Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان نسخه ایکس باکس هم باگ زیاد داره؟ بابا ps3 که خیلی داره بدترینش فرو رفتن هر چیزی داخل چیز دیگس:| یکیشم این مبارزاتش و انیمیشن مرگ دشمن هاست خیلی ناجور گاهی اوقات علاوه بر اینکه دستت داخل دشمن ها فرو می ره اکثر اوقات به حالت های افتضاحی می میرن واقعا غیر طبیعی! هنوز 34 مگ آپدیت دادن!

برای پول دراوردن(خیلی زیاد)باید بازرگانی کنید شما اول باید homestead mission ها رو برید و یک عده از مردم میان و براتون کار میکنند و بعد میتونید از طریق اون دفتره که توی مغازه ها و خونتون هست ازشون اون وسایلایی که درست میکنند رو بخرید و ترکیب کنید و از اینجور کارا بعد با گاری بفرستید شهرهای دیگه میتونید اینجوری در 17 دقیقه 10000 سکه پول دربیارید:d

پس خداروشکر مشکل از دستگاه من نیست، این آپدیته چیه بدین منم بریزم؟ :|؟
بازی رو روی حالت 3d میزارم خیلی بهتر میشه، خدائی 3d هم بد نیست، ولی خیلی چش درد میاره.
یکی نبود بهشون بگه شماها مجبور بودین اینقدر روز جزئیات و محیط کار کنید که اینطوری بشه؟ :دی؟

تا دلتون بخواد برام اسلحه رو هوا میمونه!

برای پول دراوردن(خیلی زیاد)باید بازرگانی کنید شما اول باید homestead mission ها رو برید و یک عده از مردم میان و براتون کار میکنند و بعد میتونید از طریق اون دفتره که توی مغازه ها و خونتون هست ازشون اون وسایلایی که درست میکنند رو بخرید و ترکیب کنید و از اینجور کارا بعد با گاری بفرستید شهرهای دیگه میتونید اینجوری در 17 دقیقه 10000 سکه پول دربیارید:d

کار راحت تری هم هست
تو بازی 7 تا قلعه وجود داره که تو هرکدوم یک صندوق هست
هر صندوق هم 7500 تا میده
150 تا از این راه میشه دراورد...
و اینکه در بازرگانی 50 هزار تو 30 مین هم میشه دراورد

تو یکی از این مرحله فرعی ها که عکس ستاره هست فک کنم
.باید با یارو صحبت کنی و بعد یه نفر رو که بالاش زرده تعغیب کنی من تعغیبش کردم و یارو رفت با چند تا سرباز حرف زد و بعد همونجا وایستاد . من رفتم بکشمش اصلا نمیکشت یارو رو.سعی کردن تو راه بکشم که بازم فایلد شدم.

تو یکی از این مرحله فرعی ها که عکس ستاره هست فک کنم
.باید با یارو صحبت کنی و بعد یه نفر رو که بالاش زرده تعغیب کنی من تعغیبش کردم و یارو رفت با چند تا سرباز حرف زد و بعد همونجا وایستاد . من رفتم بکشمش اصلا نمیکشت یارو رو.سعی کردن تو راه بکشم که بازم فایلد شدم.

نباید بکشیش
باید دنبالش کنی بعد به حرفاشون گوش کنی
تو یکی از فرعی ها هم بود که باید جیبشو میزدی...

یعنی اصلن برای شما خونه های دور دست یهوئی لود نمیشه؟ یهو آدما ظاهر نمیشن؟ :|؟
ریختم رو هارد آخه! اگر مشکلی داشت اینطوری معلوم میشد!

تو شماره های قبلی ام کمو بیش اینجوری بود
رو هارد نصب کنی بهتر میشه

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or