Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک تیکه هایی از ویدئو 1 ساعت اول بازی رو دیدم عجیب هایپ شدم، کامبت سیستم بازی فوق العاده شده .

سایت forbes گزارش داده که یوبی سافت تا الان 40 میلیون نسخه از AC3 رو پیش فروش کرده که این آمار بیش از دو برابر میزان پیش فروش ACR هست.
چه خبره ؟! 40 میلیون نسخه از این فرنچایز (کل سری AC) تا حالا فروش رفته .
Ubisoft also updated life-to-date sales for the Assassin's Creed series today. The franchise has now sold over 40 million copies worldwide,
http://www.gamespot.com/news/assassins-creed-iii-breaks-ubisofts-preorder-records-6398872

میزان پیش فروش AC3 بیشتر از دو برابر ACR بوده و با این آمار احتمالا یکی از بهترین عناوین سال 2012 خواهد بود:

“Pre-orders for Assassin’s Creed 3 at GameStop are nearly 100% higher than last year, putting the game on track to be one of the top titles of 2012,” said GameStop president Tony Bartel.

شما مثل اینکه اون تریلری که کلیسا و قبرستان توی زمستان نشان میده رو ندیدین؟تکسچراش در حد نسل قبله.تنها تریلری که گرافیک بازی درش خوب بود تریلر e3 کنفرانس سونی هست که نبرد دریایی رو نشان داد.حالا نمیدونم اون خالی بندی بود یا این تریلرایی که از بازی نشون میدن مال pre-alpha هستن.البته فکر نکنم اینقدر ابله باشن که بیان یک هفته مانده به انتشار بازی تریلر از نسخه pre-alpha بدن بیرون.فقط محیط رو بزرگ کردن ولی گرافیک بازی مخصوصا محیطای برفی خیلی پایین به نظر من.
خود یوبی سافت برای رولیشنز گفت که از زمان نسخه ی دوم داریم روی اینکار میکنیم تا سالی یه نسخه دادنشون رو توجیه کنن و بگن ما یک سال کار نکردیم و بازی پیشرفت داره.
بازیهای کنسولی هم 720pهستن نه 1080p.برای همین ویدئوی 1080 نمیبینید و همشون 720 هستن.
در حد نسل قبل ؟! جدی که نمیگی اینُ ؟! ACIII یه بازی Open Worldـه و بیشتر قسمت های محیط هم حالت تعاملی دارن که کانر میتونه از اون ها بالا بره (درخت ها،ساختمون ها،صخره ها). همین قسمت Frontier بازی رو در نظر بگیر، تعداد زیادی درخت با شکل های مختلف که فشار زیادی روی GPU وارد میکنه. برف در این بازی داینامیکه و بر روی گیم پلی (مثل سرعت راه رفتن کاراکتر ها) تاثیر داره. تعداد زیاد انیمشین های کانر که بیش از 5000 تاست و همینطور تعداد زیاد NPC ها در شهر ها و مناطق مختلف رو هم باید در نظر گرفت که هر کدوم یه کاری انجام میدن و هوش مصنوعیشون متنوع هست، این ها هم فشار پردازشی زیادی بر پردازنده و GPU وارد میکنند. به نظر من که گرافیک تکنیکی بازی عالیه.

موتوری که برای ساخت ACIII و Liberation از اون استفاده شده موتور AnvilNextـه که نسخه جدید موتور Anvilـه که برای ساخت شماره های قبلی استفاده شده بود. این موتور برای سازنده امکانات جدیدی مثل نمایش 1000 NPC در یه صحنه رو به وجود میاره، البته انتظار نداشته باشید همه این 1000 نفر جزئیات زیادی داشته باشن و یا اینکه متنوع باشن، چون قدرت پردازشی کنسول برای این کار کافی نیست. به این عکس که از Launch Trailer گرفتم نگاه کنید :

+ چرخه تغییر آب و هوا و خیلی چیزای دیگه.

طبق گفته Alex Hutchinson کارگردان بازی هرچند Assassin's Creed سالانه منتشر میشه اما طی یه سال ساخته نمیشه، همین ACIII تا الان 2 سال و 9 ماه ساختش طول کشیده.

در مورد نبرد دریایی، در نبرد دریایی چون فقط کشتی و آب و چندین کاراکتر در کار هست و چیز های کمتری برای رندر هست، بخش زیادی از قدرت پردازشی کنسول میتونه صرف شبیه سازی آب و موج های دریا و زنده در آوردن اقیانوس بشه که به همین خاطر این بخش که توسط یه تیم اختصاصی در شعبه سنگاپور طراحی شده کیفیت بصری بالایی داره.

در مورد رزولوشن بازی هم حق با شماست اکثر بازی های کنسول ها در این نسل در 720p یا کمتر اجرا میشدن.

آخرین ویرایش:
بذارین بازی بیاد
بعد ایراد الکی بذارین...:-w

ایراد الکی نیست ولی وقتی ادم فارکرای رو میبینه بعدش میاد اینو میبینه میفهمه چی به چیه.هر دو هم مال یوبی هستن.
الان با ویندوز نیستم فردا عکساشو میزارم:dگرافیک بازی خیلی نوسان داره یه جا عالیه یه جا افتضاح البته طبق تریلرا:(.
تریلر رو هم از خود بازی میزارن دیگه نمیرن از یه جای دیگه پیدا کنن که میگید بازی بیاد.

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 PM ارسال شده بود ----------

بازی اپن ورلد هست گرافیکش برای همچین وسعتی فوق العاده هستش

قبلیا هم اپن ورلد بودن ولی گرافیکشون بالاتر بود.

ولی انیمیشنای بازی فوق العاده شدن مخصوصا این طرز سریع دویدن جدید کانر:d

اگه تو تریلرها دقت کرده باشید وقتی پای کانر تا زانو می ره تو برف روی راه رفتنش تاثیر می ذاره نسبت به حالتی که داره روی چمن یا برف کوبیده شده راه می ره. من چند تا مطلب خوندم نوشته بود که شرایط برف و یا مواج بودن دریا به همون اندازه که روی کار کانر تاثیر می ذاره روی کار دشمنان کانر هم تاثیر می ذاره.

اگه تو تریلرها دقت کرده باشید وقتی پای کانر تا زانو می ره تو برف روی راه رفتنش تاثیر می ذاره نسبت به حالتی که داره روی چمن یا برف کوبیده شده راه می ره. من چند تا مطلب خوندم نوشته بود که شرایط برف و یا مواج بودن دریا به همون اندازه که روی کار کانر تاثیر می ذاره روی کار دشمنان کانر هم تاثیر می ذاره.

اره انیمیشین راه رفتنش عوض میشه ولی حالت برف:(.
بحث من سر گرافیک نه انیمیشنای کانر.انیمیشنای بازی که فوق العادن

ایراد الکی نیست ولی وقتی ادم فارکرای رو میبینه بعدش میاد اینو میبینه میفهمه چی به چیه.هر دو هم مال یوبی هستن.
الان با ویندوز نیستم فردا عکساشو میزارم:dگرافیک بازی خیلی نوسان داره یه جا عالیه یه جا افتضاح البته طبق تریلرا:(.
تریلر رو هم از خود بازی میزارن دیگه نمیرن از یه جای دیگه پیدا کنن که میگید بازی بیاد.

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 PM ارسال شده بود ----------

قبلیا هم اپن ورلد بودن ولی گرافیکشون بالاتر بود.

ولی انیمیشنای بازی فوق العاده شدن مخصوصا این طرز سریع دویدن جدید کانر:d

من همه تریلرها رو از اول دیدم (هر کدوم رو چندین بار) ولی هیچ نوسانی در گرافیک احساس نکردم بلکه با یک گرافیک کاملا نرم و یک دست مواجه بودم. شما اگر اون ویدیو 20 دقیقه ای رو دیده باشید متوجه می شید که طراحی محیط داخلی تئاتر چه قدر عالی و با جزئیات کامل انجام شده.

در مورد افت گرافیک هم بعید می دونم یوبی بعد از سه سال کار بازیی بده بیرون که گرافیکش نسبت به نسخه های قبلی ضعیفتر باشه!!!!!!!:)

---------- نوشته در 12:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 12:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 AM ارسال شده بود ----------

اره انیمیشین راه رفتنش عوض میشه ولی حالت برف:(.
بحث من سر گرافیک نه انیمیشنای کانر.انیمیشنای بازی که فوق العادن

اگر به این عکسی که جناب hesam_1994 چند پست بالاتر گذاشتند نگاه کنید می بینید که با وجود قرارگیری این تعداد کاراکتر در یک تصویر، این چند نفری که نزدیکتر هستند هر کدوم لباس مجزا دارند و نحوه حرکت دست ها و انگشتانشون هم متفاوت هست، حالا از اجزای دیگر همین تصویر مثل پرچم و بافت خونه ها و نورپردازی طبیعی و گرد و خاک و غیره بگذریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or