Multi Platform ARC Raiders

سازنده
Embark Studios
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Embark Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1747060199356.png

ARC Raiders، عنوان جدید استودیوی Embark، از زمان معرفی اولیه‌اش توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این بازی که در ابتدا به‌عنوان یک شوتر سوم شخص همکاری (Co-op PvE) معرفی شده بود، مسیر خود را تغییر داده و اکنون به‌عنوان یک شوتر استخراجی PvPvE در دست توسعه است. بیایید نگاهی دقیق‌تر به این عنوان آینده‌نگرانه بیندازیم.

توسعه‌دهنده و پیشینه:Embark Studios، مستقر در استکهلم، توسط کهنه‌کاران صنعت بازی، از جمله پاتریک سودرلوند (Patrick Söderlund)، مدیرعامل سابق DICE و مدیر ارشد طراحی در EA، تأسیس شده است. این تیم با تجربه، نوید یک بازی با کیفیت بالا و گیم‌پلی جذاب را می‌دهد.

تغییر ژانر و گیم‌پلی:مهم‌ترین تغییر در مورد ARC Raiders، چرخش از یک تجربه صرفاً همکاری به یک شوتر استخراجی PvPvE است. در این مدل جدید، بازیکنان در نقش "Raiders" (مهاجمان) از فضا به سطح زمین ویران شده فرود می‌آیند. هدف اصلی آن‌ها جستجو و جمع‌آوری منابع ارزشمند و مبارزه برای بقا در محیطی خصمانه است.

اما چالش فقط محیط و هوش مصنوعی دشمن (ماشین‌های مرگبار ARC) نیست. بازیکنان باید با تیم‌های دیگر بازیکنان نیز برای تصاحب منابع و کنترل مناطق رقابت کنند و در نهایت، با غنائم خود از منطقه خارج شوند (Extract). این ترکیب PvP و PvE، تنش و هیجان بالایی را به گیم‌پلی اضافه می‌کند و نیازمند کار تیمی، استراتژی دقیق و تصمیم‌گیری سریع است.

محیط و داستان:بازی در یک زمین پسا-آخرالزمانی و علمی-تخیلی جریان دارد که توسط ماشین‌های عظیم و متخاصمی به نام ARC تسخیر شده است. این ماشین‌ها تهدید اصلی محیط بازی هستند و بازیکنان باید ضمن جمع‌آوری منابع، با آن‌ها مقابله کنند. جزئیات داستانی عمیق‌تری هنوز منتشر نشده، اما تمرکز اصلی بر بقا، جمع‌آوری منابع و رقابت در این دنیای ویران است.

ویژگی‌های کلیدی:

• ژانر PvPvE: ترکیبی از مبارزه با هوش مصنوعی قدرتمند (ARC) و بازیکنان دیگر.
  • مکانیک استخراج (Extraction): موفقیت در بازی تنها با کشتن دشمنان به دست نمی‌آید، بلکه باید با منابع جمع‌آوری شده زنده از منطقه خارج شوید.
  • فناوری: بازی با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5 توسعه یافته که نویدبخش گرافیک بصری خیره‌کننده و فیزیک پیشرفته است.
  • تمرکز بر تیم: همکاری و هماهنگی تیمی برای موفقیت در مقابل تهدیدات ARC و تیم‌های رقیب ضروری است.
پلتفرم‌ها و تاریخ انتشار:ARC Raiders برای عرضه روی پلتفرم‌های PC (از طریق Steam و Epic Games Store)، پلی‌استیشن 5 و ایکس‌باکس سری X/S برنامه‌ریزی شده است. تاریخ انتشار دقیق بازی هنوز مشخص نیست، اما استودیو Embark به طور فعال در حال برگزاری تست‌های آلفا و بتا برای بهبود بازی قبل از عرضه نهایی است.

آخرین ویرایش:
خوب دوستان منم بعد از کلی کلنجار رفتن با دی ان اس و غیره بالاخره با الیت پینگ وصل شدم.
دوستانی که بازی کردن میدونن بازی چه جواهریه اما اونایی که هنوز دو دل هستن و یا تردید دارن باید بگم منی که انلاین باز نیستم رو جذب کرد و این چند روز رو پشت سر هم دارم بازی میکنم.
من تا حالا extraction shooter بازی نکرده بودم و این بازی کاری کرد که این سبک واسه من بیاد جزو سبک های مورد علاقه ام.
اولش فکر کردم بازی فقط بی هدف میپری تو مپ و چرخ میزنی اما متوجه شدم یک سیستم کوئست داستانی داره که انگیزه بده برای چرخیدن تو مپ های بازی.
گرافیک و صداگذاری هم که فوق العاده است مخصوصا صداگذاری ماشین ها (منظورم arc هاست ) و همچنین صدای سلاح های بازی که چه از نزدیک و چه از دور خیلی گوش نوازه.
خلاصه که اگه به این سبک علاقه دارید قطعا بازی رو تهیه کنید .
اما جا داره یک تشکر از سازنده مشتی بازی بکنم که بی منت رو استیم واسه بازی فمیلی شیر گذاشتن که یکی از دوستان فمیلی پویان عزیز بازی رو خرید و من هم از خدا خواسته دارم بازی میکنم.
یعنی خودتون و دوستتون با یه نسخه از گیم ، همزمان آنلاین بازی میکنید ؟ چون یادمه استیم این اجازه رو نمیداد

جالبه تا حالا ندیدم کسی از UI بازی تعریف کنه، یکی از تمیزترین و ساده ترین رابطه های کاربری رو داره! حتی توضیح میده واسه هر آیتم که کجا میتونی پیداش کنی! یکی از عواملی هست که کسایی که با این سبک آشنا نیستن راحت تر باهاش ارتباط برقرار میکنن.

جالبه تا حالا ندیدم کسی از UI بازی تعریف کنه، یکی از تمیزترین و ساده ترین رابطه های کاربری رو داره! حتی توضیح میده واسه هر آیتم که کجا میتونی پیداش کنی! یکی از عواملی هست که کسایی که با این سبک آشنا نیستن راحت تر باهاش ارتباط برقرار میکنن.
به نظرم یه چیزه جالب دیگه این dont shoot me گفتن هست و توی اکثر مواقع جواب میده ، من یه بار با ۳ نفر دیگه کنار هم اکسترکت کردیم:D

یعنی خودتون و دوستتون با یه نسخه از گیم ، همزمان آنلاین بازی میکنید ؟ چون یادمه استیم این اجازه رو نمیداد
همزمان که نه ، نوبتی بازی می کنیم. اره قانون استیم اینه که به هر تعداد نسخه از یک بازی که تو فمیلی هست همون تعداد هم می توانند همزمان بازی کنند.
به نظرم یه چیزه جالب دیگه این dont shoot me گفتن هست و توی اکثر مواقع جواب میده ، من یه بار با ۳ نفر دیگه کنار هم اکسترکت کردیم:D
اره خیلی باحاله . من تا الان بیشتر بازی رو سولو رفتم فقط یک بار یک نامردی زد و من رو کشت ولی بقیه تا حالا کاری نداشتند و همه واسه خودشون بازی میکنند. ولی وقتی اسکواد بری قضیه فرق میکنه و تیم ها به هم حمله می کنند. انگار یک قانون نانوشته بین بازیکنا هست که سولو فقط pve ولی اسکواد pvpve .

• Like
Reactions: Arash-S212
الان شما خودتون چجوری استفاده میکنید؟ روی pc هستید؟
بله ، وصل شدنش کمی فرق داره با برنامه های دیگه ، اول اشتراک میگیرید ، توی اشتراک مینویسه به کدوم سرور وصل شید مثلا برای من زده روتینگ ۷ ترکیه ، برنامه دانلود میکنید ، اشتراکی که گرفتید یه فایل زیپ شده داره اونو دانلود میکنید و import میکنید روی برنامه و وصل میشید ، میتونید تست بگیرید یک ماهه میده ۱ گیگ

• Like
Reactions: NERO 7
بله ، وصل شدنش کمی فرق داره با برنامه های دیگه ، اول اشتراک میگیرید ، توی اشتراک مینویسه به کدوم سرور وصل شید مثلا برای من زده روتینگ ۷ ترکیه ، برنامه دانلود میکنید ، اشتراکی که گرفتید یه فایل زیپ شده داره اونو دانلود میکنید و import میکنید روی برنامه و وصل میشید ، میتونید تست بگیرید یک ماهه میده ۱ گیگ
من تا حالا محل سگ به بازياى انلاين مخصوصا اكستركشن شوتر نميدادم اصلا نميخاستم بدونم چيه چطوريه اين سبكى اولين بار دارم بازى ميكنم نزديك ٤٠ ساعته و كيف ميكنم حسابى يعنى الان تمام اكستركشن شوترا اينجورين يا اين از همشون بهتره ك هاينطورى حال ميده بنظرت

من تا حالا محل سگ به بازياى انلاين مخصوصا اكستركشن شوتر نميدادم اصلا نميخاستم بدونم چيه چطوريه اين سبكى اولين بار دارم بازى ميكنم نزديك ٤٠ ساعته و كيف ميكنم حسابى يعنى الان تمام اكستركشن شوترا اينجورين يا اين از همشون بهتره ك هاينطورى حال ميده بنظرت
بله کلیات arc شبیه به تارکو یا arena هست ، اگر با این حال کردید قطعا با اونا هم حال میکنید ، البته در جزییات تفاوت های زیادی دارن ، من همیشه اولویت گیمم آنلاین بازی کردن بوده قبلا dota , bf ، cod و ... خیلی بازی میکردم اما الان برام به شدت خسته کننده و حوصله سرور شده اما اینجور بازیا رو دوست دارم ، چرا؟ چون عاشق گشت گذار کردنم ، آیتم جمع کنم ، pvp کنم ، ماموریت انجام بدم ، آیتم خرید و فروش کنم ، آیتم بسازم ، و همیشه ترس مردن و از دست دادن loot امو داشته باشم :D حالا شاید عجیب باشه اما این استرسی که وقتی تا خِرتناق لوت کردم و ترس از دست دادنشون رو دارم خیلی دوست دارم و تجربه قشنگی هست:D

سلام عزیزان دل، من رو کنسول پلی میدم امروز گرفتم گیم رو و خیلی خوشم‌ اومد اما سر کانکت شدن دهنم داره سرویس میشه.
بهترین راه حل چیه؟
و اینکه کسی دلش یه پلیر خیلی چیل تو اسکوادش نمیخواد؟

سلام عزیزان دل، من رو کنسول پلی میدم امروز گرفتم گیم رو و خیلی خوشم‌ اومد اما سر کانکت شدن دهنم داره سرویس میشه.
بهترین راه حل چیه؟
و اینکه کسی دلش یه پلیر خیلی چیل تو اسکوادش نمیخواد؟
من سر اینکه فهمیدم مشکل کانکشن داره از بیخ بیخیالش شدم وگرنه داشتم میخریدم اکانتش رو

من سر اینکه فهمیدم مشکل کانکشن داره از بیخ بیخیالش شدم وگرنه داشتم میخریدم اکانتش رو
دردسر داره یکم ولی حوصله داشته باشی میتونی پلی بدی. من یکی دو ساعت بازی کردم به مشکل خاصی نخوردم داخل بازی ولی سر کانکت شدن اذیت میکنه یکم.

دردسر داره یکم ولی حوصله داشته باشی میتونی پلی بدی. من یکی دو ساعت بازی کردم به مشکل خاصی نخوردم داخل بازی ولی سر کانکت شدن اذیت میکنه یکم.
با کدوم isp?

مول زمان ایپکس لجنده که هی باید کانکت میزدی تا اخرش وصل شه؟

با کدوم isp?

مول زمان ایپکس لجنده که هی باید کانکت میزدی تا اخرش وصل شه؟
فیبر نوری مخابرات.
با لپ تاپ به گادپینگ کانکت میشم، بعد شیر میکنمش رو کنسول.
از هر ۱۰ بار امکان داره ۲-۳ بار گیم بالا نیاد، ولی وقتی وارد منو گیم بشه دیگه مشکلی نداره و میتونی هر کاری بخوای بکنی.
داخل مچ هم تو اون ۲ ساعتی که من بازی کردم مشکلی نبود.
پینگ ایده آل نیست ولی قابل بازی کردن بود.
من چون خیلی دلم میخواست تجربه کنمش و روی pc بهم performance خوبی نمیداد تصمیم گرفتم بگیرمش و اگرنه من اصلا با دسته نمیتونم گیم شوتر پلی بدم.

• Like
Reactions: NERO 7
یکی دو مچ دیدم داخل یوتوب دیدم. بنظر باحال میومد خصوصا سوم شخص هم هست ولی خب باید یه رفیق پایه حداقل داشته باشید . من خیلی بیشتر از کالاف و بتلفیلد جذبم کرد .شراد هم که گیمر خفنیه گفته برای گوتی رای بدین به این گیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or