pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Oct 23, 2007 #1 بازیه Army of Two که قرار بود نوامبر امسال ریلیز بشه تا سال اینده به تاخیر افتاد!
Mil@D-777 کاربر سایت Oct 23, 2007 #2 كاملا مشخص بود با اون نمايش هاي افتضاح تاخير بخوره همه رو شاكي كرد .
Fratos کاربر سایت Oct 23, 2007 #3 درود خوش خبر باشی امین جون. میشه یه نفس راحتی بکشیم. داشتن گند میزدن به این عنوان .
WILDCAT کاربر سایت Oct 23, 2007 #4 من به این بازی امیدوار بودم با نمایشهاش ضد حال حسابی خوردم . امیدوارم حداقل این تاخیر در تغییر در همه چیز بازی تاثیر بگذارد .
من به این بازی امیدوار بودم با نمایشهاش ضد حال حسابی خوردم . امیدوارم حداقل این تاخیر در تغییر در همه چیز بازی تاثیر بگذارد .
GENE کاربر سایت Oct 23, 2007 #5 نوشته شده توسط ps3 terabay: من به این بازی امیدوار بودم با نمایشهاش ضد حال حسابی خوردم . امیدوارم حداقل این تاخیر در تغییر در همه چیز بازی تاثیر بگذارد . بیشتر... ولی من مطمئن که نه ولی 99 درصد احتمال میدم که هیچ اتفاق خاصی نمی افته وطبق معمول شاهد یه گندکاری دیکه از شرکت پر اوازه EA هستیم
نوشته شده توسط ps3 terabay: من به این بازی امیدوار بودم با نمایشهاش ضد حال حسابی خوردم . امیدوارم حداقل این تاخیر در تغییر در همه چیز بازی تاثیر بگذارد . بیشتر... ولی من مطمئن که نه ولی 99 درصد احتمال میدم که هیچ اتفاق خاصی نمی افته وطبق معمول شاهد یه گندکاری دیکه از شرکت پر اوازه EA هستیم
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Oct 23, 2007 #7 ولی من مطمئن هستم که بازم هیچ غلطی نمیکنن با این بازیشون
A Ashi-pc کاربر سایت Oct 23, 2007 #9 اولین تریلر که ازش دیدم کفم برید دست اون یارو رو که دیدم نفهمیدم بازیه!!! اما الان چرا این طوری شده؟:confused:
اولین تریلر که ازش دیدم کفم برید دست اون یارو رو که دیدم نفهمیدم بازیه!!! اما الان چرا این طوری شده؟:confused: