رو کشتم بدون اغراق باید بگم: 1-سرعت انجام حرکات و تعویض سلاح هاش فوق العاده ست 2-می تونم بگم این 100 نفر رو به 100 شکل مختلف کشتم.
تو یه صحنه ی بسیار زیبا سربازی که با تفنگ روی من نشونه رفته بود رو دویدم به سمتش خیلی زیبا با سرنیزه ی اسلحش گلوش رو جر دادم. وای خدای من عالیه.....
اینو بازی کنید دیگه رشادت های اتزیو یادتون می ره. ارزش 100 بار بازی کردن رو داره...

من امشب چجوری بخوابم دیگه؟
000000.gif

اخ جاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم با این همه تعریییییییییییییییف.راستی فردا توپخونه میاره؟اگه کسی ادرسیو که تو توپخونه ارزون میفروشه واسم پ.خ کنه.ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or