Ashley Johnson شاکی از عدم حضور شخصیت مونث در Assassin's Creed: Unity

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ashley Johnson، صداپیشه Ellie در بازی The Last of Us به دلیل عدم حضور شخصیت های مونث در Assassin's Creed: Unity، از Ubisoft انتقاد کرد. او همچنین از سازنده ها خواست شخصیت های مونثی خلق کنند که قوی تر باشد و تنها مسائل عاطفی و... به آنها مربوط نباشد.

او در باره کمبود شخصیت های قابل کنترل مونث در بازی ها به VideoGamer گفت: "من از جهت یک بازیگر و بازیکن زن به این موضوع می‌نگرم. Assassin's Creed: Unity یک مثال خوب برای این موضوع است که گیم‌پلی و بخش چند نفره آن شخصیت مونث برای بازی کردن ندارد. وقتی آن را می‌بینم تعجب می‌کنم! ما در سال 2014 هستیم! چند عدد بازی باید بسازید تا بفهمید یک گزینه برای شخصیت مونث هم می‌تواند وجود داشته باشد؟
این موضوع من را ناراحت می‌کند. بازیکن های مونث بسیاری در دنیا وجود دارد. نمی‌دونم چند درصد اما تعداد آن ها بسیار است و این خیلی زیباست که شخصیتی مونث در بازی ببینند که فقط پریشان و درگیر عشق و مسایل جنسی نیست. آن شخصیت نیازی به منفی بودن هم ندارد، فقط یک شخصیت مونث معمولی!"

منبع

آخرین ویرایش:
ین خیلی زیباست که شخصیتی مونث در بازی ببینند که فقط پریشان و درگیر عشق و مسایل جنسی نیست

این بابا مثل این که از acbh تا الان بازی نکرده پارسال یه خبرایی در مورد این بود که قراره BF مثل سریال های VBO باشه اما همش حرف بود edward یهپا بسیجی بود حالا گیم پلی خوب باشه داستان قوی شخصیت مونث پیشکش شما

اتفاقا منم دوست داشتم این نسخه که CO-OP و قابلیت ساخت کاراکتر داره، میشد کاراکتر زن بسازیم! :-" یا توی سری،بالاخره یه اساسین درست حسابی! ( و نه یه اساسین ساطور به دست :d ) که زن هم باشه،بشه شخصیت اصلی! :d
انشاالله ACـهای بعدی! :| :d

اینکه کنترل شخصیت زن رو توی سری اصلی بگیریم؟ نه اصلا!
ولی مثل شخصیت کت وومن توی بتمن، یک شخصیت کناری هم توی اساسین میزاشتند که یک سری مراحل رو باهاش طی کنیم خیلی جالب می شد.
مثلا اغوا کردن مرد ها و بعد سرم خروندن به اونها و کلی کار دیگه.

بعضی ها یه جوری از انقلاب فرانسه حرف میزنن ... انگار دوشا دوش انقلابیون بر علیه لویی شانزدهم جنگیدن ... توی یه انقلاب کل اقشار یه جامعه فارغ از جنسیت شرکت میکنن ... فکر کنم خودمون به خوبی با این مسئله اشنایی داریم ... زحمت هم نداره یه سرچ کوچیک تو گوگل ...

به قول معروف

هیچ انقلاب توده ای در تاریخ نبوده است که بی مشارکت زنان رخ داده باشد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد زنان سلحشور و دلاور هم هم یه گشتی بزنید تو هزاره های قبل تاریخ همین مملکت نمونه های باور نکردنی زیاد هست ...

اصلا حرف فقط حرف اشلی جان ، عزیز دل بابا هستش

آخرین ویرایش:
عجیب بود که شخصیت زن نگذاشتند! یه سری از تولید کننده ها میگن ما Historical Accuracy رو به چالش میکشیم اگر جنگجوی زن توی بازیهامون داشته باشیم، در جواب دو تا نکته:
1-توی خیلی از فرهنگ های دنیای قدیم زنها هم کم از مردا نمی گذاشتند توی جنگ(فرهنگ وایکینگی یه نمونه اش)اگر نه هم تک و توک وجود داشتند.
2-من نمی دونم اینا اصلا Historical accuracy میدونن چی هست یا نه؟ تا جایی که حافظه من کار میکنه 99% فیلم ها و بازیهای معروف دقت تاریخیشون در حد کتابهای علمی خلقت گرا ها Factual بوده:d (همین Ryse مثلا:d همون Opening Sequence من منفجر شدم از خنده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or