Apple i-Phone 4 | White

M.E.E.L.A.D

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام دوستان عزیز

من یک گوشی اپل4 سفید با مشخصات زیر دارم:

**فروخته شد**

Internal Memory: 16 GB
Bundle:
Apple Original Earphone
Apple needle
USB Cable
White Plug

لازم به ذکر است که این گوشی کمتر از یک هفته است که از آلمان خریداری شده و 100% نو هست .
ای او.اس 5 روش نصب شده jail break نشده و آپدیت کامل میباشد.

دوستان باید بهتر بدونن که سفارش اروپا با سفارش آسیا متفاوته
روشن ترین تفاوتش اینه که earphone در پک آسیایی نیست یا شاید تو ایران بر میدارن متاسفانه

خلاصه بسیار تمیزه و هیچ گونه خط و خشی هم نداره یعنی اصلا روش خط نمیوفته.

قیمت برای فروش: 745T

پیشاپیش از خریدار محترم سپاسگزارم.

Here's It's PiX:

http://up6.iranblog.com/images/1klifdaw603v4kki3h45.jpg
http://up6.iranblog.com/images/6fgkmr8fmwntqa0php.jpg
http://up6.iranblog.com/images/715huhrsi1upct6podyf.jpg
http://up5.iranblog.com/images/3heo4wnyrp22vhennx.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
دوست عزیز 32 مشکی بسیار تمیز سفارش اروپا جلبرک شده رو داره میده 700
بهتر نی یکم رو قیمتتون دقت کنید؟
بنده خریدارم منتها به قیمت واقعی.

شاید اون گوشی 1 سال با تمام وجود ازش استفاده شده باشه

گوشی که من واسه فروش گذاشتم 2 هفته نیست خریداری شده

به نظر شما تفاوتی بین این دو نباید باشه

در ضمن همه میدونن که اگر گوشی 32 جیل برم شده بسیار تمیز 700 تومان وجود داشته باشه حتما یه مشکلی داره فقط ظاهر مهم نیست.

شاید اون گوشی 1 سال با تمام وجود ازش استفاده شده باشه

گوشی که من واسه فروش گذاشتم 2 هفته نیست خریداری شده

به نظر شما تفاوتی بین این دو نباید باشه

در ضمن همه میدونن که اگر گوشی 32 جیل برم شده بسیار تمیز 700 تومان وجود داشته باشه حتما یه مشکلی داره فقط ظاهر مهم نیست.
دوست عزیز دست 2 بودن ربطی به 2 هفته خریدن یا 1 سال خریدن نیست......دسته 2 دسته دوم هستش........شما کافیه یک سر به علاالدین یا بازار موبایل بزنید ببینید به شما چه قیمتی میدن........من خودم تو علاالدینم اگه خواستی بیا برو تو هر مغازه که خواستی هر قیمتی دادن من همون قیمت برمیدارم.......با جمله قرمز هم مخالفم............اگه موافق بودی بهم پ.خ بده که بیای پیشم.........

دوست عزیز
بنده نمیخوام بازار گرمی کنم
سایت گوشی آیفون رو اکثرا میشناسن و اونجا چندین مورد گذاشتن برافروش
اتفاقا هیچ کدوم بیشتر از 2 ماه کار نکرده بودن یکیشون هم از کانادا آورده و کاملا آک هست
24 ساعت تست هم میدن
حالا خودتون میدونید
من همینجوری گوشی خریدم و هیچ مشکلی نداشت
سفید برا خواهرم میخوام
من خودم چند وقت پیش خریدم 700

دوست عزیز دست 2 بودن ربطی به 2 هفته خریدن یا 1 سال خریدن نیست......دسته 2 دسته دوم هستش........شما کافیه یک سر به علاالدین یا بازار موبایل بزنید ببینید به شما چه قیمتی میدن........من خودم تو علاالدینم اگه خواستی بیا برو تو هر مغازه که خواستی هر قیمتی دادن من همون قیمت برمیدارم.......با جمله قرمز هم مخالفم............اگه موافق بودی بهم پ.خ بده که بیای پیشم.........
کی گفته فرقی نداره؟ من نمیدونم قیمت ایشون منصفانه هست یا نه اما اینی که شما میگی و این قانونی که میگی دست دوم دست دومه یه قانونیه که بازاریا واسه سودشون بکار میبرن اما خودشون اگه همین گوشی این آقا رو بخرن میندازن تو جعبه به یه ساده ای جای نو میفروشن!( البته بگم منظورم بعضیاشون هست به شما بر نخوره!!) تابلو که قیمت واقعی این گوشی اونی نیست که تو علائدین میزارن رو این گوشی، قیمتش اونیه که همین گوشی رو بعد از خریدن چند میفروشن :d یه بازاری واسه اینکه سود همیشه قیمت پایینی میگه تا بعد بکشه روش !!!! بابا گوشیه این آقا فقط یه هفته کار کرده پاره آجرش نکنید :))

آخرین ویرایش:
قربون آدم چیز فهم
من گوشیمو به مصرف کننده می فروشم نه به مغازه دار

مغازه دار محترم میخواد سود کنه اونم زیاد که پول رفت و برگشت دوبی ازش در بیاد
عادلانه نیست.

کی گفته فرقی نداره؟ من نمیدونم قیمت ایشون منصفانه هست یا نه اما اینی که شما میگی و این قانونی که میگی دست دوم دست دومه یه قانونیه که بازاریا واسه سودشون بکار میبرن اما خودشون اگه همین گوشی این آقا رو بخرن میندازن تو جعبه به یه ساده ای جای نو میفروشن!( البته بگم منظورم بعضیاشون هست به شما بر نخوره!!) تابلو که قیمت واقعی این گوشی اونی نیست که تو علائدین میزارن رو این گوشی، قیمتش اونیه که همین گوشی رو بعد از خریدن چند میفروشن :d یه بازاری واسه اینکه سود همیشه قیمت پایینی میگه تا بعد بکشه روش !!!! بابا گوشیه این آقا فقط یه هفته کار کرده پاره آجرش نکنید :))
ایشالا که بخرن.........نه بابا اصلا به من ربطی نداره.........اما خوب آخه وقتی کسی با این قیمت نمیخره برا چی دست دست کنه آدم....قیمت 4S تا چند وقت دیگه که بیاد پایین باور کنین همین رو 650 بیشتر برنمیدارن.......وگرنه برا من که فرقی نداره ایشون بفروشه یا نه.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or