چه خبره ؟! 40 میلیون نسخه از این فرنچایز (کل سری AC) تا حالا فروش رفته .سایت forbes گزارش داده که یوبی سافت تا الان 40 میلیون نسخه از AC3 رو پیش فروش کرده که این آمار بیش از دو برابر میزان پیش فروش ACR هست.
http://www.gamespot.com/news/assassins-creed-iii-breaks-ubisofts-preorder-records-6398872Ubisoft also updated life-to-date sales for the Assassin's Creed series today. The franchise has now sold over 40 million copies worldwide,
با اين نمره هاي بازيها بهترين فرصت براي اساسين که بازي سال باشه البته من فکر کنم هيلو بشه
4 میلیون بوده
40 میلیون کل سری GTA تا به حال فروش نداشته !!
در حد نسل قبل ؟! جدی که نمیگی اینُ ؟! ACIII یه بازی Open Worldـه و بیشتر قسمت های محیط هم حالت تعاملی دارن که کانر میتونه از اون ها بالا بره (درخت ها،ساختمون ها،صخره ها). همین قسمت Frontier بازی رو در نظر بگیر، تعداد زیادی درخت با شکل های مختلف که فشار زیادی روی GPU وارد میکنه. برف در این بازی داینامیکه و بر روی گیم پلی (مثل سرعت راه رفتن کاراکتر ها) تاثیر داره. تعداد زیاد انیمشین های کانر که بیش از 5000 تاست و همینطور تعداد زیاد NPC ها در شهر ها و مناطق مختلف رو هم باید در نظر گرفت که هر کدوم یه کاری انجام میدن و هوش مصنوعیشون متنوع هست، این ها هم فشار پردازشی زیادی بر پردازنده و GPU وارد میکنند. به نظر من که گرافیک تکنیکی بازی عالیه.شما مثل اینکه اون تریلری که کلیسا و قبرستان توی زمستان نشان میده رو ندیدین؟تکسچراش در حد نسل قبله.تنها تریلری که گرافیک بازی درش خوب بود تریلر e3 کنفرانس سونی هست که نبرد دریایی رو نشان داد.حالا نمیدونم اون خالی بندی بود یا این تریلرایی که از بازی نشون میدن مال pre-alpha هستن.البته فکر نکنم اینقدر ابله باشن که بیان یک هفته مانده به انتشار بازی تریلر از نسخه pre-alpha بدن بیرون.فقط محیط رو بزرگ کردن ولی گرافیک بازی مخصوصا محیطای برفی خیلی پایین به نظر من.
خود یوبی سافت برای رولیشنز گفت که از زمان نسخه ی دوم داریم روی اینکار میکنیم تا سالی یه نسخه دادنشون رو توجیه کنن و بگن ما یک سال کار نکردیم و بازی پیشرفت داره.
بازیهای کنسولی هم 720pهستن نه 1080p.برای همین ویدئوی 1080 نمیبینید و همشون 720 هستن.
بذارین بازی بیاد
بعد ایراد الکی بذارین...![]()
.بازی اپن ورلد هست گرافیکش برای همچین وسعتی فوق العاده هستش
اگه تو تریلرها دقت کرده باشید وقتی پای کانر تا زانو می ره تو برف روی راه رفتنش تاثیر می ذاره نسبت به حالتی که داره روی چمن یا برف کوبیده شده راه می ره. من چند تا مطلب خوندم نوشته بود که شرایط برف و یا مواج بودن دریا به همون اندازه که روی کار کانر تاثیر می ذاره روی کار دشمنان کانر هم تاثیر می ذاره.
.ایراد الکی نیست ولی وقتی ادم فارکرای رو میبینه بعدش میاد اینو میبینه میفهمه چی به چیه.هر دو هم مال یوبی هستن.
الان با ویندوز نیستم فردا عکساشو میزارم:dگرافیک بازی خیلی نوسان داره یه جا عالیه یه جا افتضاح البته طبق تریلرا.
تریلر رو هم از خود بازی میزارن دیگه نمیرن از یه جای دیگه پیدا کنن که میگید بازی بیاد.
---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 PM ارسال شده بود ----------
قبلیا هم اپن ورلد بودن ولی گرافیکشون بالاتر بود.
ولی انیمیشنای بازی فوق العاده شدن مخصوصا این طرز سریع دویدن جدید کانر:d
اره انیمیشین راه رفتنش عوض میشه ولی حالت برف.
بحث من سر گرافیک نه انیمیشنای کانر.انیمیشنای بازی که فوق العادن
بازی لیک شد...............