Anthem

Developer: BioWare
Publisher: Electronic Arts
Engine: Frostbite
Platforms: X1 PS4 PC
Genre: Action-RPG
Release Date: February 22, 2018

در E3 امسال از IP جدید BioWare که پیش از این با نام Project Dylan شناخته می شد، پرده برداری شد. بازیکنان به عنوان Freelancer در دنیایی مشترک با سایر بازیکنان به مبارزه و اکتشاف خواهند پرداخت. کلاس ها در این عنوان بر اساس لباسی هایی (که با نام Javelin شناخته مبشود.) طبقه بندی میشود. هر جاولین دارای قابلیت های منحصر به فرد می باشد و بازیکنان قادر به تعویض جاولین در هز زمانی از بازی خواهند بود. در هنگام لانچ بازی شامل 4 کلاس زیر می باشد.

Ranger

کلاس پیش فرض بازی بوده و دارای پارامتر های مناسبی در ضمینه ی کامبت، تحرک و دفاع می باشد.

Colossus

نسبت به کلاس های دیگر کند تر بوده اما در عوض دارای دفاع بسیار خوب بوده و شعاع حرکات عالی دارد.

Storm

این کلاس معادل معادل کلاس های دارای جادو در بازی های مشابه می باشد. دارای توانایی های مختلف المانی می باشد.

Interceptor

دفاع و قدرت پایین تر این کلاس به واسطه ی سرعت بالا و چابکی جبران می شود.

جاولین ها دارای قابلیت شخصی سازی بسیار عمیق بوده و تمام المان های آن ها از قبیل رنگ، توانایی ها و ... قابل تغییر می باشد.

آخرین ویرایش:
متاسفانه او چیزی که E3 نشون دادن با اون چیزی که از دمو دیدم، خیلی گرافیک کاهش داشته! پس چرا میان میگن گرافیک هیچ کاهشی نخواهد داشت! :-w

بازی که صد درصد داون گرید شده این هیچ ولی این تیکه به تیکه لودینگ داشتن بازی رو کجای دلمون بزاریم ؟ مثلا بازی قرار بود ی تجربه Open World یک پارچه باشه ولی تیکه به تیکه لودینگ داره که صد درصد یکی از ضعف های فراست بایت این مورد که نمیتونه OW رو یک تیکه هندل کنه ! محیط بازی هم به هیچ وجه پویا نیست نمایشا رو این مورد خیلی تاکید داشت ! ولی تو دمو که حداقل چنین چیزی وجود نداشت باید واستیم ببینیم تو محصول نهایی چی میشه !

• Like
Reactions: '!|SNAKE|!'
دانگرید با BioWare پیوند خورده همون موقع هم بعد از اولین نمایش بازی خیلی ها گفتن که امکان نداره یه همچین گرافیکی رو در روز عرضه ببینیم

نمایش E3 که کاملا مشخص بود تو این نسل دست نیافتیه و من شخصا انتظار همچین گرافیکی رو نداشتم ولی با وجود دانگریدی که شده بازم بازی قشنگه، گیم پلی بازی خوب کار شده و این خیلی مهمه
اگر بازی مورد استقبال قرار بگیره و طبق وعده هایی که دادن، خوب پشتیبانی کنن و همه چی رو رایگان عرضه کنن، احتمال اینکه همین بازیو رو کنسولای نسل بعد ولی با گرافیکی که تو E3 نشون دادن ببینیم خیلی زیاده

اون تریلر و گیم پلی معرفی بازی روی وان اکس بود یکسری کلیپ توی ردیت و ریست ارا دیدم تفاوتی نداشتن
روی چه دستگاهی بازی کردین ؟

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• Like
Reactions: Only Xbox
اون تریلر و گیم پلی معرفی بازی روی وان اکس بود یکسری کلیپ توی ردیت و ریست ارا دیدم تفاوتی نداشتن
روی چه دستگاهی بازی کردین ؟

من رو PS4 معمولی ولی تریلر مقایسه دمو با E3 2017 هست، حتی رو PC هم همچین گرافیکی نداره
اصلا اون اتمسفر، اون همه موجودات ریز و درشت و ... مشخص بود همچین چیزی رو نمیتونن تحویل بدن، اتفاقی که سر Division افتاد اینجا هم تکرار شده ولی تفاوتی که دارن اینه که به جز گرافیک بقیه موارد خیلی خوب پیاده سازی شدن و انتظار میره با گذشت زمان بهتر هم بشن

ویرایش: ویدیو زیر رو ببینید (قندشکن لازمه)

تازه احتمالا رو PC باشه با بالاترین تنظیمات چون من که همین گرافیک رو هم ندیدم (البته یه جاهایی خوب بود)

البته اینو تو توضیحات نوشته:
Keep in mind that the VIP Demo is only a fraction of the game and Bioware / EA did state they had the VIP Demo specifically built that way so it is likely that the final game will look much better.
که احتمالا بازی اصلی گرافیکش خیلی بهتر میشه

هر چی که هست امیدوارم گرافیکش بهتر بشه چون واقعا از بازیش خوشم اومد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: samijavid
من رو PS4 معمولی ولی تریلر مقایسه دمو با E3 2017 هست، حتی رو PC هم همچین گرافیکی نداره
اصلا اون اتمسفر، اون همه موجودات ریز و درشت و ... مشخص بود همچین چیزی رو نمیتونن تحویل بدن، اتفاقی که سر Division افتاد اینجا هم تکرار شده ولی تفاوتی که دارن اینه که به جز گرافیک بقیه موارد خیلی خوب پیاده سازی شدن و انتظار میره با گذشت زمان بهتر هم بشن

ویرایش: ویدیو زیر رو ببینید (قندشکن لازمه)

تازه احتمالا رو PC باشه با بالاترین تنظیمات چون من که همین گرافیک رو هم ندیدم (البته یه جاهایی خوب بود)

البته اینو تو توضیحات نوشته:
Keep in mind that the VIP Demo is only a fraction of the game and Bioware / EA did state they had the VIP Demo specifically built that way so it is likely that the final game will look much better.
که احتمالا بازی اصلی گرافیکش خیلی بهتر میشه

هر چی که هست امیدوارم گرافیکش بهتر بشه چون واقعا از بازیش خوشم اومد
این ویدیو که روی pc هست ولی تنظیمات پایین حتی خیلی پایین :دی
پیشنهاد میکنم استریم گیمرای معروف که روی آخرین تنظیمات بازی میکنن ببینید مثل shroud یا lirik نظرت عوض میشه

این ویدیو که روی pc هست ولی تنظیمات پایین حتی خیلی پایین :D
پیشنهاد میکنم استریم گیمرای معروف که روی آخرین تنظیمات بازی میکنن ببینید مثل shroud یا lirik نظرت عوض میشه

آره، یه ویدیو کوتاه از تنظیمات ultra دیدم، بهتر بود (کنسولا وضعشون داغونه، حداقل PS4)
ولی انگار گرافیک بازی بالانس نیست و یه جاهایی نزدیک به E3 هست (نه در حد E3 البته) یه جاهایی نه

این ویدیو که روی pc هست ولی تنظیمات پایین حتی خیلی پایین :D

من رو PC بازی میکنم رو اخرین تنظیمات گرافیک بازی همینه که میبیند

نمیدونم !
من چندتا کلیپ و استریم دیدم گرافیک خوب بود
در هر صورت بازی اصلی شبیه همینه انتظار تغییر نداشته باشین

منم نگفتم گرافیک بازی بده گرافیک بازی اتفاقا خیلی خوبه (رو PC حداقل) منتهی اون دمو E3 خیلی تخیلی بود و اینجا هم خوب داون گرید شده (فقط مثلا به اون کات سین که پر جمعیت ـه نگاه کن) فعلا هم نمیشه نظر نهایی داد ولی قشنگ پیداست تمام اون نمایشا حکم تبلیغات داشت دیگه باید به کثیف کاریای بایور عادت کنیم

cva1pnurbfc21.png

خوب اینم رفت تو زباله دونی تاریخ

First look at Anthem's Featured Store Items & Cost (Prices Not Final, Everything Purchasable With Earned Currency)

مصاحبه اخیر بایور :

There are no items, including cosmetics and emotes, that are only available for purchase with shards. Everything is either available for coin only or has a dual price, giving players the option of saving up their coin or dropping real money on shards for an emote or skin. The shop only sells cosmetics and not weapons, and there are no loot boxes.

جواب بایور به تصویر بالا :

Hey there! One thing to keep in mind is these don't represent final, stamped for all of eternity pricing. We are iterating on our economy design and balance almost daily, so you're seeing a snapshot of one iteration. This is why we tend to not discuss things like pricing, because it's one of those iterative things that's sure to change frequently right up until the day you play the game.

پ.ن : اره ارواح خاک عمت !
پ.ن 2 : گفته میشه هر 100 تا shards میشه یک دلار که میشه 20 دلار ناقابل برا یـ Skin

من رو PC بازی میکنم رو اخرین تنظیمات گرافیک بازی همینه که میبیند
به نظر شما گرافیک بازی یه جاهایی خوب و یه جاهایی ضعیف نیست؟
آخه تو ویدیوهایی که دیدم یه سریاشون گرافیک خوب بود یه سریا بد (تو PS4 هم اینطوریه)
چرا مشکلش چیه؟ اینا همه ظاهری هست و تازه با پول بازی هم میشه خریدشون

ویرایش: حتی تو نسخه legion of dawn یه سری آیتم میده که یکی تو توییتر پرسید میشه این آیتم ها رو قویتر کرد که آخر بازی هم به دردمون بخوره که جواب دادن این آیتم ها فقط برای اوایل بازی هست که یکم زودتر لول آپ شید

آخرین ویرایش:
به نظر شما گرافیک بازی یه جاهایی خوب و یه جاهایی ضعیف نیست؟
آخه تو ویدیوهایی که دیدم یه سریاشون گرافیک خوب بود یه سریا بد (تو PS4 هم اینطوریه)
والا من که خوشم اومد از همه ی قسمتا گرافیک بازی
چرا مشکلش چیه؟ اینا همه ظاهری هست و تازه با پول بازی هم میشه خریدشون
مشکلش اینه EA یـ روده راست تو شیکمش نداره بعد گول این "فقط ظاهری" رو نخور بازی رو یـ جوری میسازن که مچبور بشی گرایند کنی شاید شما دوست نداشته باشی اسکین باز کنی اصلا ولی مجبوری به خاطر عمل "مجبور کردن پلیر به خرید با دلار واقعی تو بازی" گرایند کنی
تا بازی نیاد و منتشر نشه هیچ رقمه نمیشه به EA اعتماد کرد حالا بماند که بعد انتشار بازی امکان دست بردن تو سیستم درامدزایی بازی هم هست کلا EA کثیف ـه و کثیف هم باقی میمونه فقط کافیه سابقش رو یـ دور مرور کنی !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamkar
والا من که خوشم اومد از همه ی قسمتا گرافیک بازی

مشکلش اینه EA یـ روده راست تو شیکمش نداره بعد گول این "فقط ظاهری" رو نخور بازی رو یـ جوری میسازن که مچبور بشی گرایند کنی شاید شما دوست نداشته باشی اسکین باز کنی اصلا ولی مجبوری به خاطر عمل "مجبور کردن پلیر به خرید با دلار واقعی تو بازی" گرایند کنی
تا بازی نیاد و منتشر نشه هیچ رقمه نمیشه به EA اعتماد کرد حالا بماند که بعد انتشار بازی امکان دست بردن تو سیستم درامدزایی بازی هم هست کلا EA کثیف ـه و کثیف هم باقی میمونه فقط کافیه سابقش رو یـ دور مرور کنی !
این MTX به اون شکلی نیست که . به عبارتی پرداخت درون برنامه ای این بازی که فقط در جهت تزیینی هست ، و مساله اینه صرفا نیاز نیست دلار پرداخت کنی برای خرید آیتم های تزینی ، با پول داخل خود بازی هم میتونی همین هارو بخری ، دو نوع پول داریم coin که داخل بازی جمع میکنی ، و‌Shard که از استور خرید میکنی ، اینا کاربردشون در یک فروشگاه مشترک هست ، و اصلا نیاز نیست ۱ سنت بابت هرچیزی که تو بازی وجود داره پول پرداخت کنی .
کلا ظاهرا به این مدل میگن ، FREE MTX ، یعنی پرداخت درون برنامه ای رایگان . حالا شما بیش از ۹۰٪ گیم ها رو که نگاه کنی ، ببینی چجوری پول میگیرن بابت آیتم ها ، و مجبوری بگیری ، چون رو گیم پلی تاثیر میگذاره ، حتی تزینی هم باشه ، بازم مجبوری بخری ، انصافا این خداس پیش اونا . و میشه گفت مجانیه .

حالا مگه اینکه به قول شما EA بامبول در بیاره و حالت رو عوض کنه اون بحثش جداس ، مثلا COIN های داخل بازی رو آنقدر سخت بهت بده و قیمت اجناس رو با COIN فضایی بالا ببره که نتونی بخری ، فقط از این کارا میتونه بکنه . که اونم چون رو گیم پلی تاثیر نداره مهم نیست . بخصوص که بازی PVP هم نداره .

البته EA بعد قضیه SWBFII و اون افتضاحی که به بار آورد به مراتب خیلی سافت شده و پسر خوبی شده . نمونه بارزش بتلفید V هست که تو این موضوع نسبت به قبلش خیلی خیلی بهتره شده .

در کل امیدوارم اتفاق بدی ، برای عشق من نیفته :x

• Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or