Apple علاقه‌ای به ورود در صنعت کنسول‌های خانگی ندارد

.Evanescence.

کاربر سایت
tim-cook.jpg

چند وقت پیش خبری مبنی بر وارد شدن شرکت Apple به صنعت کنسول‌های خانگی منتشر شد اما حال این خبر کاملا تکذیب می‌شود.

رییس ارشد شرکت Apple آقای Tim Cook اعلام کرد این شرکت هیچ علاقه‌ای به ورود در بازار کنسول‌ها ندارد.

او گفت: "بازی‌ کردن کمی تکامل یافته است. بیشتر مردم با دستگاه‌های قابل حمل به بازی می‌پردازند. جایی است که شاید ما در آینده به سراغش برویم، خواهیم دید."

او ادامه داد: "مشتریان عاشق بازی هستند، من علاقه‌ای به ورود به دنیای بازی‌ها و بخشی از کنسول‌ها بودن ندارم. اما Apple در حال حاضر یک بازیکن بزرگ است و چیزهایی که در آینده باعث بزرگتر شدن آن خواهند شد."

بازی‌سنتر | اخبار | Apple علاقه‌ای به ورود در صنعت کنسول‌های خانگی ندارد

یک لحظه فکر کنید Apple با این ثروتی که داره با Valve قرار داد میبست و Half Life و Portal و کلا تمام بازیهای این شرکتو انحصاری خودش میکرد اونوقت شما همچین حرفی میزدید؟
بازی یه مشت بچه وارد یه تاپیک شدن
البته نمی دونم سنم برسه که بخوام جواب بدم یا نه ولی به هر حال ماکروسافت زمانی وارد کنسول ها شد که به معنای واقعی یک غول بود . ارزش اون موقع ماکروسافت از ارزش فعلی اپل بیشتر نبوده باشه کمتر نبود .
این طور که شما فکر می کنی ماکروسافت اصلا می رفت ea و نینتندو رو با هم می خرید می زد تنگ هم ، می شد یک غول !!!
یادمه یه مصاحبه از مسئولین ماکروسافت خوندم که طرف می گفت اول ماکروسافت می خواسته که نینتندو رو بخره ولی وقتی با مدیران ارشد صحبت کردن مخالفت شده چون که این کار نه تنها کمکی به ماکروسافت نمی کرد بلکه باعث می شد نینتندو خریداری شده هم ورشکست بشه .
این طور نیست که یک شبه اپل بره یه والو رو بخره بعدش دیگه همه چی اوکی . ما که بچه ایم ولی باور کن نمیشه ! ;)

البته نمی دونم سنم برسه که بخوام جواب بدم یا نه ولی به هر حال ماکروسافت زمانی وارد کنسول ها شد که به معنای واقعی یک غول بود . ارزش اون موقع ماکروسافت از ارزش فعلی اپل بیشتر نبوده باشه کمتر نبود .
این طور که شما فکر می کنی ماکروسافت اصلا می رفت ea و نینتندو رو با هم می خرید می زد تنگ هم ، می شد یک غول !!!
یادمه یه مصاحبه از مسئولین ماکروسافت خوندم که طرف می گفت اول ماکروسافت می خواسته که نینتندو رو بخره ولی وقتی با مدیران ارشد صحبت کردن مخالفت شده چون که این کار نه تنها کمکی به ماکروسافت نمی کرد بلکه باعث می شد نینتندو خریداری شده هم ورشکست بشه .
این طور نیست که یک شبه اپل بره یه والو رو بخره بعدش دیگه همه چی اوکی . ما که بچه ایم ولی باور کن نمیشه ! ;)
به خاطر اینکه مایکروسافت حاضر نیست پول اضافی بده
فکر میکنی برای چی تعداد بازی ها انحصاری مایکرو کمه یا چه تعداد بازی انحصاری از استدیو های مستقل داره؟
به این دلیل که مایکروسافت حاضر نیست اینجور هزینه کنه
میاد سرمایه شو رو همون تعداد بازی انحصاریش خرج میکنه و یه بازی میده که ملت باهاش برای چندین ماه یا حتی سال سرگرم شن
حالا موضوع بالا رو برای چی گفتم
برای مثال بازی آنچارتد با اینکه تو بخش کمپین بسیار زیبا و سرگرم کنندست اما مولتیش به هیلو و گیرز میرسه؟
سونی یه اشکالی داره اینه که بیشتر بازی های انحصاریش فقط در بخش سینگل موفق اند
برای چی بازی های مایکرو فروشش بیشتره؟
فروش CoD?
به دلیل داشتن مولتی پلیر جذاب و زیبا
حالا Apple چون وسط اوج گرفتن 3 شرکت دیگه بخواد وارد شه مجبور سرمایه زیادی رو صرف اینجور بازیها کنه که طرفدار بیشتری دارن
هر کسی و چیزی قیمتی داره
یه استدیو وقتی میبینه کسی داره پولی رو بهش پیشنهاد میکنه که شاید 5 برابر سود فروش بازیشه میاد به طرفداراش فکر کنه؟

وارد شدن به دنياي كنسول هاي خانگي مگه الكي نسل قبلو يادتون رفته نينتندو سر گيم كيوب و ماكروسافت سر ايكس باكس چقدر ضرر كردن با اينكه هر دوتاشون هم كنسولشون قويتر از ps 2 بود هم بازي هاي انحصاري خوبي داشتن با اينكه هر دو تاشون غولاي بزرگي بودن باسه خودشون .حالا apple چون درآمدش خيلي بالاست بايد كنسول بزنه خواب ديده خير باشه:d

فعلا تکذیب کردن تا دست زیاد نشه... مثلا سامسونگ کنسول بده.... یا htc....

وای چه صحنه ی ترسناکی !!
اگر یه روز در آینده تعداد کنسولها اینقدر زیاد بشه که میشه ! تنها کسی که ضرر میکنه این وسط من و شمای گیمر هستیم. همین الان که 3 تا کنسول هستند من اگه یکیشون رو داشته باشم به شدت میرم تو کف انحصاریهای بقیه ی کنسولها. حالا فکر کنید یه زمانی بشن 8 تا کنسول !!

سمت و سوی حرفام با هیچکس نیست ولی بیاید واقع بین باشیم و از روی احساسات یا اعتقادات شخصیمون به یه مسئله نگاه نکنیم.
همه ی دوستان اطلاع دارند که شرکت اپل چه در سال 2007 که آیفون رو معرفی کرد و چه در سال 2010 که از آیپد رونمایی کرد در هر دو شاخه ی
موبایل و تبلت چه طوفانی به پاکرد و در واقع این شرکت بود که اقبال عمومی نسبت به این دستگاهارو افزایش داد پس با توجه به تجربیات گذشته میتونیم نتیجه بگیریم که اگر روزی این شرکت بخواد وارد صنعت بازیسازی بشه به احتمال زیاد
استانداردهای جدیدی رو وارد این صنعت میکنه.
از طرف دیگه بعضا از بچه ها از قیمت ها و انحصارطلبی اپل شکایت دارن.
باید خدمت این دوستان هم ارز کنم شما یه هر میزان که هزینه بکنید همونقدر هم استفاده میکنید یا به زبون ساده تر
هرچقدر پول بدید آش میخورید البته من قبول دارم که یک مقداری از قیمت ها بخصوص در کشور ما کاذبه که مشکل خودمونه نه اپل.
در مورد انحصارطلبی هم من تا حدودی با بچه ها موافقم ولی باید این رو هم در نظر داشت که به واسته ی همین انحصارطلبیه
که برنامه ها و بازی های دستگاهای این شرکت از این کیفیت بالا در برابر رقباشون برخوردارن و صد البته سیستم عامل این اپل به نسبت بقیه ی سیستم عامل ها چه در رایانه های خونگی و چه در بقیه دستگاهاشون از مشکلات کمتری در مقابله با ویروس ها و برنامه های مضر رنج میبرن.
در هر صورت به طور قطع میتونم بگه که ورود این شرکت به نفع صنعت بازیه و باعث افزایش سطح کیفی و استانداردها میشه.

دوست عزیز از این خبر ها نیست تو صنعت گیم با یک ایده چنان بالا میری با ایده دیگه چنان با سر میخوری زمین که ندونی از کجا خوردی .

این صنعت اصلا هیچیش مشخص نیست از طرفی جنس با قیمت مناسب میخوان از طرف دیگه کارایی بالاییی داشته باشه از طرف دیگه ایده جدیدی هم باشه این صنعت اینجوریه .

اصلا نمیشه گفت چون فلانی خیلی خوبه یا خوب بوده بازم خوب میمونه .

الان ما ماکروسافت رو داریم که کنسول اولش با شکست بدی مواجه شد از طرف دیگه شرکت موفقی مثل سگا به زمین گرم خورد از طرف دیگه همین نسل نینتندو رو داریم با یک ایده جدید کلی مشتری جذب کرد از طرف دیگه ماکروسافت رو داریم که این نسل واقعا عالی بوده از طرف دیگه سونی رو داریم که بر عکس 2 نسل قبل به اندازه نامش نبوده .

میبینی که این وسط هیچی مشخص نیست .

از طرف دیگه VITA تو کنسول های دستی بازی هستش از طرف دیگه 3DS . که با وجود اون همه کاراریی و عالی بودن فقط به خاطر قیمت VITA با بازخورد خوبی روبه رو نشده .

از طرف دیگه میبینی با وجود این که باز نینتندو خلاقیت نشون داده با کنسول جدیدش موقع E3 2011 و رونمایی از کنسولش سهام شرکت سقوط میکنه .

میبینی که این وسط هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست .

اين يه چيز ثابت شدست كه افزايش رقيب و دست توي يه صنعت هم به نفع اون صنعته و هم به نفع مصرف كننده و اپل هم ثابت كرده كه هم شركت خوبيه هم رقيب گردن كلفتيه
پس ما نبايد نسبت به اين مسئله جبهه گيري كنيم.

رفتگر سر کوچه پولاش رو جمع میکنه یه apple میخره و بازی میکنه باهاش. در صورتی که حتی نمی دونه xbox چیه!!
از نظر انترتیمنت و گیم بخوای حساب کنی خوب اپل داره قشر زیادی از کژوال هارو پوشش میده!! جمع کردن کسایی که تفننی بازی میکنن با کسایی که به صورت حرفه ای بازی میکنن خیلی فرق داره!!

ببین من میگم اپل هم غیر مستقیم با دنیایی گیم سرو کار داره به این چیزهایی که نشونت دادم باید وسیله های در دنیا باشن که بتونن همه قشر رو پوشش بدن ولی دارم از یه دید یه مقایسه میکنم شمایی اپل رو فقط می کوبید .
قیمت دستگاههای بازی از ایپاد گرون تره و هزینه بازی هاشم بیشتره بیشتر خوب این عامل باعث میشه فروش عنوان ها و کنسول ها تغییر کنه
انشالله از اون دسته اندروید باز های کور کورانه نباشی چشاشونو بستن فقط میگن اپل بده اپل بده

هیچ وقت نیا تعداد بازی های یه سیستم عامل که برای اسمارت فون و تبلت ه و با کنسول مقایسه کن.بازی ساختن برای IOS خیلی کم خرجه و هرکسی که بتونه بازی میسازه.ولی یه کنسول مثل PSP و DS ساختن بازی براش خرج داره.هر کسی نمیتونه براش بازی بسازه.تو هیچ وقت نمیتونی با یه تیم تک نفره برای PSP بازی بسازی ولی برای IOS چرا!میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or