Arma 3 برای کنسول‌ها عرضه نمی‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
89945589938402100589.jpg

Bohemia Interactive سازنده Arma 3 شوتر نظامی شبیه ساز تاکتیکال open-world درباره این که بازی چرا برای کنسول‌ها عرضه نخواهد شد می‌گوید.

Joris-Jan van’t Land سرپرست پروژه در پاسخ به درخواست عرضه بازی برای Xbox 360 و PS3 یا کنسول‌ها نسل بعد گفت.
Joris-Jan van’t Land:"
ما برنامه‌ای برای عرضه Arma 3 برای کنسول‌ها نداریم. طراحی بازی جزئی از این دلایل برای عرضه نشدن بازی است. Arma 3 برای PC طراحی و ساخته شده است و پورت مستقیم آن به نظر عادلانه نیست.
تجربه پتانسیل‌های Arma برای کنسول‌ها نیاز به طراحی دوباره بازی برای این پلتفرم‌ها از اول دارد، اون وقت باید بازی از اول برای کنسول‌ها مدنظر گرفته شود."

Joris-Jan van’t Land در پاسخ به اینکه آیا بازی برای کنسول‌های نسل بعد عرضه خواهد شد؟ و آیا dev kits کنسول‌های PS4 و Xbox One را دریافت کرده اند گفت:"
این سوال را پاسخش رو در بالا داده‌ام، به عنوان یک توسعه دهنده ما هم درمورد کنسول‌ها کنجکاو هستیم، ما در حال همکاری با دارندگان این پلتفرم‌ها هستیم، ولی هیچ برنامه‌ای برای عرضه Arma 3 برای کنسول‌های نسل بعد نداریم.

Arma 3 نیمه دوم سال 2013 برای PC از طریق Steam به صورت دیجیتالی عرضه خواهد شد.

منبع:
1
2

این بازی یه سرو گردن بالاتر از رقیبش یعنی " فلش پوینته " . امیدوارم یه روز رو کنسول ببینیمش .
از یه بعد هایی از Battlefield هم یه سرو گردن بالاتر هست .
مگه ARMA چی داره که برای کنسولها هم عرضه شه
یه چیزایی داره که چشم بصیرت میخواد تا دیده بشن :d شما اگر ماد DayZ رو تو Arma 2 بازی کرده باشی معتاد میشی به این بازی . اعلام کردن ماد DayZ هم به صورت Stand Alone عرضه میکنن که خودش یه بازی دیگه هست اصلا :d

از یه بعد هایی از Battlefield هم یه سرو گردن بالاتر هست .
یه چیزایی داره که چشم بصیرت میخواد تا دیده بشن :d شما اگر ماد DayZ رو تو Arma 2 بازی کرده باشی معتاد میشی به این بازی . اعلام کردن ماد DayZ هم به صورت Stand Alone عرضه میکنن که خودش یه بازی دیگه هست اصلا :d
Dayz براي كنسول مياد:d
من حاضرم ١٠٠ ساعت BF بازي كنم تا Arma ، البته سليقه اي هست.

اول که از بازی شنیدم خیلی از بازی خوشم اومد اما وقتی GP Alpha رو دیدم جالب نیومد برام .Cod و BF هنوز جذابیت بیشتری برای من دارند.

اطلا بحس سر این ها نیست !
اصلا بنظر من زشته از واژه ی نوب استفاده کنیم !
شاید یکی فقط واسه تفریح این کار یعنی بازی میکنه اونوقت میاد اینجا شما یک جوی ایجاد کردید که خجالت میکشه از خودش !
لطفا دیگه این واژه رو استفاده نکنید !
بنظر من اگر بحس نوب بودن باشه اگر مردید برید متال گیر پیس والکر پایان اصلیش رو بگیرید باید 30 ساعت پاش وقت بزارید !
:d

اطلا بحس سر این ها نیست !
اصلا بنظر من زشته از واژه ی نوب استفاده کنیم !
شاید یکی فقط واسه تفریح این کار یعنی بازی میکنه اونوقت میاد اینجا شما یک جوی ایجاد کردید که خجالت میکشه از خودش !
لطفا دیگه این واژه رو استفاده نکنید !
بنظر من اگر بحس نوب بودن باشه اگر مردید برید متال گیر پیس والکر پایان اصلیش رو بگیرید باید 30 ساعت پاش وقت بزارید !
:d
بحس یا بحث؟:d

HosseinBrusli ببین من فقط فقط battlefield3 آنلاین میزنم.اصلا وقت خودم صرف بازیهای الکی مثله آرما نمیکنم داداش

در برابر آرما بتلفیلد کاملا الکیه ! با این که خودم عاشق BF ـم ولی یه چیزی بگین بگنجه ، حرفای صد من یه غاز رو میشه همیشه زد .

این بازی یه سرو گردن بالاتر از رقیبش یعنی " فلش پوینته " . امیدوارم یه روز رو کنسول ببینیمش .
Arma رقیبی تو این ژانر نداره! فلش پویینت های اولیه رو هم خوده Bohemia ساخته! در واقع بعد از اینکه امتیاز فلش پوینت به نامه کدمسترز ثبت شد Bohemia با Arma سری فلش پوینت رو ادمه داد! اون Dragon Rising و Red River هم که کدمسترز تحت عنوان فلش پوینت داد قاطی باقالیا هستن!

Arma رقیبی تو این ژانر نداره! فلش پویینت های اولیه رو هم خوده Bohemia ساخته! در واقع بعد از اینکه امتیاز فلش پوینت به نامه کدمسترز ثبت شد Bohemia با Arma سری فلش پوینت رو ادمه داد! اون Dragon Rising و Red River هم که کدمسترز تحت عنوان فلش پوینت داد قاطی باقالیا هستن!
واقعا هیچ وقت فلش پوینت های اولی رو یادم نمیره! تو زمان خودش شاهکار به تمام معنا بودن:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or