Army Of Two

Fear is The Mind Killer
امتياز:45
يك دقيقه در حالت Full Aggro باشيد.Full Aggro زماني اتفاق ميفتد كه عقربه ي بالاي تصوير به سمت چپ رفته و قرمز شود ، در اين حالت كاراكتر شما نيز قرمز مي شود.
همان ابتداي بازي در مرحله ي تمريني پس از اينكه تعدادي از افراد دشمن وارد نقشه شدند Rios را در حالت Hold Postion‌آبي قرار داده تا كاري نكند.سپس به مدت يك دقيقه با آتش كور به دشمن شليك كنيد. لازم به ذكر است كه در اين مرحله تير شما پايان ناپذير است
.

==
تو مرحله تمرینی که شما گفتین تیر نامحدود نیست !!! این طوری که شما گفتین نمیشه .
میشه یه خورده کامل تر راهنمایی کنید :confused:

بالاخره گرفتم این اچیومت رو :laughing:
حق با شما بود ( توضیح شما درست بود ولی باید چند بار سریع خشاب رو عوض کرد تا در حالت Aggro بمونه :cool::blushing::blushing:

کمک در مورد SPLIT SCREEN

اقا سلام میشه یکی سوال من رو جواب بده :((

لطفا توضیح دهید با دو دسته 360 چطوری می شه ARMY OF TWO رو روی 360 بازی کرد :(OFFLINE

سلام خواستم تشکر کنم از احمد رضای عزیز مثل همیشه عالی بود و همچنین از اقا میلاد که در گرفتن کیفها نوشتشون خیلی کمکم کرد و تونستم به کمک شما دوستان 870 امتیاز افلاینش بگیرم
گرچه میدونم خیلی دیر شده ولی خواستم (هم تشکری کرده باشم) هم جواب این دوستمون بدم دوست عزیز نیازی به تنظیمات خواصی نداره شما در یک صورت میتونید co op بازی کنید که دارای دو پروفایل داشته باشید یه پروفایل اصلیتونه یه پروفایلهم باید برای دسته دوم درست کنید تا بتونید وارد این قسمت بشید میدونید که چه جوری پروفایل درست کنید که؟ وقتی وارد منوی بازی شدید در قسمت بازی دونفره دکمه xbox دسته دوم بزنید بعد در قسمت پروفایلتون دکمهa زده بعدش دو پروفایل پدیدار میشه که یکیش همونیه که با دسته اول درست شده و نمیتونید انتخابش کنید و دمیش همون پروفایلی که ساختید اون با دسته دوم انتخاب میکنید(میرید روش a میزنید) بعد دوباره دکمه xbox زده تا وارد بازی شده و حالت دونفره انتخاب میکنید و وارد بازی میشید اینم بگم در این حالت دسته دوم که پروفایل فرعی داره باید سپر بشه و دسته که پروفایل اصلی داره باید شلیک کنه اگه بر عکس انجام بشه امتیاز این اچیومنت به حساب اون پروفایل فرعی میریزه
( به بخشید که دیر جوابت دادم چون همش 3 روز این بازی تمام کردم و با کمک این دو عزیز تونستم کل اچیومنتاش بگیرم باسه همین قبلا زیاد از این بازی اگاهی نداشتم که بتونم کمکت کنم)
با تشکر فراون
سلام دوست من خوب این بخون به جوابت میرسی منکه قبلا در این مورد توضیح دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or