Arma III بدون بخش campaign عرضه خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
250px-ARMA_3_box_art.jpg

بازی Arma III که به سبک شوتر نظامی می باشد، امسال بدون بخش campaign عرضه خواهد شد.سازنده این بازی یعنی Bohemia Interactive اعلام کرده است که بخش تک نفره از طریق تهیه سه DLC به صورت رایگان قابل بازی خواهد بود.
اولین قسمت با نام Survive، یک ماه پس از عرضه بازی و دو بخش دیگر با نام های Adapt و Win طی ماه های آینده خواهد آمد.
Arma III با اینکه در ابتدا بخش campaign ندارد بدین معنی نیست که بدون هیچ محتویاتی خواهد بود.هنگام عرضه بازیباز به مناطق the island terrains of Altis 270 km² و Stratis 20 km² ، دوازده ماموریت بخش تک نفره، سه فرقه، 9 بخش چند نفره، ده challenge 20، بیست خودرو و 30 اسلحه دسترسی دارد.همچنین بازی از ماد نیز پشتیبانی می کند.
رئیس پروژه Arma III :
این تصمیم آسانی برای ما نبود.به عنوان خالقین بازی ما علاقه مند به قرار دادن بخش campaign هستیم و به آنهایی که منتظر این بخش هستند میگوییم بابت تاخییر متاسفیم.پس از بحث های فراوانی که پارسال پیرامون افزایش کیفیت داشتیم، درست نبود که همه چیز را ارائه کنیم.پس به جای اینکه کل بازی را به تاخییر بیندازیم، تا زمان عرضه بخش ذکر شده می توانید یک بسته بی نظیر از Arma 3 را تجربه کنید.
Arma III در سومین ربع سال 2013 خواهد آمد.
Gamespot

DayZ Mod FTW :d
Day Z mod همچنان فوق العاده ای داره!نگران نباش. تو E3 که فوق العاده بود نمایشش!
__________________________________________________________________________________________

بعضی از دوستان چنان از نبود بخش کمپین تو بازی مینالن که انگار حالا یک عُمره داره Flash point و Arma می زنند!

یکی از وزنه های سنگین PC همین ARMA III هست.
مظمینن یکی از بازیهای انحصاریه موفق امسال هست
:-/
شماره دوم این بازی رو گرفتم 5 فریم در دقیقه هم بذور میداد
از کرایسیس هم سخت افزار قوی تری میخواست
جدا از اون هم یک بازی معمولی هم زیادیشه بگیم
چتو شد وزنه سنگین:|

:-/
شماره دوم این بازی رو گرفتم 5 فریم در دقیقه هم بذور میداد
از کرایسیس هم سخت افزار قوی تری میخواست
جدا از اون هم یک بازی معمولی هم زیادیشه بگیم
چتو شد وزنه سنگین:|
از این لحاظ که نسخه دوم با این وجود مولتی قوی داشت و فروش خیلی خوبی هم کسب کرد بخصوص که مادش یعنی DayZ هم یه ip جداشده و به زودی عرضه میشه.
تو نمایشگاه E3 امسال هم جز بازیهای محبوب PC شد

اکثر بچه ها که بازی نکردن فکر میکنن که چه مولتی جذابی داره،جذاب هست اما نه برای اونائی که فقط COD یا BF زدن.بازی خیلی ریل هست و خیلی خیلی مولتی هاردکوری داره و اصلا نوب بازی نیست چون خود طرف بعد 15 min بیخیال بازی میشه.کاملا تاکتیکی هست و حتی میشه به عنوان شبیه ساز جنگ ازش نام برد.ازلحاظ سیستم هم برای اجرای خوبش سیستم خیلی قوی میخواد.برا همین میتونه حوصله سر بر باشه برا کسی که از COD و یا BF میاد.هر کی میخواد بخره جوزده نشه و بره مولتیش رو تو یو..یوب ببینه بعد تصمیم بگیره.

نسخه قبلیش رو فکر کنم فقط سازنده هاش تونستن فریم بالای 20 بگیرن!! این یکی هم اگه مثل قبلی اپیک فیل نشه یه بازی متوسطه رو به پایینه نه بیشتر.
نمیدونم شبیه سازی جنگ مولتیش چه شاهکاری از اب دربیاد.

اکثر بچه ها که بازی نکردن فکر میکنن که چه مولتی جذابی داره،جذاب هست اما نه برای اونائی که فقط COD یا BF زدن.بازی خیلی ریل هست و خیلی خیلی مولتی هاردکوری داره و اصلا نوب بازی نیست چون خود طرف بعد 15 min بیخیال بازی میشه.کاملا تاکتیکی هست و حتی میشه به عنوان شبیه ساز جنگ ازش نام برد.ازلحاظ سیستم هم برای اجرای خوبش سیستم خیلی قوی میخواد.برا همین میتونه حوصله سر بر باشه برا کسی که از COD و یا BF میاد.هر کی میخواد بخره جوزده نشه و بره مولتیش رو تو یو..یوب ببینه بعد تصمیم بگیره.
من بازی نکردم ولی چند تا ویدئو از بخش beta بازی دیدم ;بازی خیـــــلی خسته بود8-|
شبیه ساز جنگ؟جنگ این شکلیه؟:|

من بازی نکردم ولی چند تا ویدئو از بخش beta بازی دیدم ;بازی خیـــــلی خسته بود8-|
شبیه ساز جنگ؟جنگ این شکلیه؟:|
منم همینو گفتم که بازی خسته کنندست و بچه ها جوزده نشن.در مورد شبیه ساز جنگی بودنش هم باید بگم آره،فوقالعاده تو ایجاد حس جنگی موفق هست،میتونی از بچه هائی که بازی کردن بپرسی.تو مولتی ، به لطف محیط بزرگ بازی ، طرف برا اینکه یه نفرو اسنایپ کنه شاید 10-20 min وقت بزاره.من خودم چون نسخه قبل رو بازی کردم میگم.اگه وقت کافی پاش گذاشته بشه عنوان لذت بخشی هست وگرنه اصلا طرفش نرین.نسخه قبل هم به لطف DayZ خیلی فروش کرد وگرنه همچین پرفروش هم نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or