سلام
یه دستگاه تبلت Archos 10.1 Internet Tablet بهم هدیه شده که چون کارایی برام نداره قصد فروشش رو دارم.
دستگاه کاملا آکبنده و فقط چون هدیه بوده در همون مجلس باز شده.
مشخصات و کارایی تبلت نسبت به قیمتش فوق العادس و از بعضی جهات از تبلت های روز بازار مثل Galaxy tab سامسونگ برتره.(چون خودم دارم مقایسه میکنم) . دستگاه 1 سال گارانتی داره که از FEB 2012شروع شده.
یک سری از مشخصاتش :
یه دستگاه تبلت Archos 10.1 Internet Tablet بهم هدیه شده که چون کارایی برام نداره قصد فروشش رو دارم.
دستگاه کاملا آکبنده و فقط چون هدیه بوده در همون مجلس باز شده.
مشخصات و کارایی تبلت نسبت به قیمتش فوق العادس و از بعضی جهات از تبلت های روز بازار مثل Galaxy tab سامسونگ برتره.(چون خودم دارم مقایسه میکنم) . دستگاه 1 سال گارانتی داره که از FEB 2012شروع شده.
یک سری از مشخصاتش :
Screen : 10.1 Multi_touch screen
HD video playback
Micro SD card slot
USB interfaces (2 different types)
MINI-HDMI video output port
Screen : 10.1 Multi_touch screen
HD video playback
Micro SD card slot
USB interfaces (2 different types)
MINI-HDMI video output port
سایر مشخصات رو میتونید از سایت سازنده ببینید. دوستان که تو کار تبلت هستند میدونند که این برند داره جای خودش رو خیلی خوب تو بازار تبلت باز میکنه.
یک سری عکس گرفتم که پیوست شده . قیمت رو هم پیشنهادی میزارم اما خواهشا با اسپم من و خودتون رو آزار ندید.
تعویض فقط و فقط با 3DS یا PS:Vita که سر قیمت و بالا و پایین با خریدار مذاکره میشه.
موفق باشید.
یک سری عکس گرفتم که پیوست شده . قیمت رو هم پیشنهادی میزارم اما خواهشا با اسپم من و خودتون رو آزار ندید.
تعویض فقط و فقط با 3DS یا PS:Vita که سر قیمت و بالا و پایین با خریدار مذاکره میشه.
موفق باشید.
Attachments
آخرین ویرایش: