Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خواهشآ یه نفر بگه داستان این بازی ربطی به brotherhood و revelation داره یا نه داستانش مجزاست!
چون من فقط نسخه 1 و 2 رو بازی و تموم کردم و اگه داستان این ربطی به اون 2 نسخه فرعی نداشته باشه اینو هم میگیرم...
خیلی ممنون...

خواهشآ یه نفر بگه داستان این بازی ربطی به brotherhood و revelation داره یا نه داستانش مجزاست!
چون من فقط نسخه 1 و 2 رو بازی و تموم کردم و اگه داستان این ربطی به اون 2 نسخه فرعی نداشته باشه اینو هم میگیرم...
خیلی ممنون...

سوال این دوستمون سوال منم هست ! اگر چواب بدین ممنون میشم

اگر داستان دزموند براتون مهمه جفتشه بخرین اگه داستان شخصیتهای گذشته ( تاریخی ) بازیو میخواهید اصلا نیازی نیست که بخریدشون
چون دو نسخه قبلی هم داستان اتزیو رو روایت میکرد و فقط چند چیز جدید تو هرکودوم اضافه شده بود
همین :دی
البته داستان 3 هم در انقلاب امریکائه و خیلی با اون فاصله داره زمانش چیزی نزدیک به 200 سال !

اگر داستان دزموند براتون مهمه جفتشه بخرین اگه داستان شخصیتهای گذشته ( تاریخی ) بازیو میخواهید اصلا نیازی نیست که بخریدشون
چون دو نسخه قبلی هم داستان اتزیو رو روایت میکرد و فقط چند چیز جدید تو هرکودوم اضافه شده بود
همین :دی
البته داستان 3 هم در انقلاب امریکائه و خیلی با اون فاصله داره زمانش چیزی نزدیک به 200 سال ![/QUO

مگه تو دی وی دی 2 هم داستان دزموند ادامه داره؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

دوستان ادم رو ناچار به توهین نکنید لطفا 3 صفحه ـس داریم میگیم دیسک 1 تک نفره است نقطه دیسک 2 چند نفره است نقطه

مگه تو دی وی دی 2 هم داستان دزموند ادامه داره؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟​

نه دوست من ببین منظورم این بود که شماره های قبلی اینجوری بوده اینم که معلومه چیه :دی دیسک 2 هم هیچ خط داستانیی نداره ( خط داستانی مخصوص به مولتی پلیر رو داره که اصلا چیز مهمی نیست مثلا شرکت ابسترگو و دکتر ویدیک رو نشون میده همین :| )
97 درصد هم میشه
100 بار گفتیم :|

دوستان خواهشا دقت کنین که این سوالها رو دوبار نپرسین هر چند بارها جوابشون رو دوستان دادن

بازی 2 تا دی وی دیه دیسک 1 مربوط به بخش سینگل(نسخه 97% رو میتونین با روش موزیک از روی هارد اجرا کنین) و دیسک 2 واسه مولتی هستش( دوستانی که نمیخوان لایو بازی کنن نیازی نیست دیسک 2 رو تهیه کنن) البته واسه اونایی که میخوان لایو برن حتما باید نسخه برن مکس رو تهیه کنن.

چندتا عکس توی فروم Neogaf از گیم پلی نسخه X360 گذاشتن امیداورم که واقعی نباشه :دی:
72781318442879832307.jpg

56894976264676213358.jpg

46789889409536967489.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or