Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کی گفته نسخههای قبل اسسین 3 هست؟ داستان کل سری رو شامل میشه
هر بحثی هم توش میشه .
تاکید میشه داستانو تو تاپیک اصلی یعنی همینجا و تاپیک مثلا میگم فورزا نرید اسپویل کنید:| فقط تو تاپیک تریویا

دوست عزیز تایپیکی که گذاشتید بحث در مورد نسخه های قبل از ac3 هستش. ولی این تایپیک برای بحث در مورد گرافیک و داستان و غیره ac3 هستش.

---------- نوشته در 07:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:39 PM ارسال شده بود ----------

یوبی سافت خیلی سخت گرفته عملا هیچ اطلاعاتی درباره بازی نداریم به جز یه سری اطلاعات جسته گریخته. نگران نباش بازی لیک بشه فن ها میریزن اینجا یکیش خود من!!!!!!!!!!!!

نه عزیز معمولا هر نسخه از آساسین کرید که میاد به طور مفصل راجب داستان و مباحث مربوط به اون در اونجا بحث میشه و حتی اکثر دیالوگهای بازی اونجا ترجمه میشه البته هیچ اشکالی نداره که اینجا هم راجب داستان بازی صحبت بشه ولی اون تاپیک مختص داستان و مسائل مربوط به بازیه

فقط معلوم نشد قضیه اون ویدیو 20 دقیقه ای که ازسکانس اول روی یوتیوب قرارگرفت و بعد از چند ساعت از یوتیوب حذف و بلاک شد چی بود؟ اگر کار خود یوبی بوده باشه با توجه به این که امروز یوبی لانچ تریلر بازی رو منتشر کرده بعید می دونم خودشون این فیلم رو بیرون داده باشن. اگرم کار افراد دیگه باشه نشون می ده که احتمالا به فایل های بازی دسترسی دارن.

صبح من این 20 دقیقه ی اول بازی رو دیدم ... در کل باید بگم نباید نگاش میکردم! :|:d عالی بود. اما طبق معمول قیافه ی دزمند عوض شده بود! :|:d

راستی Embargo روز 30 اکتبر برداشته میشه. البته این مربوط به سایت ها و آنلاین Embargo هست. برای مجلات زودتر برداشته میشه. امیدوارم پس فردا که M! Magazine منتشر میشه شاهد اولین Review باشیم.

لانچ تریلر هم که وحشنتاک هایپمون کرد! >:d

ای کاش من هم اون 20 دقیقه رو نگاه نمی کردم. خیلی خوب بود. امیدوارم هر چه زودتر لیک بشه و ما رو از خماری دربیاره.

فقط 6 روز دیگر................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or