Army of Two: The Devil's Cartel | Xbox 360

واقعا بازی خوبه!!
من اینو بیشتر از نسخه قبلی دوسش دارم :دی
تعویش ماسک و لباس تتو هم خیلی خوبه !!
اما جونش در میاد تا میخواد ریلود کنه :دی سه ساعت فقط داره خشاب ها رو عوض میکنه :-" :دی

الان موفق شدم بازی رو تموم کنم .
راستش نسبت به نسخه یک و دو به جز گرافیک به نظرم پیشرفت خاصی نداشت ولی اینقدر ها هم بد نبود که همه داشتن بازی رو میکوبیدن .
به عنوان یه بازی Run and Gun من که لذت بردم به خصوص مرحله آخر که :

از بالای هلیکوپتر باید ماشین ها رو یکی یکی میترکوندیم .

منم بازی رو رفتم!
خوبه واقعا خیلی هم سرگرم کننده بود کاملا ارزش 1 بار تموم کردن رو داره البته من شماره دوم رو بیشتر دوس داشتم چون اون بهت اجازه انتخاب میداد و تعجب کردم چرا تو این شماره برداشتنش(البته چندان مهم هم نبود ولی حداقل بود!) این شماره بیشتر هالیوودی شده که فکر میکنم مثل تمام فیلمای هالیوودی ارزش 1 بار دیدنو داره...
درکل 7 رو امتیاز مناسبی میدونم براش

منم بازی رو رفتم!
خوبه واقعا خیلی هم سرگرم کننده بود کاملا ارزش 1 بار تموم کردن رو داره البته من شماره دوم رو بیشتر دوس داشتم چون اون بهت اجازه انتخاب میداد و تعجب کردم چرا تو این شماره برداشتنش(البته چندان مهم هم نبود ولی حداقل بود!) این شماره بیشتر هالیوودی شده که فکر میکنم مثل تمام فیلمای هالیوودی ارزش 1 بار دیدنو داره...
درکل 7 رو امتیاز مناسبی میدونم براش

سری دوم حال میده
سری اول که هیچی...(insane)

سلام
دوستان من جدیدا این بازیو خریدم و روز اول مشکلی نبود هر بار خاموش میکردم سیومو می آورد ولی دیشب که اومدم بازی کنم دیدم سیو پاک شده و کلا سیو نمیکنه مشکلش چیه ؟
باتشکر

من چند وقت پیش ارمی اف 2 قبلی رو بازی کرده بودم خوشم نیومد.کسایی که ارمی اف 2 جدید و قبلی رو بازی کردن به نظرشون این بازی نسبت به قبلیش بهتر شده یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین.

من چند وقت پیش ارمی اف 2 قبلی رو بازی کرده بودم خوشم نیومد.کسایی که ارمی اف 2 جدید و قبلی رو بازی کردن به نظرشون این بازی نسبت به قبلیش بهتر شده یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین.

من خودم از شماره قبلی خوشم نیومد اما این یکی رو خیلی خوشم اومد.

من تازه میخوام بازی رو شروع کنم
یه سوال فنی دارم
وقتی بازی روی Normal تموم کنم ، بعد بخوام روی Hard برم ، آپگرید سلاح ها به Hard انتقال پیدا میکنه ؟

سلام
دوستان پک hd توی دیسک بازی هست ؟
یا باید جداگانه دانلود شه
یعنی این تایتل اپدیت رو بگیرم hd pack رو خودش از توی دیسک نصب میکنه ؟

.
.
.
کسی میتونه یه عکس از بازی با پک hd و بدون پک بزاره
تا ببینیم کیفیتش فرقی چه فرقی داره
.
.
.
کیفیت بازی در حد medal of honor warfighter هست ؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان پک hd توی دیسک بازی هست ؟
یا باید جداگانه دانلود شه
یعنی این تایتل اپدیت رو بگیرم hd pack رو خودش از توی دیسک نصب میکنه ؟

.
.
.
کسی میتونه یه عکس از بازی با پک hd و بدون پک بزاره
تا ببینیم کیفیتش فرقی چه فرقی داره
.
.
.
کیفیت بازی در حد medal of honor warfighter هست ؟؟؟

سلام
من اولین بار که دیسکو نصب کردم هیچ پک hd ای توش نبود و نزدیک 10 مرحله هم بدون پک رفتم
بعدش که به لایو وصل شدم و بازیو گذاشتم تو کنسول ازم بلافاصله سوال کرد که میخوای پک hd رو نصب کنم؟منم ترسیدم که از ترافیک اینترنتم کم بشه و گفتم نه
بعدش که از لایو اومدم بیرون و دوباره بازیو بدون اتصال به اینترنت گذاشتم دوباره ازم سوال کرد و منم گفتم نصبش کن(بدون نیاز به اینترنت-با اولین اتصال به اینترنت این پک hd نمایان میشه :) )
کیفیت بافتها تغییر کرد-گرافیک هم جالبتر شد.ماسکها و اسلحه ها هم بهتر جلوه میکرد
من medal و تو 360 بازی نکردم بخاطر همین نمیدونم کیفیتش در حد مدال بود یا نه.ولی کیفیت بازی خوب و قابل قبوله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or