NINJA GAIDEN 2
کاربر سایت
جناب kane
بعد يك مسئله ي ديگه هم هست وقتي كه داشتم ميرفتم اون درب هارو باز كنم يك لحظه نشون داد كه يك 15 هزار تايي پول فايلد شد! كسي ميدونه چرا؟
من همین نیم ساعت پیش رد کرد اونجا رو.ببین 2 طرفه رود 2 جا هست که وقتی GPS رو بزنی معلوم میشه باید بری 2 تا دگمه رو بزنی تا 2 تا در باز شه(فکر کنم یکیش بسته میشد یکیش باز) بعد بری سوار قایق شی و با یارت بری.کلا از GPS استفاده کنی 90% مشکلات حله.بچه ها من باز يك جاي جديد گير كردم! اين چين عجب مرحله مزخرفي بخدا ...
وقتي كه پول رو منفجر كرديم! ميايم سوار هاورگرافت ميشيم و شروع ميكنيم رفتم تا ميرسيم به يك جايي كه يك سد اونجا بعد بايد بريم درب سد رو باز كنيم بريم توش درب رو ببنديم اين درب باز كنيم وقتي اينكار ميكنم و ميام بيرون شروع ميكنم به رفتن كه روي نقشه نشون ميده هاوگرافت بايد يك جا پارك كنم و بعدش يك لحظه ييهو ميگه مرحله رو دوباره بايد بريد!!!!!!!!!!!1
بعد يك مسئله ي ديگه هم هست وقتي كه داشتم ميرفتم اون درب هارو باز كنم يك لحظه نشون داد كه يك 15 هزار تايي پول فايلد شد! كسي ميدونه چرا؟
اتفاقا به نظر من خیلی خوبه ولی بعضی جاها که تیر میخوریم مصدوم میشیم یه کم اعصاب خورد کن میشه تا ما رو درمان کنه ولی در کل خوب کار میکنه و خیلی حرف گوش کنه.الان كه دارم پيش روي ميكنم ميبينم هوش مصنوعي يار خودي خيلي بده! بعضي وقت ها روي اعصاب من راه ميره.
احمق وايميسه وسط دشمن ها شروع به شليك كردن ميكنه يا اينكه وقتي من وقتي تير ميخورم ميخواد بياد من ببره حتي اگر يك تير هم بخوره فرار ميكنه!
یکی هم جواب منو بده بابا گل که لگد نکردم سئوال پرسیدمبچه ها شماها که گرفتین وسط بازی به سرمیبرین بگین جمعبندیتون از بازی چیه برم بگیرم؟
دوست من گرفته میگه قشنگه از ترنینگ پوینت بیشتر ازش خوشش اومده :cheesygriیکی هم جواب منو بده بابا گل که لگد نکردم سئوال پرسیدم
معراج جان بازیش قشنگ هستبچه ها شماها که گرفتین وسط بازی به سرمیبرین بگین جمعبندیتون از بازی چیه برم بگیرم؟
ممنونم ازت(اسمتو بگو بدونیم بابا)پس پیش به سوی فرونت لاینمعراج جان بازیش قشنگ هست
اما یه جوری هست!
خیلی به من حال نداد
اول که Co-Opاش به ما زر حال زد!
خدایی Ea هم با این بازی هاش دیگه....
دم GOW گرم.امروز به یاد قدیم با آریا بازی کردیم
( بازی مال 1 سال قبل هست اما یه سرو گردن از این بازی بالا تره)
تاکتیکای بازی قشنگه.بازی کردنش خالی از لطف نیست اما انقدر خوب هم نیست
مثلا خنده داره خدایی خونی که از دشمنا میاد وقتی میزنیشون
یه رنگ قرمز جیق دارو از روشون پمپاژ میشه!!!!!
من که فقط از Demoهاش خوشم اومد (هرچند اونم مورد داره :cheesygri )
اگه این یه زره تاکتیک رو نداشتن بازیش ارزش 1تومن رو هم نداشت!!!!!!
مسئله حل شد! نميدونم چرا اينجوري شد! دفعه دوم كه رفتم رد كرد !!!!!!!!!!!!!!!حتما ماموریتی رو که اون مقدار پول جایزه میده انجام ندادی و از دستت رفته .
باید دستورات رو بموقع و درست بدی .
-----------------------
موقع که بازی سیو میشه صداش عین سیو شدن gow ه(صدای ناقوس)
متوجه منظورت شدم! ولي فقط ميگم اگر اين چيز هارو بي تفاوت از كنارش بگذريم پس فردا هم خيلي راحت تمامي آثار و... مارو از بين ميبرند! هم بايد در مسائل ديني گوش به زنگ باشيم هم در مسائل تاريخي و ...من منظوری به کسی یا توحین به کسی نداشتم فقط میخواستم بگم یه بازی رو جدی نگیرید.در مورده حرفتونم در مورد حضرت عیسی خیلی جواب طولانیی داره که ربطی به این تاپیک نداره.
اونجا رو كه رد ميكردم! بعد كه ميرفتم سوار هاورگرافت ميشدم برم ييهو ميگفت ميسيون فايلد!! يك دوبار اينجوري شد ردش كردم.من همین نیم ساعت پیش رد کرد اونجا رو.ببین 2 طرفه رود 2 جا هست که وقتی GPS رو بزنی معلوم میشه باید بری 2 تا دگمه رو بزنی تا 2 تا در باز شه(فکر کنم یکیش بسته میشد یکیش باز) بعد بری سوار قایق شی و با یارت بری.کلا از GPS استفاده کنی 90% مشکلات حله.
اتفاقا بعضي از دستور هارو! دقيقا عكس انجام ميده امروز كه رسيدم مرحله آخر! هنوز نزاشتن من بازي رو تموم كنم هي ميگن سريال داره! مسابقه دارهاتفاقا به نظر من خیلی خوبه ولی بعضی جاها که تیر میخوریم مصدوم میشیم یه کم اعصاب خورد کن میشه تا ما رو درمان کنه ولی در کل خوب کار میکنه و خیلی حرف گوش کنه.

نوشتن روي كلاه يك رئيس ايراد نداره! مسئله اين كه اون رئيس يك تروريست خطاب ميشه. يعني واقعا سخت دركش كه! تو بازي عملا داره ميگه هركس مسلمون ! يعني تروريست؟ فكر نكنم كشور هايي مثل عراق و افغانستان چيزي جزء مسلمان باشند!مگه نوشتن کلمه ی الله روی کلاه یک Boss توحین به حساب میاد ؟!!! در ضمن به غیر از بعضی از کشور ها، فکر نکنم اعدام کنند !
ميشه خواهش كنم! چند تا بازي نام ببري كه چندان پشت امريكا نبوده باشه؟آقا بی خیال . من نه پشته ea هستم نه پشته آمریکا.ولی اگه رو کله یه یارو نوشته بود God بازم میومدی اینجوری پست بدی؟