شایعه Army Of Four در راه است؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
اگر بخواهیم عناوین محبوب سبک سوم شخص اکشن را نام ببریم، قطعا نام سری Army Of Two در میان این اسامی به چشم می‌خورد. اولین نسخه از عنوان Army Of Two آنقدر پرفروش بود که شرکت EA را به ساخت ادامه این بازی ترغیب کند و حالا زمان آن رسیده است که با نسخه دیگری از این سری بازی ها روبرو شویم.

بر اساس پستی که آقای Joe Flanigan در Twitter خود گذاشته، ایشان ذکر کرده اند که با نسخه بعدی این سری که با نام Army Of Four شناخته می شود قراردادی را تنظیم کرده است و قرار است مانند دو شماره گذشته صداگزاری این عنوان را بر عهده بگیرد. ایشان در پست خود نوشته اند که: " به تازگی به عنوان AO4 که توسط EA ساخته می‌شود، قرارداد بسته ام. با توجه به تفاوتهایی که این بازی با سری Battle*Field دارد، بچه های من دوباره فکر می کنند که من آدم جالبی شده ام. "

شایعات پیرامون نسخه بعدی از سری AO زمانی آغاز شد که سایت Kotaku در زمستان سال گذشته در خبری اعلام کرد که شماره بعدی از این سری که دارای Co-op تیمی 4 نفره خواهد بود و از موتور گرافیگی Frostbite 2 بهره مند خواهد بود، در حال ساخت است.

هنوز شرکت EA این خبر را تایید یا تکذیب نکرده است ولی احتمال آن وجود دارد که خبرهایی از این عنوان در GDC امسال پخش شود. در هر صورت تا تایید رسمی این خبر صبر می‌کنیم

ao24.jpg

آخرین ویرایش:
^^^ شماره اول که خیلی آشغال بود . هر چیه بازی تو شماره اول بد بود رو توی شماره دوم بهبود و یه بازی خیلی خوب و با کیفیت رو تحویل مشتری دادن ... من اگه بخوام امتیاز بدم به شماره اول 6 و به دومی 8.5 میدم .

اون خبري هم كه اومده بود يكي از بازيهاي EA Montreal از Frostbite 2 استفاده ميكنه و شايعه شد Dead Space 3 باشه، به احتمال زياد همين بازي بايد باشه

اون خبري هم كه اومده بود يكي از بازيهاي EA Montreal از Frostbite 2 استفاده ميكنه و شايعه شد Dead Space 3 باشه، به احتمال زياد همين بازي بايد باشه
اتفاقا چند وقت پیش(خیلی وقت پیش)یه خبری رو ترجمه کردم که می گفت AO2 جدید کو آپ 4 نفره داره و از Frostbite 2 استفاده می کنه.به احتمال خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد منظورش همین بوده

اتفاقا چند وقت پیش(خیلی وقت پیش)یه خبری رو ترجمه کردم که می گفت AO2 جدید کو آپ 4 نفره داره و از Frostbite 2 استفاده می کنه.به احتمال خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد منظورش همین بوده
خب منم همينو گفتم! منظورم از «همين بازي» Army of Four بود

چه اختلاف نظری یکی از یک خوشش اومده یکی از دومی ولی من خودم اول شماره ذومشو دونفره افلاین رفتم با رفیقم بعد شماره اولش که هردوتاشم اساسی حال دادشماره دومشم زدم تو مخ رفیقم

هرچی شماره اول بازی خوب و عالی کار شده بود، شماره دوم یک سر هم بندی و سنبل کاری بود که فقط قرار بود فروش بره.
یک بازی که عجله سازنده های برای عرضه اش رو میتونستی در تک تک لحظه های بازی حس کنی.
امیدوارم این نسخه سرنوشت نسخه دوم دچار نشه.

به هر حال خوب کاری کردن موتور بازی رو عوض کردن، خیلی تم زرد رنگ رو اعصابی داشت.

نسخه دوم از لحاظ گرافیکی و رنگ های گرمی که تو بازی استفاده کرده بودن خیلی خوب بود. هوش مصنوعی نسبت به نسخه اول پیشرفت زیادی داشت. اسلحه ها هم خیلی بهتر شده بودن. ولی من هر چی فکر میکنم قسمت اولش خیلی بیشتر به من حال داد. اصلا 2ش یه جوری بود در کل. تکرار مکررات بود به نظر من. هر چیزی تو مرحله اول داشتی، تو مرحله آخر هم تکرار می شد. یه قابلین انتخاب هم به بازی داده بودن، که حرفی نزنم در موردش بهتره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or