Anno 2070 | PC

3t5avapril41.jpg

درود
Anno 2070از سری بازی های ANNO هست که توسطUBISOFT معرفی شد .

اطلاعات زیادی از بازی در دست نیست

تنها مشخص شده شما در دنیای زندگی می کنید که 60 اینده دار د
سبک بازی هم RTS هست که علاقمندان و طرفداران خاص خودش را داره

بازی توسط استودیو Related Designs در حل ساخت هست همچنین استودیو Blue Byte Softwareدر ساخت بازی استودیو Related Designs را همراهی می کند

تصاویر منتشر شده از بازی

آخرین ویرایش:
سلام من بازی رو نسب کردم برای reloaded بود ولی رو کرک بازی میزنم هیچ اتفاقی نمی یفته چی کار کنم شنیدم بدون اپدیت بالا نمیاد اگه دارید لینک مستقیم قرار بدبد ممنون میشم

skidrow هم کرک داده همش داخل تاپیکش هست امتحان کن چه با اپدیت چه بدون اپدیت بالا میاد برای خودم reloaded جواب داد

شما احتمالا کرک فیک گرفتی که ویروسم هست الان داخل تسک هات در حال اجرا هم هست کرک سالم

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=52981

به به عجب عکسهای زیبایی >:d<
استراتژیک بازا فعلا سرشون شلوغه :d

من اولش گیر کردم یه کاری گفت کردم هیچی نشد:d

اپدیت هم ریختم یه 20 درصدی فریم ها بهتر شد

بازی با هیجان زیاد در حال دانلوده. :دی

فقط آرزو می کنم فروش خوبی داشته باشند که بازی سازهای دیگه نگن ما هم اگه پوست خودمون رو بکنیم و بازی استراتژی بزنیم با گرافیک عالی و گیم پلی خوب و نمره متای عالی هم بگیریم باز هم فروش نمی کنه.

استراتژی خیلی دوران بدی رو می گذرونه این آخر نسلی. دیگه بدتر از این نشه یه وقت... :(

برای انگلیسی کردن باید بری اینجا

C:\Users\YOUR NAME\AppData\Roaming\Ubisoft\ANNO 2070\Config

فایل ENGINE.INI رو باز کنید <LanguageTAG>GER</LanguageTAG> رو به <LanguageTAG>ENG</LanguageTAG>تقییر بدید

اگر کسی از دوستان یکم درباره بازی توضیح بده ممنون میشم تو مرحله اول گیر کردم[2تا کشتی میان و داره جوشکاری سد رو نشون میده میگه سایت 13] چون بازیش متفاوته

• Like
Reactions: Farh@d
برای انگلیسی کردن باید بری اینجا

C:\Users\YOUR NAME\AppData\Roaming\Ubisoft\ANNO 2070\Config

فایل ENGINE.INI رو باز کنید <LanguageTAG>GER</LanguageTAG> رو به <LanguageTAG>ENG</LanguageTAG>تقییر بدید

اگر کسی از دوستان یکم درباره بازی توضیح بده ممنون میشم تو مرحله اول گیر کردم[2تا کشتی میان و داره جوشکاری سد رو نشون میده میگه سایت 13] چون بازیش متفاوته

واقعا عالی بود دوست عزیز ممنون .

فوق العاده است این بازی یکی از بازی های محبوب منه
همیشه بازی که کمتر طرفدار داره یا کمتر تبلیغ می کنه بهترین از آب در میاد !!!

بازی با set up اصلی انگلیسی هم هست

اپدیت هم بذارید خود بازی انجام بده بعدش کرک رو بریزید

داخل بازی هم باید کلمه ی RELOADED بزرگ استفاده بشه یک فایل هم برای نصب پروفایل داخل کرک هست

منظورم بیشتر یه آموزش کلی بود.که چه کارهایی واسه پیشرفت بکنیم
چطور نارضایتی پیش میاد و از این دست
هنوز فرصت نکردم درست و حسابی برم سراغش فقط یه مرحله رو انجام دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or