Assassin’s Creed به داد SC: Conviction رسید !

koorosh

کاربر سایت
سلام

splintercellconviction.jpg

Andréane Meunier مدیر تولید Ubisoft اعلام کرده که Assassin’s Creed برای Splinter Cell: Conviction و رفعو رجوع کردن مشکلات بازی زمان اضافی بدست اورد !!

وی میگه: "ما احساس میکردیم که در Ubidays خیلی خوب از Splinter Cell: Conviction استقبال نشد و بعضی از منتقد ها درواقع میگفتند که ما از نظر گیمپلی در بازی مشکل داریم، و وقتی که ما شروع به فکر در مورد این موضوع کردیم که شاید برگردوندن اون گیمپلی حرفه ای به بازی سخت باشه ما متوجه موفقیتی که Assassin’s Creed قراره بدست بیاره شدیم و در همین راستا Ubisoft تصمیمی گرفت و گفت: 'ببینید بچه ها، هر مقدار زمانی که لازمه تا این بازی رو درست تولید کنید صرف کنید، ما شخصی رو داریم که پول مورد نیازمون رو برای سال اینده جور میکنه لذا وظعمون خوبه !!-منظور از شخص همون Assassin’s Creed هست-
ما بازیی رو که خوب از کار در نیومده عرضه نمیکنیم پس برید و به اندازی کافی وقت صرف کنید تا بازی درست تولید بشه'"

"این موضوع فشار رو از روی ما ورداشت و بهمون اجازه داد دوباره روی اون ارزش های حرفه ای که میخواستم به بازی بیاریم کار کنیم"

منبع
موفق باشید

بهتره همگی قیدشو بزنیم
آقا چرا آیه ی یاس می خونی!:biggrin1:
ما فن ها ی این بازی چی کنیم ما که نمی تونیم همینطوری قیدشو بزنیم!
تازه تاخیر این بازی یه ماه پیش گزارش داده شد این دیگه چیز جدیدی نیست بدبخت اومده دلیل اون تاخیر بگه:smile:

خوب منم بهد خاطر همین که stealth تر بشه میگم باید روش کار کنن.:mad:
اگه تو خیلی دلت میخواد همین نسخه که دیدی برو بگیر بازی کن.
;)

در ضمن همه ی بازی ها دارن ساده میشن مثل بازی های نقش افرینی. اینم روش.:sick:
شما معمولا چشم بسته به پست ها جواب میدی؟ کسی گفت الان از این خوشم اومده؟
از کجا میشه تهیه اش کرد مهندس؟

البته اون چیزی رو که توی E3 نشان دادن واقعا عالی بود . فکر کنم به علت فشار از سوی فن های قدیمی اسپلینتر سل ، یوبی داره سعی میکنه کمی هم به بازی تم قدیمی اونو تزریق کنه. ولی واقعا بی انصافیه بگیم شماره های قدیمی بازی بد هستن. شماره 3 (Chaos Theory ) واقعا شاهکار بود. شماره 4 (Double Agent ) هم که از نظر روند بازی و داستانی واقعا بی عیب و نقص بود.
یوبی داره همه ما رو دق میده ... 4 ساله جناب سم فیشر و صداش (Michael Ironside ) رو نشنیدیم .

دم یوبی گرم ... بازی میسازه ... میخواد گیمر ها لذت ببرن .... نمیخواد از شهرت بازی هاش مثل EA سوء استفاده کنه ... بازم فرانسوی ها ... :biggrin1:
نمی دونم چرا من خیلی با شما موافقم:d
Ubi یعنی بازی برای بازیباز نه برای سود دهی

شما معمولا چشم بسته به پست ها جواب میدی؟ کسی گفت الان از این خوشم اومده؟
از کجا میشه تهیه اش کرد مهندس؟
حالا که خوشت نمیاد مجبوری صبر کنی نسخه جدیدش بیاد.دیگه ایراد چرا میگیری؟:confused:
هم من هم تو میدونیم یوبی سافت با خوندن ایراد هایی که ما گفتیم نمیاد بازی رو زود تر عرضه کنه, تبلیغ سو هم که نمیخوای بکنی.
من قصد بی احترامی هم نداشتم.:smile:

Ubi یعنی بازی برای بازیباز نه برای سود دهی
نمیخوام بحثو منحرف کنم ولی زیاذ هم اینطوری نیست.نمونش انتشار haze بود که با سیاست غلطش رسما free radical رو نابود کرد.هر چند بازم خیلی خیلی بهتر از بعضی شرکت هاست.

بله حتما بازی های مثل prince of persia NEW و یا far cry 2 خیلی به مزاق گیمر ها خوش اومد ؟؟؟

ببخشید عیب POP جدید چی بود ؟ شما خوشت نیومد دلید بد بودن بازی نیست .
FAR CRY 2 هم که گرافیکش عالی بود و یوبی هم سعیشو کرد ولی اونطور که باید نشد ... :-"

راستش این بچه ها دارن یه کمی راست میگن دیگه
نه تنها از حالت stealth خارج شده که البته مثل متال گیر دلیل داره ولی این که به Bourne نزدیک شده یه کمی بد شده مثلا اون تیکه ای که از بالای سقف میپره پایین و بعدش مثل مکس پین یه چیزی تو مایه های stranglehold یه bullet time میزنه و خیلی به bourne نزدیک تر میشه.
یا مثلا پرنس با اون همه تجربه و تبحرش وقتی دستش به لبه ی چیزی مثل پنجره بود و این ور اون ور میرفت اصلا به شدت سم نمیرقت خیلی ضایع حرکت میکنه دموی E3 منظورمه.

به هر حالامیدوارم تمامی این مشکلات تا قبل از ریلیز بازی حل بشه تا splinter cell هم مثل متال گیر پرواز با شکوهی داشته باشه نه مثل هزاران بازی توی پرواز آخر با سر سقوط کنه پایین;)

ببخشید عیب POP جدید چی بود ؟ شما خوشت نیومد دلید بد بودن بازی نیست .
FAR CRY 2 هم که گرافیکش عالی بود و یوبی هم سعیشو کرد ولی اونطور که باید نشد ... :-"
دوست عزیز چرا جبهه میگیری ؟؟؟ من هر جفت این بازی ها رو دوست دارم ! ولی بازی خیلی سریع تکراری میشد ! و همش انگار در حال زدن دکمه REPlay بودی !!!

راستش این بچه ها دارن یه کمی راست میگن دیگه
نه تنها از حالت stealth خارج شده که البته مثل متال گیر دلیل داره ولی این که به Bourne نزدیک شده یه کمی بد شده مثلا اون تیکه ای که از بالای سقف میپره پایین و بعدش مثل مکس پین یه چیزی تو مایه های stranglehold یه bullet time میزنه و خیلی به bourne نزدیک تر میشه.
یا مثلا پرنس با اون همه تجربه و تبحرش وقتی دستش به لبه ی چیزی مثل پنجره بود و این ور اون ور میرفت اصلا به شدت سم نمیرقت خیلی ضایع حرکت میکنه دموی E3 منظورمه.

به هر حالامیدوارم تمامی این مشکلات تا قبل از ریلیز بازی حل بشه تا splinter cell هم مثل متال گیر پرواز با شکوهی داشته باشه نه مثل هزاران بازی توی پرواز آخر با سر سقوط کنه پایین;)
خواهشا شما که فن بوی ps3 هستی در مورد این بازی نظر نده که معلومه برا جی این حرف ها رو میزنی ! و شما اصلا تا حالا بازی bourne از نزدیک دیدی ؟؟؟ من نمیدونم چه جوری ارتباط پیدا کردی بین این 2 بازی ! ! !

من الآن متوجه نشدم که شما منظورت با دموی کنفرانس Microsoft هست یا نه؟!
که اگه اینطور باشه دیگه خیلی بی انصافیه!!
من نمی خوام نظرمو به شما تحمیل کنم چون ممکنه شما از بازی خوشت نیمده باشه ولی اینکه اشکال بنی اسرائیلی بگیریم که اینجاش ایطور بود و اونجاش اونطور بود نیست،توی این تاپیک معمولاً افرادی که عشق SC هستند میان و اینکه یه نفر بخواد یه بازی رو جلوی طرفداراش ببره زیر سوال صورت خوشی نداره...
البته هر بازی ممکنه ایراداتی داشته باشه ولی مقایسه و دادن شباهت SC به Bourne تا حدودی بی انصافیه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or