Anno 1404 | PC Thread

12830991271.jpg

نسخه ديگري از سري بازي هاي استراتژيك پرطرفدار Anno از كمپاني Ubisoft اين بار به وقايع ابتدايي قرن 15 ميلادي و خصوصا سال 1404 و مكاشفات مطرح آن زمان مي پردازد .
زمان بازي دوران شاه جورج است و هنگامي كه سرزمينش به سختي گرفتار خشكي، قحطي و تنگسالي شده است . در اين دوران قحطي شاه به دو فرزندش كه ادوارد و ويليام نام دارد فرمان مي دهد كه براي رفع بحران با تسخير سرزمين هاي مجاور مردم كشورش را نجات دهد . ادوارد راه خشونت آميز را براي جمع آوري ذخاير غذايي و مادي انتخاب مي كند و ويليام راه
صلح آميز تسخير سرزمين هاي خالي از سكنه جنوب كشور را . اين مكاشفات، جنگ ها، گشت و گذار ها و تلاش براي به دست آورد غنائم براي نجات سرزمين بازي زيبايي را با نام Dawn of Discovery رقم زده است .
ويژگي هاي منحصر به فرد بازي Anno 1404 Dawn Of Discovery:
- ساخت و تحكيم ثبات امپراطوري بزرگ خود .
- محيط سه بعدي و زيبا طراحي شده بازي .
- بازي زيبا و مهيج در حالت چند نفره
- دايره معارف و آموزش عالي در هنگام بازي .
- آيتم هاي متعدد در شهر سازي و پيشبرد تمدن .

سيستم مورد نياز براي اجراي بازي Anno 1404 Dawn Of Discovery:
حداقل سيستم مرود نياز :
· CPU: 3 GHz Intel Pentium®4 or similar
· RAM: 1 GB RAM
· GPU: DirectX® 9.0c compatible mit 128 MB with Shader 2.0
· Minimum disc space: 6 GB
· DVD-ROM: Only needed for installation
· Soundcard: DirectX® 9.0c compatible
· DirectX®: Version 9.0c
· Input Devices: Mouse, Keyboard
سيستم توصيه شده :
· OS: Windows XP (SP 3), Windows XP (64-bit), Windows Vista (SP1), Windows Vista (64-bit)
· CPU: Intel Core2 Duo E4600 (2,4 GHz) or AMD Athlon64x2 4800+ (2,5Ghz)
· RAM: 2 GB RAM
· GPU: DirectX® 9.0c compatible mit 512 MB with Shader 3.0
· Minimum disc space: 6 GB
· DVD-ROM: Only needed for installation
· Soundkarte: DirectX® 9.0c compatible
· DirectX®: Version 9.0c
· Input Devices: Mouse, Keyboard
سازنده : كمپاني Ubisoft
ناشر : كمپاني: Ubisoft
تاريخ انتشار : July, 2009
وب سايت اختصاصي : Anno 1404 Dawn Of Discovery
رده بندي ژانر : استراتژيك
ميزان دشوار بودن : متوسط .
زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود نيم ساعت.
درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : +3 - مناسب براي تمامي افراد و گروههاي سني +3.

• Like
Reactions: taherism
اما خیلی بازیه سختیه بخصوص وقتی پیشرفت میکنی و شهرات بزرگتر میشن و مردمت چیزای بیشتری میخوان ...اونموقست که جونت بالا میاد
مثلا مجبوری برای اینکه مرمت ادویه داشته باشن بری یه شهر اعراب (نمیدونم دقیقا چیه) بسازی و بعلاوه شهر اولت مواضب اونا هم باشی و اینکه تو هر جزیره یه معدن بخصوصی هستکه اونجاهم باید تصرف کنی و بعضی مواقع که پول کم میاری نمیتونی از مردم شهر اصلیت در بیاری باید بری جزیره های دیگه و شهر بسازی و دقیقا اینجاست که خیلی پیچیده میشه

تمام این بازی هارو با آخرین تنظیمات انجام دادم اما هیچکدوم به پای ANNO 1404 نمیرسه.
فقط The Settlers 7: Paths to a Kingdom افت فریم داشت که حتی با پایین ترین تنظیمات هم درست نشد اما ANNO 1404 هیچ افت فریمی برای من نداره.

تایید میشه 100٪

:-/اقا من در چاپتر 2 گیر کردم کشتی لرد ریچاردو درست میکنم کار بدی را که مگه بکنم چجوری حرف از بچه یا همان چیلدرن میزنه لطفا راهنمایی کن مرا

آخرین ویرایش:
خیلی...اگه استراتژیک مدیریتی دوست داری ....ساعت ها مشغولت میکنه طوری که گذر زمان رو متوجه نمیشی
من مثلا ساعت 9 صبح میشینم پاش یه دفعه ای خود بازی میگه شما 4 ساعت بطور مداوم بازی کردید

سلام

جدیدترینش anno 1404 : venice که یه جورایی رو anno 1404 نصب میشه .
چنتا مأموریت و mode جدید اضاقه کرده اگر اشتباه نکنم .
با توجه به شاتهایی که دوستمون گذاشته ظاهراً از نظر گرافیکی تفاوتی ندارن .
سلام دوست گرامی لطفا محض رضای خدا توی گرفتن ارتقای سیاسی کمکم کن از شیخ عرب بتونم خونه صحرایی بگیرم هرکاری می کنم نمی تونم بخدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or