Assassin’s Creed 3 و یک ساعت گیم پلی اضافه در نسخه PS3

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
20120807_assassins_creed_3_iii.jpg

بر طبق تصویر روی جلد Assassin’s Creed 3 که در سایت آمازون منتشر شده است , این عنوان دارای یک ساعت گیم پلی انحصاری در نسخه ی PS3 است. همکاری های دوجانبه ی سونی و یوبی سافت در E3 امسال با بخش دمو AC3 در کنفرانس سونی و همچنین وعده دادن DLC های انحصاری در هنگام تاریخ عرضه کاملا هویدا شده بود.

چیزی که مشخص نیست این است که آیا این یک ساعت بصورت DLC خواهد بود ؟ پولی خواهد بود ؟ آیا بعد ها برای دارندگان PC و 360 دردسترس قرار میگیرد ؟ برای پاسخ همه این سوال ها باید صبر کرد و در هر صورت سونی بعلاوه بر Liberation چیز انحصاری دیگر از سری Assassin’s Creed نصیبش شد.

منبع

از اینکه داره از روی ps۳ پورت می‌شه مطمئنی؟ چون AC‌های قبلی‌ که همیشه نسخه ۳۶۰ یه سرو گردن بالاتر بود؟(از لحاظ گرافیکی منظورم بود) از این شرو ورا ها رو خیلی‌ از بازیهای ۳۶۰ هم گفتن بعد از یه مدت تو پکی‌ یا dlc برا ps هم دادن بیرون.
ببخشيد كدوم نسخه ac ها قبلي يه سرو گردن نسخه x360اش از ps3 بالا تربوده ؟ در ضمينه گرافيك
در اكثر سايت هاي معتبر كه مقايسش صورتگرفته دو نسخه رو در يك حد دونستن.

ببخشيد كدوم نسخه ac ها قبلي يه سرو گردن نسخه x360اش از ps3 بالا تربوده ؟ در ضمينه گرافيك
در اكثر سايت هاي معتبر كه مقايسش صورتگرفته دو نسخه رو در يك حد دونستن.
اصلا منظوری نداشتم جداً سوال کردم چون تجربه شخصیم این بود که کیفیت ac رو ps پائین تر بود تو سایت‌ها هم مقایسه هارو ببینید تصویر ps خیلی‌ تار هستند و افت فریم و شکست تصویر هم که سایت‌ها به صورت درصدی اعلام کرده بودند که تو نسخه ps۳ خیلی‌ بالاتر بود.

ليد كنسول سري بازي Assassin's Creed هميشه كنسول PS3 بوده و اكثر اوقات هم چيز هاي انحصاري داشته و هميشه هم يه قسمت از نمايشش در كنفرانس هاي سوني بوده .

اصلا منظوری نداشتم جداً سوال کردم چون تجربه شخصیم این بود که کیفیت ac رو ps پائین تر بود تو سایت‌ها هم مقایسه هارو ببینید تصویر ps خیلی‌ تار هستند و افت فریم و شکست تصویر هم که سایت‌ها به صورت درصدی اعلام کرده بودند که تو نسخه ps۳ خیلی‌ بالاتر بود.
نسخه اول و دوم احتمالا اصلش روی 360 بوده ولی brotherhood و revelations مطمئنم اصلش مال ps3 بود چون چیزای مثل محتوای انحصاری یا بتای انحصاری مال ps داشتن هرچند در کل گرافیکشون فرق خاصی نمیکنه

دوست عزيز من فعلاً Head2Head: Assassin's Creed: Revelations Analysis (PS3 vs. Xbox 360) رو ميزارم كه نسخه ps3 رو بهتره اعلام كرده
يك سايت معتبره ديگه يعني df هم دونسخه رو دريك حد دونسته البته كفته كمي فريم ريت x360 با ثبات تر اما يك سري نكات ديگري رو هم در ps3 بهتر دونسته
و در مجموع گفته در يك حد هستند.

نسخه اول و دوم احتمالا اصلش روی 360 بوده ولی brotherhood و revelations مطمئنم اصلش مال ps3 بود چون چیزای مثل محتوای انحصاری یا بتای انحصاری مال ps داشتن هرچند در کل گرافیکشون فرق خاصی نمیکنه

نه عزيز همون طور كه بالا گفتم سري AC هميشه ليد ش رو كنسول PS3 بوده و حتي قرار بود AC 1 هم انحصاري PS3 ّاشه ولي بدلايلي نشد ! ( لينك ويدئو E3 موجود هست كه بازي AC انحصاري PS3 اعلام ميشه ولي بعد مولتي ميشه )

Red V @ :

کی همچین حرفی زده ؟! در تمامی نسخه ها ،نسخه 360 اساسین کرید کیفیت بهتری داشته ،هرچند ناچیز ،اما بهتر بوده ...
لید پلتفرمش هم نسخه 360 بوده ،نه PS3 .
اون E3 هم که میگی و اون دموی CG (!) ،یجور هایپ اولیه برای این ip بود . وگر نه من یادمه اولین نمایش بازی برای نسخه 360 بوده . توی همون E3 هم یه سریا گفتن پشت درهای بسته داشتن نسخه 360 این اساسین کرید 1 رو بازی می کردن !
این یعنی از همون روز اول هم لید پلتفرم اساسین کرید 360 بوده .

Red V @ :

کی همچین حرفی زده ؟! در تمامی نسخه ها ،نسخه 360 اساسین کرید کیفیت بهتری داشته ،هرچند ناچیز ،اما بهتر بوده ...
لید پلتفرمش هم نسخه 360 بوده ،نه PS3 .
اون E3 هم که میگی و اون دموی CG (!) ،یجور هایپ اولیه برای این ip بود . وگر نه من یادمه اولین نمایش بازی برای نسخه 360 بوده . توی همون E3 هم یه سریا گفتن پشت درهای بسته داشتن نسخه 360 این اساسین کرید 1 رو بازی می کردن !
این یعنی از همون روز اول هم لید پلتفرم اساسین کرید 360 بوده .

كيوان من نگفت كيفيتش رو ps3 بهتر بوده ! گفتم ليدش رو ps3 بود كه مطمئنم !!!! تو چندتا مجله ايراني خودمون هم تو اون سال ها اين بازي رو انحصاري معرفي كردند تو e3 !!!! حتي من يادم اولين تريلر هاي بازي هم كه رو شبكه MTV ميزاشت همش زده بود انحصار PS3 !!

حالا اگه منبعي براي حرفات داري بده تا من يه چكي بكنم . ولي از اين بابت مطمئنم بازي اوايل انحصاري بوده و ليدش PS3 بوده !!

آقا 2 2 تا 4تاست ! چطور میشه لید پلتفرم یه بازی نسخه PS3 باشه ،اونوخ کیفیت نسخه 360 بهتر باشه ؟!
منبع حرفام هم تمام سایتایی که دو نسخه رو باهم مقایسه گرافیکی کردن ! لنز آو تروث مثلا" ... یا شاخه دیجیتال فاوندری یوروگیمرز .

آقا 2 2 تا 4تاست ! چطور میشه لید پلتفرم یه بازی نسخه PS3 باشه ،اونوخ کیفیت نسخه 360 بهتر باشه ؟!
منبع حرفام هم تمام سایتایی که دو نسخه رو باهم مقایسه گرافیکی کردن ! لنز آو تروث مثلا" ... یا شاخه دیجیتال فاوندری یوروگیمرز .

خب قربون دستت بده ببينم اين لينكاش رو :d

چطور میشه lead platform بازی 360 باشه ولی مولتی پلیر بتاش انحصاری ps3 باشه و روی ps3 چند آیتم انحصاری داشته باشه(revelations):-/

این یک ساعت گیم پلی اگر به گذشته بره و دوباره الطیر و اتزیو تو بازی دیده بشن به نظرم جالب میشه. اگه واسه PC هم بیاد خیلی خوب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or