Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من كه پشم هام فر خورد(منطورم موهای بدن...منظور نگیرید:d).ولی‌ حیف،مجبورم همین‌جور فر نگه‌شون دارم تا تابستونه ساله بعد.
اگه امسال نسل ادمی‌ منقرض نشه(2012) و من این کنکور رو بدم ایشالا با هول و قوّه الهی با پدر این بازی‌هایی‌ که امسال میاد وصلت می‌کنم اساسي:d...

یعنی ۴ تا فن میزارم پشت ایکس‌باکس و ۲ تا چشم اضافه کرایه می‌کنم صبح تا شب بازی می‌کنم>:):d

ای کاش تو بازی بوومرنگ هم وجود داشت.باهاش میرفتیم شکار پرنده مثلا:d
خداییش اگه من کارگردان بازی بودم اینو تو بازی میذاشتم،خیلی ایده شاخیه:d

مگه بتمن داری بازی میکنی :| که بومرنگ بذاره!!:دی
فعلا یه کارگردان داره دستور میده قیافه همه رو عوض کنند :دی داستان به اون عظمت رو دستکار کنند :دی

مگه بتمن داری بازی میکنی :| که بومرنگ بذاره!!:دی
فعلا یه کارگردان داره دستور میده قیافه همه رو عوض کنند :دی داستان به اون عظمت رو دستکار کنند :دی
نه بابا بتمن چیه داداش گلم.
اگه تاریخچه سرخپوستارو بخونی میبینی که اونا با بومرنگ به شکار پرنده ها میرفتن،حتی باهاش بعضی وقت ها ماهی هم میگرفتند.

فقط 20 روز دیگه به تاریخ عرضه رسمی این بازی مونده و با توجه به اینکه احتمالا چند روز زودتر لیک می شه احتمالا تا 15-16 روز دیگه تو بازار ایران عرضه می شه. دوستان نمی خوان این تایپیک رو مهم کنن. بحثی، نظری، مطلبی، چیزی؟؟؟
الان تایپیک halo 4 صد و خورده ای صفحه داره ولی این جا فقط 11 صفحه!!!!!!! پس طرفدارای اساسین کجان؟

من که دارم روز شماری می کنم برای عرضه این بازی.

اينكه بازي ها در دو تا دي وي دي عرضه مي شند هم شده بهانه ايي براي فروشگاهها كه به دو برابر قيمت بازي ها را بفروشند اخيرا هم اكثر فروشگاههاي اينترنتي به خاطر موج بازي هاي پاييزي قيمت هاشون را بيشتر كردند.
كيسه ايي دوختند برا ما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or