Anno 2070 | PC

3t5avapril41.jpg

درود
Anno 2070از سری بازی های ANNO هست که توسطUBISOFT معرفی شد .

اطلاعات زیادی از بازی در دست نیست

تنها مشخص شده شما در دنیای زندگی می کنید که 60 اینده دار د
سبک بازی هم RTS هست که علاقمندان و طرفداران خاص خودش را داره

بازی توسط استودیو Related Designs در حل ساخت هست همچنین استودیو Blue Byte Softwareدر ساخت بازی استودیو Related Designs را همراهی می کند

تصاویر منتشر شده از بازی

آخرین ویرایش:
دوستان ممنون از راهنماییتون فک کنم پچم مشکل داشته باشه چون این گزینه که می فرمایید اصلا نمیاد، حال یک سوال دیگه آیا ریختن پچ ها حتما باید ترتیبی داشته باشه؟ چون من وقتی پچ 1.05 رو یهو ریختم دیگه بازیم بالا نمیاد!

دوستان ممنون از راهنماییتون فک کنم پچم مشکل داشته باشه چون این گزینه که می فرمایید اصلا نمیاد، حال یک سوال دیگه آیا ریختن پچ ها حتما باید ترتیبی داشته باشه؟ چون من وقتی پچ 1.05 رو یهو ریختم دیگه بازیم بالا نمیاد!

بله
باید ترتیبی باشه

سلام
این بازی رو 4بار نصب کردم، هنوز نتونستم بازی کنم، user & password که Reloaded & 1 وارد میکنم(طبق راهنمای خود بازی) اما بازم وارد بازی نمیشه، میشه بفرمایین مشکل من کجاست؟

سلام
این بازی رو 4بار نصب کردم، هنوز نتونستم بازی کنم، user & password که Reloaded & 1 وارد میکنم(طبق راهنمای خود بازی) اما بازم وارد بازی نمیشه، میشه بفرمایین مشکل من کجاست؟

موقع کپی کردن فایل های کرک یه فایل به نام bat هم کپی میشه اونو اجرا کنین تا یوزر و پسورد رو فعال کنه

آفلاین داره، اما اجرا نمیشه، نه بلاک نکردم. حتما این کار رو هم انجام میدم.
همین الان بازی رو نصب کردم ببینم چطوری بود نصبش:d
دیگه شرمنده تاپیک رو بالا میکشم
فرزین جان فایل install.bat رو اجرا کن و یک کلیدی از کیبرد بزن تا یوزر پسورد رو فعال کنه و بعد با یوزرنیم: RELOADED و پسورد : 1 بازی رو اجرا کن
حتما باید ریلودد رو با حروف بزرگ بنویسی

سلام
دوستان کسی بازی ANNO 2070 رو داره ؟ با این آپدیتر بازی به مشکل خوردم اگه کسی اطلاعی داره پ.خ بده ممنون.

asssaf.jpg

نسخه كركي هست يا اصل؟
اگه كركي هست كه آپديت نكن بازي رو پاك كن دوباره نصب كن و بعد هم آپديت ها رو به ترتيب نصب كن سال پيش آخرين آپديت 1.05 بود
كرك آپديت آخري رو كپي كن و بعد هم تمامي فايل هاي .exe رو با فايروال block كن.
اگه اصل هست كه بزار آپديت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or