Armikrog جانشینی برای The Neverhood.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

خالق شخصیت محبوب Earthworm Jim و همچنین عنوان اشاره و کلیک The Neverhood یعنی Doug TenNapel چیزی در حدود یک دهه است که از دنیای بازیسازی دور بوده اما به نظر می رسد به لطف Kickstarter او با Armikrog باز خواهد گشت.وی به همراه استدیوی Pencil Test کار روی بازی را شروع کرده و ویدیوی بی نظیری هم از آن در Kickstarter به نمایش گذاشته اند.با توجه به ویدیوی پخش شده از آن قسمت زیادی از محیط و پازلهای بازی طراحی شده است و بازی به همان سبک ماجرایی اشاره و کلیک قدیم خواهد بود با همان سبک گرافیکی خمیری و طراحی هنری ویژه ی آن,یک جانشین معنوی مناسب برای Neverhood!
در حال حاضر نیز تیم بازیگری خیلی خوبی به پروژه ملحق شده اند از جمله Jon Heder (Napoleon Dynamite), Rob Paulsen (Pinky and the Brain), and Michael J. Nelson (Mystery Science Theater 3000 و چند تن دیگر.
TenNapel و Pencil Test در Kickstarter درخواست $900,000 کرده بودند و در حال حاضر چیزی حدود $100,000 جمع آوری شده و هنوز 29 روز دیگر نیز فرصت باقی مانده است.

منبع

من این بازی رو اولین بار به روی PS1 تجربه کردم.و جزو معدود بازی هایی بود که گرافیک هنریش واقعا خاطره انگیز بود.
یادم میاد همیشه سی دیش گیر میکرد و نمیشد بازیش رو ادامه داد !! ولی با این حال هر وقت که میذاشتم
جدید بود و باز هم اون سیاره خمیریش یه حس خاصی به من میداد.

زندگی بود.. یعنی راحت میتونست موفقیت های که سوپر ماریو کسب کرده رو دوبرابر کسب کنه که این سازنده های احمق نمی دونم چی به سرشون اومد..
بازی The Neverhood برخلاف اون چیزی که انتظار می رفت نه زیاد مورد توجه منتقد ها قرار گرفت و نه فروش خوبی کرد برای همین سازندگانش دیگه این عنوان رو ادامه ندادن. شاید دید هنری این بازی فراتر از دهه نود بود چون اون موقع هنوز به اون شکل صعنت گیمی وجود نداشت.

اوه خدای من این خبر از مولتی پلتفرم شدن TLoU هم شیرین تره.آرزوی من اینه که تمام زیبایی های نورهود تکرار شه(منتقدهای احمق هم برن از EA و ACTIVISION پول بگیرن به بازیهای اونا نمره بدن،دیگه نمره بازیهای ایندی و آرکید برام مهم نیست)

بازی The Neverhood برخلاف اون چیزی که انتظار می رفت نه زیاد مورد توجه منتقد ها قرار گرفت و نه فروش خوبی کرد برای همین سازندگانش دیگه این عنوان رو ادامه ندادن. شاید دید هنری این بازی فراتر از دهه نود بود چون اون موقع هنوز به اون شکل صعنت گیمی وجود نداشت.

عجیبه..! واقعا یک بازی معتاد کننده بود..

من the neverhood رو تا یه جاهایی (اوایلش رفتم (اگر اشتباه نکنم) ) بعد گیر کردم

بازی فکر هست به نظرم

به نظرم یکی از قشنگترین بازی ها هست

امیدوارم که جانشینش خوب باشه

july 2014 به نظر میاد بیاد با توجه به تاریخهایی که تو kickstarter داده و pc mac linux
و زده فاقد drm
و تا الان 196000 تا در اورده
به نظر میاد این بازی هم به سطح مورد نظرش برسه
در ضمن فردا Leisure Suit Larry: Reloaded میاد از اون خاطره های فوق قدیمی بازیها هست مال حدود 2 و 5 دهه پیش
بازی ماجرایی و کلیکی
از دستش ندید

کلی خوشحال شدم .امیدوارم دوستان خارجکیمون بتونن کمکی بکنن . فعلا 268 هزار دلار اوکی شده 27 روزم مونده. فکر میکنم برسه 3>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or