Medusa
کاربر سایت
برای منم همینطوریه خیالت راحت !یعنی اصلن برای شما خونه های دور دست یهوئی لود نمیشه؟ یهو آدما ظاهر نمیشن؟؟
ریختم رو هارد آخه! اگر مشکلی داشت اینطوری معلوم میشد!

تازه اپدیت 17 مگی رو هم گرفتم !
برای منم همینطوریه خیالت راحت !یعنی اصلن برای شما خونه های دور دست یهوئی لود نمیشه؟ یهو آدما ظاهر نمیشن؟؟

برای منم همینطوریه خیالت راحت !
تازه اپدیت 17 مگی رو هم گرفتم !

یعنی اصلن برای شما خونه های دور دست یهوئی لود نمیشه؟ یهو آدما ظاهر نمیشن؟؟
یکیشم این مبارزاتش و انیمیشن مرگ دشمن هاست خیلی ناجور گاهی اوقات علاوه بر اینکه دستت داخل دشمن ها فرو می ره اکثر اوقات به حالت های افتضاحی می میرن واقعا غیر طبیعی! هنوز 34 مگ آپدیت دادن!
؟برای پول دراوردن(خیلی زیاد)باید بازرگانی کنید شما اول باید homestead mission ها رو برید و یک عده از مردم میان و براتون کار میکنند و بعد میتونید از طریق اون دفتره که توی مغازه ها و خونتون هست ازشون اون وسایلایی که درست میکنند رو بخرید و ترکیب کنید و از اینجور کارا بعد با گاری بفرستید شهرهای دیگه میتونید اینجوری در 17 دقیقه 10000 سکه پول دربیارید:d
تو یکی از این مرحله فرعی ها که عکس ستاره هست فک کنم.باید با یارو صحبت کنی و بعد یه نفر رو که بالاش زرده تعغیب کنی من تعغیبش کردم و یارو رفت با چند تا سرباز حرف زد و بعد همونجا وایستاد . من رفتم بکشمش اصلا نمیکشت یارو رو.سعی کردن تو راه بکشم که بازم فایلد شدم.
یعنی اصلن برای شما خونه های دور دست یهوئی لود نمیشه؟ یهو آدما ظاهر نمیشن؟؟
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم:
1- وقتی یه شمشیر یا تبر بر میداره راهی هست اونو دوباره بندازه؟
2-چه جوری باید پول زیاد درآورد؟