Anonymous پليس FBI را تهديد كرد

MαMαSαN

کاربر سایت
g7jqca05m71mf9uh8k4h.jpg


در طي چند روز اخير حتمآ متوجه شده ايد كه سايت بزرگ Megaupload توسط پليس FBI بسته شد و 4 نفر از روئساي اين سايت دستگير شدند. حال در طي اقدامي عجيب، گروه بزرگ Anonymous با تهديد كردن FBI اعلام كردند كه اگر ظرف 72 ساعت آينده، سرورهاي مگا آپلود بازنگردند، به چندين سايت و سرور بزرگ از جمله يوتيوب، فــيس بوك و شبكه ي لايو نفوذ كرده و آنها را متوقف خواهند كرد. همچنين گفته شده كه اگر درطي اين 72 ساعت، FBI براي بازگرداندن مگا آپلود اقدامي نكند، Anonymous سرورهاي سايت مگا آپلود را مجددآ راه اندازي ميكند و به تمامي سرورها و شبكه هاي بزرگ نفوذ كرده و آنها را متوقف ميكند.

همچنين Anonymous اعلام كرد كه اگر كاربران لايو طي 72 ساعت آينده نتوانستند به شبكه ي لايو دسترسي پيدا كنند، بدانند كه اين شبكه در اختيار ماست.

p4ny39retkybmnmkj9jb.jpg


لازم به ذكر است كه اين گروه 2 روز پيش در اقدامي عجيب، سرورهاي وبسايت FBI را از كار انداختند.

Source
 
آخرین ویرایش:
امیدوارم بتونن یه کاری کنن وگرنه باید قید فیلم و بازی و سریالو بزنیم

راست می گی از این زاویه بش نگاه نکرده بودم.
کسی می دونه چرا این گروه جلوی این قانون ایستادن به خاطر منافعشون هست یا دارن رابین هور بازی در می یارن؟
 
ببینم fbi چطوری داره سایتارو میبنده مگه دست اوناست؟
خوب اگر دستشونو بیان وب سایتای ابرانو ببندن ادعاشون میشه یا شبکه های ایرانو
من این موضوع برام مبهمه سرویس دهنده کلی اینترنت که دامنه اصلی رو میده کیه همون www رو میگم
------------------------------
این گروه هم به هیچ وعنوان نمیتونن سایت هایی مثل google و fb رو ببندن . دلیلشم اینه که این سایت ها دائما زیر نظر تعداد زیادی متخصص کنترل میشن و راه نفوذ ندارن چون کنترل کننده ها هم زیادن هم انلای هستن که غیر ممکن میکنه کارو
 
این گروه هم به هیچ وعنوان نمیتونن سایت هایی مثل google و fb رو ببندن . دلیلشم اینه که این سایت ها دائما زیر نظر تعداد زیادی متخصص کنترل میشن و راه نفوذ ندارن چون کنترل کننده ها هم زیادن هم انلای هستن که غیر ممکن میکنه کارو

دوست عزيز؛ در زمينه ي هكينگ هيچوقت امنيت 100 % نيست و هميشه يك راه براي نفوذ به هر سايتي هست! حتي سايتهاي بزرگي مثل گوگل و ياهوو كه از بالاترين امنيت برخوردارن.
 
تا دیروز به عده به هک کردن فحش میدادن حالا هم دارن تاییدش میکنن.
فرض کنید همین Xbox Live و PSN هک شه ، اون بنده خدا که تمام اطلاعات بانکیش که تو اکانت PSN یا XBL به فنا میره نه ما با کارت های عضو شتاب نشستیم اینجا و از این قیور مردان همایت میکنیم.
!!!!!!!!

 
حالا این کیم دات کام و اون سه نفر دیگه آزاد شدن یا نه بدبختهای بیچاره 15 سال زندان !!! وحشتناکه حقوق بشر چی میشه
1 میلیارد دلار کجا بود اگر کسی میخواست این منابع یا محتویات دیجیتال رو بخره که نمیرفت سراغ مگاآپلود !!!

بیشتر این نرم افزارها هسته هاشون کپیه و توسط این شرکتهای کوچک فقط ظاهرشون عوض میشه چرا کسی یفه اینارو نمیگیره !!!
 
گروهی از هکرهای عضو گروه Anonymous یا ناشناس به چند وب سایت وابسته به دولت مکزیک حمله کرده اند.
به گزارش فارس، علت این حمله تصمیم دولت مکزیک برای تصویب قوانین سخت گیرانه در مورد به اشتراک گذاری فایل بر روی اینترنت است.

سایت های مورد حمله متعلق به وزارت کشور مکزیک، سنا و چند کمیته فرعی آن هستند. حمله به سایت وزارت کشور مکزیک تا بدان حد شدید بود که باعث شد وب سایت آن تا بعد از ظهر دیروز خارج از دسترس باقی بماند( برای 3 روز از دسترس خارج شد ). هکرهای Anonymous در ویدیویی که در مورد این حمله در سایت یوتیوب قرار داده اند از دولت مکزیک خواسته اند تا از تلاش برای تصویب قانون یاد شده دست بردارد، زیرا محدود کردن به اشتراک گذاری فایل بر روی اینترنت به معنای محدود کردن آزادی بیان است.

دولت مکزیک هنوز نسبت به این حمله و درخواست ها برای صرف نظر کردن از تصویب قانون جنجالی خود واکنشی نشان نداده است. در حال حاضر تمامی سایت های هک شده به حالت عادی بازگشته اند.
منبع : تابناک
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or