Multi Platform Apex Legends

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
February 2019
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___media.contentapi.ea.com_content_dam_apex-legends_images_2019_01_apex-featured-image-16...jpg

سازنده:Respawn Entertainment
ناشر:EA
تاریخ انتشار:2/4/2019
سبک : Battle royale

Apex Legends عنوانی F2P در سبک Battle Royale و تیمی از سری Titanfall است که توسط Respawn Entertainment سازندگان سابق Call of Duty ساخته شده و بر روی پلتفرم های PS4.Xbox one.PC عرضه شده است . بازی دارای شخصیت (Legend) های مختلف است که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند .

آخرین ویرایش:
اون عکسی که دوستمون گذاشته در مورد تحریم مربوط به بازی apex legend نیست، اگه هست لطفا لینک بدید به جای عکس، بعضی کشورهای دیگه هم مشکل دارن

تو فروم ea دنبال راه حل بودم که این پستو دیدم
دوستان کسی جای نمیشناسه پروکسی بگیرم برا ps4?

من لینک پیدا کردم برای خوده بازی Apex legends خبر بسیار بد اینکه کاملا هیلتر برای ما

دوستان بدنباله vpn - proxy اینا باشید که اونم ping میبره بالا [-( برای ps4 این خبر رسمیه این دوستمون گذاشته! درسته این بازی برای ما هیلتره !!!!!!!!!!!!! واقعا متاسفم...:-<

At the moment it's not possible to access the game from Iran as we are acting in compliance with US embargoes and sanctions laws

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milahi
من لینک پیدا کردم برای خوده بازی Apex legends خبر بسیار بد اینکه کاملا هیلتر برای ما

دوستان بدنباله vpn - proxy اینا باشید که اونم ping میبره بالا [-( برای ps4 این خبر رسمیه این دوستمون گذاشته! درسته این بازی برای ما هیلتره !!!!!!!!!!!!! واقعا متاسفم...:-<

At the moment it's not possible to access the game from Iran as we are acting in compliance with US embargoes and sanctions laws
جالب اینه تو بازی وقتی سرور فرانکفورت انتخاب کردم رفت تو منو استارت زدم تو لودینگ تایم اوت داد

من با قندشکن انگلیس وارد بازی میتونم بشم اما بازم بینش از منو پرت شدن بیرون یا از بازی افتادن بیرون یا وصل نشدن داره
روز اول بازی هم بدون قندشکن به سختی ۲ دست تونستم بازی کنم

با پشتیبانیش نمیشه حرف زد بهشون بگیم چه مرگش بازی ؟
دردش اینه که بازی رایگانه و تنها روش پول در آوردن EA از راه microtranactio هستش و ماهم تحریم مسائل مالی هستیم و اونا نمیان این همه پلیر ایرانی رو ساپورت کنن وقتی فقط هزینه ایجاد میکنن براشون،بعد میان تحریم آمریکارو بهونه میکنن!

دردش اینه که بازی رایگانه و تنها روش پول در آوردن EA از راه microtranactio هستش و ماهم تحریم مسائل مالی هستیم و اونا نمیان این همه پلیر ایرانی رو ساپورت کنن وقتی فقط هزینه ایجاد میکنن براشون،بعد میان تحریم آمریکارو بهونه میکنن!
الان مشکل از طرف ea یا ایر ان؟

همین الان Apex Legends خبر داده که ما میدونیم PC بازها مشکلاتی دارن بعد من دیدم از آمریکا دارن اعتراض میکنن که ما به سرورا وصل نمیشیم !!!!!!!!!!!

خیلیای دیگم نوشتن ما Erorr timed out servers میگیریم همین اروری که ماها در ایران میگیریم --- دیگه من واقعا نمیدونم هیلتر برای ما یا نه کل دنیا سراسریه !!!!!!!!!

چنتای دیگم سمت کشور ما پیغام گذاشتن سرورا PS4 - Xbox وصل نمیشیم

باید صبر کنیم ببینیم چه میکنن

• Like
Reactions: porfesor
دوستان لینک پشتیبانی ea رو گذاشتن که گفتن بازی برای ایران تحریم هست، البته در کل سرورها مشکل هم دارن اما احتمال بسیار زیاد حتی اگه مشکل سرورها حل بشه باز ما نتونیم بازی کنیم بدون تغییر آی پی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or