Assassin’s Creed III و جنگ جهاني دوم !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
assassinscreed232.jpg

درود.

Ubisoft به تازگي اعلام كرده است كه ممكن است Assassin’s Creed III در طول وقايع جنگ جهاني دوم و با يك كركتر زن اتفاق بيفتد.

Sébastien Puel گفته است ، احتمالا شخصيت نسخه سوم يك زن است كه در طول وقايع تاريخ فرانسه و انگليس در جنگ جهاني دوم اتفاق مي افتد.

"ما خيلي در مورد اين موضوع بحث كرده ايم ، اين خيلي جالب خواهد بود ولي ما بايد مكان و زمان مناسبي براي آن پيدا كنيم."

"ما بي دليل نمي خواهيم تصميم بگيريم كه كركتر را زن كنيم و ممكن است بازي در انگليس اتفاق بيفتد."
"هميشه اين احتمال و پتانسيل وجود داشته كه اين بازي بيش از يك سه گانه باشد "

Patrice Fortier مي گويد: " يك چيز جالب در مورد Assassin’s Creed اين است كه ما مي توانيم آن را خيلي خيلي بسط دهيم."

منبع

كاملا مشخصه كه Ubi مي خواد شخصيتي همانند خانم Violette Bushell Szabo كه در Velvet Assassin هم بود بسازه. و اينكه بازي رو چيزي بسيار شبيه به Saboteur بكنه.

كلا از شماره دوم به بعد قضيه حقايق تاريخي بازي برداشته شد و همانطور كه تارانتينو تاريخ رو عوض كرد ، Ubi هم داره همين كار رو انجام ميده. (در مورد تاريخ واقعي Assassin ها صحبت مي كنم).

احتمالا در شماره هاي بعد بازي در ژاپن ، انقلاب فرانسه و همين زمان حال اتفاق مي افته.

حداقل اینطوری بعضی دوستان گیر نمی دن که چرا شمشیر داره از شمشیرش استفاده نمی کنه
چون دیگه شمشیری نخواهد بود

من هیچ قضاوتی نمی کنم
چون فعلا هیچ چیزی معلوم نیست

این خیلی عالیه به نظر من!
پس با این حساب احتمالا تو نسخه 4 با خود این پسره که حافظش رو میخونن بازی کنیم و داستان توی نسخه 4 تموم شه

این خیلی عالیه به نظر من!
پس با این حساب احتمالا تو نسخه 4 با خود این پسره که حافظش رو میخونن بازی کنیم و داستان توی نسخه 4 تموم شه
نه اگر بخوان می تونن بازی را ادامه بدن
مثلا همین پسره با یه دستگاه دیگه به آینده بره و نوه ها و نتیجه هاش را کنترل کنه:cheesygri

خوب به نظرم خیلی مسخره میشه این جوری تمام حال این بازی به این هستش که با شمشیر هستش و با کار های مثل از درو دیوار بالا رفتنش .

اگه این بازی بیاد به دوران جدید اصلحه اضافه بشه خیلی مسخره میشه بازی مخصوصا تو دوران جدید دیگه از درو دیوار بالا رفن حذف میشه وخیلی مسخره میشه .

اما همین الان که دارم فکر میکنم یک ایده ناب برای یک بازی به فکرم خطورکرد که واقعا به نظرم از AC هم بهتر میشه حیف که نمیشه ساختش اونم این جا اما براش یه اسم هم گزاشتم الان shadow of the night.

نـــــــــــــــــــــــــــــــه :((:((:((
همین شمشیر داشت خیلی خوب بود!!!
کاراکتر زن؟!؟فکر نکنم جالب در بیاد مثل الطیر و اتزیو بشه!!!(این کارارو باید به مردا سپرد!)
فکر کنم این 2 آخریش باشه که من باهاش حال خواهم گشت!

حالا نمیشه بره ژاپن نینجا بشه؟ :d

اش کشکه یوبی بخوری ........
بله دیگه جنگ جهانی دوم.....
یاد COD افتادم.اخه اون موقع اسسین ها کجا بودن؟
به نظرم چیزی که شماره یک رو موفق کرد واقعی بودن بازی بود.اما الان دیگه ادم یجوری میشه.مگه همون سالها چه عیبی داشتن یهو پریدن زمان داوینچی و حالا هم که میگن میخوایم یه اسسین زن اونم تو جنگ جهانی بدیم بیرون.کلا انگار یوبی راهشو گم کرده.
میگم خوب شد المان یه جنگ راه انداخت وگرنه اینا از کجا سوژه میاوردن:biggrin1:

ما كه هيچ وقت انتظار هيچ چيزي را كه نديديم به هيچ وجه نداريم!
اينا رو چه ديدي شايد يه چيز با حال از توش در اوردند
ولي به نظر من اگه هنوز تو همون فضاي قديم اروپا بمونه بي مزه مي شه چون داستان طوري است كه نمي توان در يك قالب چندين بازي زد (بر عكس cod و ...)
به نطر من نوآوري لازم بود
ولي اين ديگه نوآوريش زيادي اوت كرده!؟:confused:;)

به نظر من در حال حاضر خیلی زوده که بیخوان در مورد AC 3 صحبت کنن

مطمئنا تا زمان نمایش این عنوان ایده هاشون تغییرات زیادی میکنه

خب تو شماره ی 1 بازی خیلی کسل کننده میشد به نظرم! اگه 2 هم بخواد همین طور باشه شاید زیاد جالب نشه به نظرم این تغییرات میتونه جالب بشه ! بازی که تاریخ ادوار مختلف رو نشون بده ایده ی جالبیه...

:sick:
میگم خوبه این کاراکتر زنشونو بکنن روبات در سال 2035:biggrin1:

حداقل اینطوری بعضی دوستان گیر نمی دن که چرا شمشیر داره از شمشیرش استفاده نمی کنه
چون دیگه شمشیری نخواهد بود
ضاهرا دوستمون از این سخن خیلی به جوش اومدن!:biggrin1::biggrin1:
اگه اینجا هم آرپیچی داشته باشه میگیم چرا آرپیچیه خودشو استفاده نمی کنه سلاح ها رو میگیره؟:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or