Multi Platform Apex Legends

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
February 2019
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___media.contentapi.ea.com_content_dam_apex-legends_images_2019_01_apex-featured-image-16...jpg

سازنده:Respawn Entertainment
ناشر:EA
تاریخ انتشار:2/4/2019
سبک : Battle royale

Apex Legends عنوانی F2P در سبک Battle Royale و تیمی از سری Titanfall است که توسط Respawn Entertainment سازندگان سابق Call of Duty ساخته شده و بر روی پلتفرم های PS4.Xbox one.PC عرضه شده است . بازی دارای شخصیت (Legend) های مختلف است که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند .

آخرین ویرایش:
بنظرم برو ace combat 7 دانلود کن

Sent from my G3112 using Tapatalk
پول خرید ندارم.
فری هرچی هست میخوام دانلود کنم :D
اگه رو پیسی هستی که کرک شده اگه هم نیستی که عیب نداره حالا پول دستت میاد ⁦

Sent from my G3112 using Tapatalk
پول هست فعلا قصد خرید ندارم نت مونده میسوزه گفتم توی استور PSN اگه چیز درد بخوری هست بزنم دانلود شه.

• Like
Reactions: Mahdi444
دوستان عزیزی که مثل بنده نمیتونن وصل بشن روی PS4 از این روش استفاده بکنن شاید تونستن
من قبل از آپدیت با کریو میتونستم یکم وصل بشم ولی بعد از آپدیت به کل قطع شد
دیروز دنبال راه حل بودم به این ویدئو برخوردم انجام دادم و خداییش با سرعت خوب الآن میتونم بازی کنم. پینگ تقریبا بین 80 تا 120 متغیره ولی خیلی بد هم نیست

سرویس کاهش پینگ هم از همون پینگ هینت که داخل ویدئو گفت اسفاده کردم
خوبیش به اینه که نیازی به V.P..N متفرقه نیست و 10 دقیقه هم تست داره میتونید آزمایش کنید اگر جواب داد بگیرید منتها پولیه دیگه (از برکات زندگی در ایرانه :)) و همچنین برنامه ای که براش ساختن خداییش خیلی راحته چندتا کلیک راحت وصل میشی
برای من که جواب داد (ISP من صبانت هست - روی شاتل هم تست کردم جواب داد)

• Like
Reactions: esm nadaram
دوستان عزیزی که مثل بنده نمیتونن وصل بشن روی PS4 از این روش استفاده بکنن شاید تونستن
من قبل از آپدیت با کریو میتونستم یکم وصل بشم ولی بعد از آپدیت به کل قطع شد
دیروز دنبال راه حل بودم به این ویدئو برخوردم انجام دادم و خداییش با سرعت خوب الآن میتونم بازی کنم. پینگ تقریبا بین 80 تا 120 متغیره ولی خیلی بد هم نیست

سرویس کاهش پینگ هم از همون پینگ هینت که داخل ویدئو گفت اسفاده کردم
خوبیش به اینه که نیازی به V.P..N متفرقه نیست و 10 دقیقه هم تست داره میتونید آزمایش کنید اگر جواب داد بگیرید منتها پولیه دیگه (از برکات زندگی در ایرانه :)) و همچنین برنامه ای که براش ساختن خداییش خیلی راحته چندتا کلیک راحت وصل میشی
برای من که جواب داد (ISP من صبانت هست - روی شاتل هم تست کردم جواب داد)
این پینگ هینت من گرفتم و متاسفانه اصلا خوب نیست
پینگم رو کاهش میده ولی هر چند دقیقه پینگ میره بالای 1000 و تایم اوت زیاد میده

این پینگ هینت من گرفتم و متاسفانه اصلا خوب نیست
پینگم رو کاهش میده ولی هر چند دقیقه پینگ میره بالای 1000 و تایم اوت زیاد میده
والا من که همچین تجربه ای نداشتم شاید به ISP هم مرتبط باشه ...
البته موقع اتصال خود برنامه اطلاعیه میده که فعلا با Apex مشکل داره و تحت بررسی هست :-??

والا من که همچین تجربه ای نداشتم شاید به ISP هم مرتبط باشه ...
البته موقع اتصال خود برنامه اطلاعیه میده که فعلا با Apex مشکل داره و تحت بررسی هست :-??
همین دیشب گذاشتم با نت مخابرات تست کردم و وحشتناک نوسان پینگ داشت
درصورتی که با V@N اصلا همچین مشکلی نداشتم
اگر زمان زیادیه که شما ازش استفاده میکنید و نوسان پینگ نداشتید پس شاید با نت من اوکی نباشه

همین دیشب گذاشتم با نت مخابرات تست کردم و وحشتناک نوسان پینگ داشت
درصورتی که با V@N اصلا همچین مشکلی نداشتم
اگر زمان زیادیه که شما ازش استفاده میکنید و نوسان پینگ نداشتید پس شاید با نت من اوکی نباشه
اینترنت مخابرات که خداییش خیلی ناجوره - با اینترنت گوشیت تست کن
من الآن با V.P..N اصلا نمیتونم وصل بشم. همه مدلش رو هم تست کردم. کریو، سیسکو، PPTP ، L2TP ... هیچکدوم برای من جواب نمیده
والا من 2 روزه دارم استفاده میکنم همچین مدت زیادی هم نیست ولی خب خداروشکر این 2 روز خوب بوده

یه آپدیت ۱۵۰ مگی دیگه هم امروز اومده و برای اون دوستانی که همچنان منتظر معجزه هستند باید اعلام کنم که خواب دیدید خیره :D8-| هنوز هیچ خبری نیست فقط من تونستم تا الان به مرحله ورود به منوی بازی بدون قند شیکن بشم که واقا این حجم از پیشرفت جای تقدیر و تشکر داره از بچه های فعال بنیاد ملی بازی ~X(

یه آپدیت ۱۵۰ مگی دیگه هم امروز اومده و برای اون دوستانی که همچنان منتظر معجزه هستند باید اعلام کنم که خواب دیدید خیره :D8-| هنوز هیچ خبری نیست فقط من تونستم تا الان به مرحله ورود به منوی بازی بدون قند شیکن بشم که واقا این حجم از پیشرفت جای تقدیر و تشکر داره از بچه های فعال بنیاد ملی بازی ~X(
آپدیتش واسه رفع کرش بازی بوده وگرنه وصل نشدونمون مربوط به سرور های آمازونه که با آپدیت اینا رفع بشو نیس D:

• Like
Reactions: hamidrezaa67
آپدیتش واسه رفع کرش بازی بوده وگرنه وصل نشدونمون مربوط به سرور های آمازونه که با آپدیت اینا رفع بشو نیس D:
پی سی که همچنان هم تیمی هام کرش میشن ... همین امروز 3 دست رفتم یکیشو اول شدم یکیم تاپ 3 بودیم یکیمون کرش شد :/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or