Announcement جدید در رابطه با Playstation

Victarion

Loyal Member
ps3a210.jpg

شرکت سونی خبر از معرفی جدید در رابطه با Playstation داد.

سونی طی ارسال ایمیل یه خبرگذاری‌ها و سایت‌های US اعلام کرد منتظر معرفی جدیدی درباره Playstation در روز 31 مارچ باشند.

مشخص نیست این معرفی در چه ضمینه‌ای است. احتمال می‌رود این معرفی درباره بازی جدید یا کاهش قیمت PS3 باشد.

منبع

ممنون کیوان جون!:love:

منم فکر کنم کاهش قیمت باشه...

البته اگه بازی جدید Team ICO یا جفی و یا اصلا SF جدید باشه هم عالیه!!!

پ.ن: کیوان برو تو کار ان دو تای دیگه!!

البته اگه بازی جدید Team ICO یا جفی و یا اصلا SF جدید باشه هم عالیه!!!
ماکان دفعه بعد یه چیزی بهت میگما ! بابا ول کنین این Team ICO رو ! تا حالا 100 بار قرار بوده یه چیزی نشون بدن ولی ندادن. هر نمایشگاه (از TGS دو سال پیش بگیر تا همین GDC دیروز) همه دلشون رو صابون زدن ولی خبری نشده !
با توجه به نمایش عالی ای که سونی توی GDC داشت (از نمایش عالی Uncharted 2 , inFamous تا معرفی R&C جدید و ...) , بعیده پس فردا در مورد یه بازی حرف بزنه. احتمالآ همون کاهش قیمتی چیزی هست :دی

بابا ول کنین این Team ICO رو !
آریا اینکه Team ICO رو یه پروژه داره کار میکنه که شکی درش نیست و به احتمال زیاد E3 معرفی میشه :دی
تو همین GDC هم از Ueda درباره بازی پرسیده بودن گفته بود یه چیزی بین ICO و Shadow of the Colossus ‍ه
ولی یه مقدار بیشتر شبیه ICO ‍ه :دی

ماکان دفعه بعد یه چیزی بهت میگما ! بابا ول کنین این Team ICO رو ! تا حالا 100 بار قرار بوده یه چیزی نشون بدن ولی ندادن. هر نمایشگاه (از TGS دو سال پیش بگیر تا همین GDC دیروز) همه دلشون رو صابون زدن ولی خبری نشده !

آریا چرا ول کنیم؟:biggrin1: خوب اینا دارن یه چیزی میسازن دیگه!! به قول کیوان حتما تو E3 معرفیش میکنن!!

آریا اصلا شاید میخوان ادامه FFVII رو معفی کنند!!!:biggrin1::biggrin1::biggrin1: (شوخی کردم بابا!!)

آریا اینکه Team ICO رو یه پروژه داره کار میکنه که شکی درش نیست و به احتمال زیاد E3 معرفی میشه :دی
تو همین GDC هم از Ueda درباره بازی پرسیده بودن گفته بود یه چیزی بین ICO و Shadow of the Colossus ‍ه
ولی یه مقدار بیشتر شبیه ICO ‍ه :دی
کیوان جان یعنی یه بازی جدیده؟ آخه یه چیزی بین اینا میشه یه بازی جدید دیگه. یا اینکه یکی از همون دو تاس ؟
ببخشید یکم بهتر توضیح بدید.:biggrin1:
البته کاهش قیمت که برای بازار ایران تفاوتی داره. فروشندگان با همون قیمت قدیمی می فروشند. تازه شانس بیاریم یه چیزی هم گرون تر از قبل نفروشن!:-"

ps2a1.jpg

شایعه ی دیگه ای راه افتاده در رابطه با کاهش قیمت PS2 و این احتمال وجود داره که سونی فردا این خبر رو اعلام کنه.
Joystiq با تکیه بر منبعش و چند تا عکس گفته که قیمت PS2 از 120$ به 100$ کاهش خواهد یافت.
kmart580ps2.jpg

منبع

شایعه ی دیگه ای راه افتاده در رابطه با کاهش قیمت PS2 و این احتمال وجود داره که سونی فردا این خبر رو اعلام کنه.
Joystiq با تکیه بر منبعش و چند تا عکس گفته که قیمت PS2 از 120$ به 100$ کاهش خواهد یافت.
کاهش قیمت PS2؟ کمی عجیب به نظر میرسه چون دیگه کار این کنسول تموم شده هستش و کاهش قسمت این کنسول فکر نمیکنم چندان مهم باشه... ولی در هر صورت هرچه از دوست رسد نیکوست.

کاهش قیمت PS2؟ کمی عجیب به نظر میرسه چون دیگه کار این کنسول تموم شده هستش و کاهش قسمت این کنسول فکر نمیکنم چندان مهم باشه... ولی در هر صورت هرچه از دوست رسد نیکوست.

هیچوقت این حرف رو نزنی که نفرین خدایان rpg باز تو را خواهد گرفت

هیچوقت این حرف رو نزنی که نفرین خدایان rpg باز تو را خواهد گرفت
خدایا توبه:biggrin1: اما من واقعا فکر میکنم احتمال اینکه سونی بخواد قیمت PS2 رو کاهش بده همون قدر هست که ما احتمال میدادیم تیم ملی ایران در مقابل عربستان ببازه... یعنی 0%... پس حتما سونی قراره قیمت PS2 رو کاهش بده:biggrin1: ولی واقعا امیدوارم که این خبر نباشه چون خیلی چیزهای مهمتری هست که سونی بخواد با اونا طرفدارانش رو غافلگیر کنه. امیدوارم ییهو اعلام کنه که با Square Enix قرار داد بستن و میخوان Final Fantasy VII Remake رو واسه PS3 و PSP بدن بیرون... خدایا یعنی میشه؟:love:

همین الان داشتم یه سایت رو میخوندم که چندتا نظریه ی جالب در مورد این موضوع داده بودش گفتم شاید بد نباشه بگم:
1. اول از همه گفته بود که ممکنه این خبر که قرار هست سونی فردا اعلام کنه در مورد PS3 Slim and Lite باشه و البته شاید کمی خوش بینانه باشه ولی تجربه ای که در این مدت با دو کنسول قبلی سونی داشتیم ثابت میکنه سونی بعد از گذشت زمان کنسول های خود را در اندازه های کوچک تر عرضه میکنه و البته با کیفیتی بالاتر (جدی نگیرید!!!). حالا ممکنه این باشه.
2. ممکنه سونی تصمیم داشته باشه که قیمت PS3 رو کاهش بده که این چیزی هست که خیلی ها منتظرش هستند و واقعا امیدوارم این اتفاق بیفتاده و قیمتش بیاد پایین تر.
3. ممکنه سونی یک Firmware جدید رو معرفی کنه و البته این هم زیاد بد نیستش ولی خب... .
4. این یکی رو قبلا من گفتم و جالب اینجا هست که این سایت هم نظر من رو بیان کرده... من هیچی نمیگم و فقط این یکی رو نقل قول میکنم:
Final Fantasy VII Remake finally confirmed
Now this one really is a long shot, but you never know. If it was to be remade Sony would make a very big deal out of it however i think this announcement would be saved for E3.​

ببینید... حتی این هم با نظر من موافق هستش... همه ی اون سه مورد یه طرف و این یکی یه طرف دیگه... واقعا امیدوارم که این اتفاق بیفتاده و این حادثه که مدتهای بسیار بسیار زیادی هست منتظرش هستیم به وقوع بپیونده.

خدایا توبه:biggrin1: اما من واقعا فکر میکنم احتمال اینکه سونی بخواد قیمت PS2 رو کاهش بده همون قدر هست که ما احتمال میدادیم تیم ملی ایران در مقابل عربستان ببازه... یعنی 0%؟:love:
سلام دوستان.
مي بيني كه احتمال ما برعكس شد و ايران باخت.
پس شايد قيمت PS2 بياد پايين.
ولي نياد بهتره. اميدوارم قيمت PS3 بياد پايين.

سلام دوستان.
مي بيني كه احتمال ما برعكس شد و ايران باخت.
پس شايد قيمت PS2 بياد پايين.
ولي نياد بهتره. اميدوارم قيمت PS3 بياد پايين.
کاهش قیمت!؟60% یعنی سونی به این زودی قیمت تموم شدش اینقدر کم میشه که برسونه به 299$؟:eek: من چند وقت پیش (دیروز پری روز)تو یه سایتی دیدم نوشته کاهش قیمت PS2!ولی دقیقا یادم نیست(؟)روبروش بود یا نه.

سلام دوستان.
قيمت PS2 نيست از نظر من. چون اين كنسول ديگه تقريبا عمرشو داده به نسل جديد كنسول ها و پايين اومدن قيمت PS2 به هيچ دردي نميخوره و فرقي به حال كسي نداره چون كسي سمتش نميره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or